Красота и мода

9 Най-добри бягащи чорапи за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Независимо дали сте атлетичен човек или желаят да се интересувате от конкретен спортен човек, тогава имате право да носите най-доброто от най-доброто качество изработени чорапи и обувки. Тук са дадени някои модели на най-добрите работещи чорапи, които ви осигуряват както надеждност, така и високо ниво на комфорт. Те имат всички серии от модели, включващи всички висококачествени тъкани, както и желаните разфасовки и дизайн, съобразени с нуждите на всеки индивид.

Най-добрите работещи чорапи в нови модели:

Просто продължете и вижте най-новите модели на работещите чорапи, описани по-долу.

1. Повторен полиестер Comp състезателен чорап: t

Това е swooshing маркови Comp тип тичане, предназначени за игри като баскетбол за мъже. Той е в волтов зелен цвят с 84% рециклиран полиестер и 16% еластан. Това са най-добрите работещи чорапи от този тип, които дават максимален комфорт.

2. Не-Показване на раздела за мъжки чорапи:

Това е най-много обича леки чорапи, които са предпочитани от спортните мъже за постигане на най-добър комфорт. Няма съмнение, че тя може да даде здрави крака, с изключение на смелостта, за да участва в различни състезания. Тя е от No-show чорапи тип таб, които попадат в категорията на мъжките чорапи.

3. Компресиране на леки женски бягащи чорапи:

Тук идват искрящите и ярки сенки средно дълги дамски дамски чорапи. Тези чорапи са направени от тънък полиестер и вълнен смесен материал, който поддържа краката ви приятни и хладни. Той също така осигурява компресия, която намалява риска от разцепване на пищяла. Той е един от най-добрите женски работещи чорапи.

4. Ултра лека мериносова вълна

Опитайте тази серия от серия подвижни чорапи, които са изработени от лека вълна, която прилича на качеството на мериносовата и спандекс вълната. Тази вълнени чорапчета осигуряват нечувствително усещане към краката ви, поддържайки я спокойна и топла. Предлага се в модела No show design.

5. Леки женски бягащи чорапи:

Това са чисто работещите чорапи жени, които идват в много лек и имат не показват раздела модел външен вид. Тези специални чорапи могат да се носят и като унисекс. Той е идеален за спортните жени, които се опитват да изградят най-добрата си спортна кариера.

6. Мъжка спортна чорап на открито:

Той се отличава с дългите чорапи, които са с дължина на коляното и също така осигуряват дълготрайна издръжливост на спортните мъже. Той е най-подходящ за игри на открито като футбол, футбол и др.

7. Мъжка дължина на глезена, сгъстена работна чорап:

Тук получавате изключителната комфортност и надеждност, като носите такива гама тънки движещи се чорапи. Те осигуряват компресия в пунктирана форма, която дава на мускулите облекчение от болката, освен бързото протичане. Тези мъжки чорапи с дължина на глезените също държат краката сухи, правейки ги здрави и щастливи.

8. Ниско изрязани подплатени бягащи чорапи:

Ако търсите за чорапи, които биха могли да дадат необходимата лекота и удобство както за износване, така и за бягане, то тогава тапицираният чорап е точен избор. Това е дебела течаща чорапи с тънка подложка, която предпазва краката. Той е идеален за мъже в лека атлетика, за да дадат защита и дълготрайност.

9. Оптимизиран дизайн на висококачествена работна обувка:

Не се притеснявайте за краката си относно безопасността и сигурността. Носете този тип черни чорапи, които също съдържат някои медицински ползи. Те се предлагат в подсилени токчета и не се показват тип чорапи. Също така са изработени с плат, който поддържа краката сухи и по-важното е проветриво.

Не е нужно да жертвате никой от тези, за да постигнете любимите си. Можете да отидете за дължина на глезена, дълга дължина или високи до коляното, тапицирани. Можете да изберете желания модел и дизайн за вашето уелнес по време на любимия си спорт. Имате и зимни чорапи за сезон.

Гледай видеото: The Widowmaker - it could save your life ! #KnowYourScore #CAC (Декември 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send