Красота и мода

Топ 9 Идеи за боядисване в спалня

Pin
Send
Share
Send


Искате ли да обновите спалнята си? Боядисването на спалня с нов цвят придава различен и нов облик на спалнята ви. Докато избират цветовете за спални, първоначално трябва да вярваме, че е температура. Тъй като топлите цветове продължават към очите и показват по-енергични, правят вдъхновяващ ефект, хладни цветове. В крайна сметка, спалнята е мястото, където човек може да се отпусне с мирен ум.

Почти всички хора обожават идеята да имат спалня, украсена по такъв начин, че да вдъхновява романтика. По този начин, по-долу съм дал списък на най-добрите идеи за рисуване за вашата спалня.

Най-добрите 9 идеи за рисуване в спалня: -

1. Червено:

Червеното е цвят на любовта и за младоженената двойка е най-добре. По този начин можете да намажете червения цвят на стената, в противен случай да добавите основите на дизайна в цвета. Допълнителен начин за оцветяване е в постелките, както и в завеси.

2. Синьо плюс лилаво:

Ако искате да нарисувате спалня за дъщерята на колежанската възраст, за да се чувствате стилно, но и младежка, както и женствена, след това тази единица е по-голяма. Лавандулата има цяла нова гледна точка, докато се смесва с тюркоаз и флот. Стените са боядисани с помощта на два цвята - синьо и лилаво.

3. Bold Blue:

Има много хора, които обичат смелия син цвят, въпреки че е тъмен цвят, но изборът е различен. Стените са оцветени в Soft Jazz, дърводелство в Swiss Coffee, както и в тавана в White Dove. Римски мрак в Милано с райе.

4. Розова и оранжева спалня:

Можете да придадете на спалнята си ретро поглед, като боядисате стените си с розова, палитра от лавандула и мандарина, бельо от пейсли, както и кръстосан мотив Missoni-esque на пода. Дъното е оцветено с бял и бял цвят.

Виж повече: Идеи за декориране на малка спалня

5. Зелено:

Както знаете, зеленият цвят на околната среда в допълнение към лечебните плюс може да съдържа добри последствия върху една стая. Тя позволява на хората да се чувстват спокойни, освен това да се чувстват луксозно. Хората преживяват съживяването си с известен оттенък на зелено. Тъмно зелените лакирани стени в спалнята на Кейп Код са идеалната среда. Това е мотивиращ експеримент за поставяне на различни цветове в стаята.

6. Жълто с висок блясък:

Жълтото е нюанс на енергия, както и изпръскване, което може да развесели стаята и да я направи ярка. Като цяло, предпазливо мислете цветовете и сместа, за да поставите правилното количество комфорт, лекота и обсебеност към спалнята. Можете да заемате цветовете на някои тъкани, които според вас ще изглеждат първокласни в спалнята. Интензивно богатият жълт цвят в традицията съчетава блясъка на сутрешното слънце в спалнята.

Виж повече: Легла дизайни за спалня

7. ВМС и Червено:

Това е голяма спалня и боядисана в два цвята - синьо и червено. Трябва да знаете, че голямата стая може лесно да се справи с дълбокия цвят. Стените са боядисани с тъмносин цвят с нюанси на червения цвят по ъглите.

8. Паун-зелено:

Една друга добра цветова опция за спалнята ви е зелена паун. Можете да боядисвате или да нанасяте настилки с този цвят. Умерените кафяви са обикновен контрапункт на силното синьо. Покривката на стената от раздробени стени отразява блясъка на иронията.

Виж повече: Съвети за декорация на спалня

9. Синя светлина:

Blue се измерва с мирна сянка плюс леко мъжки опит в спалнята, което може да създаде мъже по-удобно усещане. Можете да се обедините с бяло; може да предложи чист и чист вид. Това всъщност е същността на холивудския глем. Мъглата тапицирана тапицерия от копринено-сатенен плот определя качеството.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: DIY School Supplies & Room Organization Ideas! 15 Epic DIY Projects for Back to School! (Ноември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send