Красота и мода

Как да се прилага и да се използва петна за устни?

Pin
Send
Share
Send


Има наистина толкова много формулировки за устни, от които да избирате, за да направите устните си поп с атрактивни цветове. Можете да избирате от гланцови или матово покритие за устни, тонирани балсами за устни, гланц за устни и още много други. Тези устни се износват след определен период от време. Замисляли ли сте се как може да удължите времето си? Е, отговорът на този въпрос е - петна за устни.

Петната за устни са задължително в женския комплект за грим. Вместо да използвате суха желязо на устните, за да ги оцветите, можете лесно да използвате петна за устни само с едно движение на писалка. Двете цели на използването на петна за устни са

Виж повече: Урок за устни

Чрез използването на петна за устни, естественият ви цвят на устните се усилва, което постепенно изчезва с вековната възраст.

А петно ​​за устни работи чудесно под блясък за устни или стик за устни, за да изскочи цвета.
Петна от устни са лесно достъпни на пазара, независимо от това, кой ги харесва или не. И тъй като петна от устни обикновено са на алкохол, много често дехидратират устните ви. Помня! Петното за устни е само основа за устните ви, за да повиши естествения цвят на устните. Ако не сте запознати с петна за устни и не знаете как да го използвате, не се притеснявайте, прочетете в тази статия, за да знаете как да използвате петна за устни.

• Първа стъпка:

Вие ще трябва да ексфолирате устните си с помощта на скраб за устни или четка за зъби. След това нанесете балсам за устни, за да овлажнявате устните си. Тъй като това е много важна устна за цялостната устна да изглежда красива, не трябва да я пропускате.

• Втора стъпка:

Нанесете петна за устни преди нанасянето на блясък за устни или стик за устни. Ако искате по-интензивен цвят, тогава прекарайте пет пъти по устните си петна за устни. И ако използвате молив за устни, петно ​​за устни, няма значение дали използвате петна за устни преди или след молив за устни.

Виж повече: Как да се грижим за устните у дома

• Трета стъпка:

Последната стъпка е нанасянето на стик за устни или гланц за устни.

Подплата на устните ви е опционална стъпка. Ако използвате марка с върха на производителя, винаги можете да използвате петна за устни като линейна подплата. Можете да насочите устните си или да напълните останалите устни с петна за устни, за да получите желания вид. В зависимост от вида на погледа, който искате за устните ви, това е дълбок драматичен облик или просто измиване на вашия естествен цвят на устните, нанесете палта на петна за устни. Тъй като небето е границата тук, избирате колко палта искате да приложите. В зависимост от избора си, можете да направите цвета на устните толкова дълбок, колкото искате или толкова чист, колкото искате.

Ако искате леко визуален поглед, тогава можете да нанесете чист блясък върху петното. И ако искате по-изчистен вид на цвят, тогава можете да изберете да не нанасяте гланц върху петна от устни. Тъй като красивите устни трябва да комплиментират с цялостния ви облик, трябва да бъдете внимателни при избора, ако искате голи и естествени изгледи или поразителен драматичен вид.

Виж повече: Как да нанесете гланц за устни?

Петна от устни имат силата да останат по-дълго. И това е единствената причина, поради която повечето жени обичат да нанасят петна за устни. Кой би искал от време на време да извади стик за устни или гланц за устни, за да получи ретуш?

Източник на изображението: Сток на затвора

Гледай видеото: Почистване на лице в салон Дивна Медик (Юли 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send