Красота и мода

10 красиви снимки на Дипика Падуконе в Сари

Pin
Send
Share
Send


Тази дългокрака бомба от първата й поява във филмовия свят реши да ни заслепи с нея и от етнически и западен вид. Дипика винаги е била една от онези актриси, които напълно биха ви премахнали от краката си с нейната красота и когато всичко, което се добавя заедно с благоуханното парче сари, лесно можете да си представите, че главите се обръщат, докато минава покрай нея. Сари е една от най-етническите културни елементи на облеклото, която индийският носи и тук е колекция от всички времена, когато Дипика е видял да валсира в сари.

Топ 10 на традиционния вид на Дипика Падуконе In Saree с снимки:

1. Стартер:

Сега, преди да се впуснем в света на Deepika на цветни сари, ние слагаме основните ястия на разстояние от този стартов сари, който изглежда абсолютно красив в голи цветове. По време на една от нейните промоции за филма си, Ченай Експрес, Дипика бе облечена в един милион долара в този гол гол цвят. Сари е трезвен и мек, с широка матова златна граница, което я кара да изглежда абсолютно страхотно.

2. Блестящата мания:

Ние всички знаем за проблясващата звезда, която тя е, но когато сложите една звезда в още една блестяща дреха и я завиете в доста малък пакет, ще видите как и двете тези ослепители просто отхвърлят ума ви. В това прекрасно красиво сари, Дипика има коралов оранжев блестящ поглед, който блести докрай. Външната линия се отразява в правоъгълни мотиви, добавяйки към блясъка.

3. Погледът на милион долара:

Звездите винаги са облечени по най-добрия начин и когато споменавате saree в облеклото, бъдете сигурни, че можете да си представите тази дългокрака красота да свети като милион звезди. В тази страхотна дизайнерска сари, Дипика седеше грациозно, докато маслината и жълтият правеха. Гладката сребърна граница беше подчертана от черната линия.

4. Безопасното място:

За всеки човек, който е ходил по червените килими, вече трябва да знаете, че черният е най-сигурният цвят, който трябва да се прегърне, когато се съмнявате и затова за всяка актриса, притеснена за погледа на нощта, можете да си починете главата си върху този прекрасен черен сари с обширна красива. бели флорални дизайни. Към края на слънцето пламнаха златни петна, подредени стратегически, което я прави красива.

5. Ангелското бяло:

Подобно на черното е най-безопасният цвят, с който може да се играе, бялото е най-опасният цвят, който може да се изрисува в килимите и тъй като тя може да я издърпа толкова добре, ето един поглед към гардероба й за тази нощ. Докато изглеждаше перфектно небесна, нейният сари беше не по-малко от нея. С илюстрирана работа с дантели около границите тя беше страхотна и също така и сарите.

6. Кралското синьо:

Помнете сцената на филма по време на сватбата на най-добрия й приятел, когато Дийпика ще оживее в навечерието си с красивата си кралска сари, увита около високата си статуя, докато изглеждаше елегантно самостоятелно пеене и весело правене. Въпреки че това беше само филмова сцена, не може да се отрече как Дипика в тази кралска синя сари открадна шоуто.

7. Голото злато:

За пореден път виждаме Deepika в голи златни сари този път с много по-блестящ фактор. Сарито в матово злато тук изобразява дълбок блясък и след това е очевидна силно орнаментирана зари външна линия.

Виж повече: Сонам ​​Капур В Сари

8. Сатен розово:

Още веднъж Deepika просто прави декларация за себе си в този оранжев и коралов сатен копринен сари. Най-добрата част за сари е минималната произведение на изкуството сама по себе си и все пак сатенената текстура не я кара да изглежда скучно. Украсената и орнаментирана граница прави обрат.

Виж повече: Снимки на Приянка Чопра В Сари

9. Голите цветя:

В готино бежов цвят, Дипика тук носи красива шифон и чиста текстура сари. Към края сарият се запълва с леко избледняла и плътна сянка на цветни луковици, която продължава през сарика и бавно разпределя плътността.

Виж повече: Анушка Шарма Горещи в Сари

10. Млечното бяло:

Ето един автентичен керален сари с граница от твърдо златно очертание, на което Дипика се е забавлявал по време на един от моментите на червения си килим и там изглеждаше абсурдно чудесно.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 и 9.

Гледай видеото: Снимки на дипика какар (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send