Красота и мода

5 Последни 4 точки Rangoli / Pulli Kolam дизайни да се опита през 2018

Pin
Send
Share
Send


Ранголи е прекрасно изкуство, което украсява повечето хиндуистки домакинства. Това създаването на оцветен прах на фона на пода е това, което се прави от всички жени на сутринта. Това е особено важно по време на фестивалите. Ранголите могат да бъдат направени от едноцветно, обикновено бяло, или могат да се използват няколко атрактивни цвята.

4 точки Rangoli / Pulli Kolam Designs с изображения:

Тук ще ви покажем как най-простите раголи се създават с помощта на 4 * 4 точки,

1. Bird Design Rangoli:

Тук е популярен дизайн на птиците, направен с раголи с точки 4 от 4. Това ранголи се създава чрез поставяне на 4 * 4 точки с бял прах. Патицата, направена тук, е свързана с ъглите на точките. Можете да поставите границата си с бял прах. Това може да бъде изпълнено с всеки цвят, който искате да създадете зашеметяващ раголи. Атрактивните цветове на 4-те точки rangoli го правят наистина отличен.

2. 4 точки Kolam:

Това е страхотна картина на лесни 4 точки Kolam, които могат да бъдат изпробвани за стая с пуджа или на входа на къщата ви. Вие със сигурност ще бъдете благословени с този дизайн. Лесният дизайн на Kolam е направен от непрекъснат кръг от бял прах, нанесен върху точките. Това създава прекрасен образ, който изглежда чудесно на тъмен или черен фон. Тази раголи не се нуждае от никакви други цветове за добавяне. Това е просто черно-бяло изображение с раголи 4 точки.

3. 3 D Колам:

Опитайте този лесен 3D дизайн на Kolam, който е направен от 7 до 4 точки rangoli. Този дизайн е такъв, че създава впечатление за 3D изглед. Цветовете, използвани в дизайна са също светли и красиви. Чудесно е да се види как 4-те точки rangoli дизайн може да направи дома ви изглежда прекрасно. Тези дизайни се използват предимно за поводи и специални церемонии. Специалните фестивали са най-доброто време да направите тези зашеметяващи раголи. Лесно е да се учат децата, както и цветните раголи са нещо, което те винаги ще ценят.

4. SikkuKolam:

Ето някои сложни, малки и прости дизайни, които можете да направите на 4 точки pullikolam. Дизайнът е доста лесен за създаване и ви помага да направите някои зашеметяващи ефекти. Можете да напуснете ранголи само с един цвят или да добавите няколко цвята. Ранголи от 4 до 4 точки е дизайн за начинаещи, който е лесен за всеки. Това rangoli създава някои много добри криви, които могат да бъдат добавени към входа на вашия дом или в pooja стая. Опитайте дизайните, показани на тази снимка.

5. Цвете Ранголи:

Един от най-разпространените ранголи е модела на цветята. Цветето rangoli е много красиво и може да се направи с помощта на много различни форми на цветя. Най-основните цветя, които могат да бъдат направени с ранголи с 4 точки е четирилистната детелина. След това се добавя с листа и други елементи на дизайна, за да се получи пълното ранголи. Присъединете се към точките, за да формирате цветето и листата. Оцветете цветните листенца и пъпка по ваш избор. Можете също така да добавите фигури за разкъсване или диамантени фигури към ранголите.

Ранголи е ценна форма за дизайн, която се използва от хиндуистките къщи за входа. Това създава колоритен модел, който може да се направи от всеки. 4-те точки раголи са най-простите от тях. Можете да създадете 4 * 4 точки или 7 * 4 точки с един цвят или няколко цвята.

Pin
Send
Share
Send