Красота и мода

9 Атрактивни сини блузи дизайни със снимки

Pin
Send
Share
Send


Интересувате ли се от някои дизайни на синя блуза? В тази статия ще обсъдим някои дизайни на блузи, които спортуват в един от най-предпочитаните цветове от жените, сини. Ще има светло синьо, тъмносиньо и т.н., както и много други нюанси на сините блузи с различен дизайн. Това са очевидно едни от най-добрите в тази категория и те очевидно ще ви впечатлят.

Невероятни сини дизайни с блузка със снимки:

Сините дизайни на блузата са много привлекателни и красиви. получихме различни дизайни на синя блуза със снимки.

1. Синя блуза с пълен ръкав:

Ако търсите нещо просто, но в същото време модерно, тогава това ще бъде идеалната синя блуза за вас. Тази блуза ще бъде подходяща за синя сари и може да се носи в почти всички случаи.

2. Дизайнът на Blued декоративна блуза:

Търсите нещо уникално? Този дизайн на блузата показва цветен модел в блузата и изглежда толкова страхотно от черното. Това е може би една от най-добрите блузи за жени там, които са влюбени в индийската традиция на традиционното облекло.

3. Дизайнът на елегантната синя блуза:

Ако си в сини блузи, това е наистина добър избор. Блузата идва с малки модели, които могат да бъдат наблюдавани само ако се обърне специално внимание на дизайна. Тъмносиният цвят изглежда толкова удобен и подходящ за този дизайн, а малките модели, направени върху него, правят целия дизайн достоен.

4. Синята синтетична блуза: t

Ако имате нужда от синя синтетична блуза, тогава това ще бъде един от най-добрите там. Спортува наистина страхотен модел на гърба и решението за поставяне на дантела отзад е страхотно, тъй като прави цялата блуза по-красива отзад. Вие със сигурност сте впечатлени от този дизайн. Така че, без да губите време, идете за този дизайн и го спортувайте като деси дива.

Виж повече: Дизайни със зелени сари

5. Най-новият дизайн на блузата на синия дизайнер:

Такива дизайни никога не са били виждани досега. Това е нещо ново и се надяваме, че всички жени там предпочитат да носят този дизайнерски дизайнерски блузи на едно събитие. Блузата идва с еднакво красив дизайн на гърба, което означава, че блузата изглежда почти същата красива и отзад. Това е един от най-красивите проекти за синя блуза за всякакъв вид повод.

6. Дизайнът на гланцовата синя блуза:

Искате да блеснете в най-доброто индийско облекло за жени. Спортувайте любимата си синя сари с тази синя блуза. Той идва с привлекателен дизайн отпред, който е основната атракция на този вид. Заедно с всичко това, блузата спортира и красив материал за облекло. Синята блуза ще ви разграничи от тълпата на етническите скринове и ще ви обърне цялото внимание.

Виж повече: Златна блуза за Сари

7. Южна индийска синя блуза:

Търсите най-доброто традиционно индийско облекло. Ето го! Тази конкретна южноиндийска синя блуза е може би най-доброто, което можете да спортувате тази година. Той идва с страхотен дизайн и със сигурност е един от най-красивите сини блузи от това десетилетие. Синият цвят изглежда перфектно на тази блуза и изглежда, че блузата е била предназначена за някои специални семейни поводи.

8. Светлосинята Примамлива блуза:

Колко очарователна е тази синя блуза? Тя изглежда толкова красива на модела, който я носи и можете да търсите по този начин, като носите тази блуза. Ако вземете ръцете на този елемент, то със сигурност го запазете за специален повод.

Виж повече: Жълта блуза за Сари

9. Отпечатаната тъмносиня блуза:

Тези отпечатани тъмносини блузи са уловили пазара като нещо. Тази конкретна част е наистина специална и може да се носи на дата, както добре. Красотата на този артикул не може да бъде пренебрегната. Напротив, ползвателят трябва да се гордее с дизайна, отпечатан върху тази част от индийското женско облекло.

Горната статия обхваща най-добрите 9 блузки дизайни, които са сини на цвят. Това ще помогне на потребителите, които търсят синя блуза дизайн за всеки конкретен saree или всеки повод.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Dragnet: Big Cab Big Slip Big Try Big Little Mother (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send