Красота и мода

5 прости и лесни 7 точки Rangoli / Pulli Kolam Designs През 2018

Pin
Send
Share
Send


Във всеки щат на Индия ранголи дава специална привързаност към традицията, седем точки kolam на rangolis могат да държат културата на индуската религия. 7 точки rangoli по време на фестивали или сезон, направени от цветни ориз или модели могат да проектират с помощта на цветни пясък също. Използването на индекса на пръста и палеца може да се използва за 7 точки rangoli. В 7 точки rangoli, ние можем да опитаме различен тип форми, линии или криви, което е полезно за изследване на положителната среда за къща или земя.

Най-добри дизайни от 7 точки Rangloli / Pulli Kolam:

Ето и няколкото 7 пули колема / 7 точки Rangoli дизайни, които са най-добрият начин да проектирате себе си,

1. Обикновено Колам 7 точки Rangoli:

Малко дизайни са най-добрите дизайни на Ранголи, които са полезни за входа на вратата или които са ефективни модели за повод или за вход в храма. Обикновените 7 дизайна на pullikolam са най-добрият начин за лесно проектиране. Вземете бял пясък по ваш избор и дайте 7 на 7 точки на пода. Дайте квадрат на всеки ъгъл, освен тази изпитателна крива за среден дизайн. Дайте тип шапка от четири дизайна с помощта на творчески малки кръгове. Това е по-малкото време от 7 точки раголи дизайн, който е полезен за вашия pongal или всеки повод. Няма нужда да използвате повече материали за този дизайн, можете да използвате пръстите си само за да направите кръгове и извън сенките. Това е най-простият начин да се направи модел на колам от дизайна на ранголи. Няма нужда от повече пространство, ако сте добре с малко пространство, тогава този дизайн ще бъде подходящ за вашия дом на открито.

2. Лесно 7 точки Rangoli:

Две линии средно вертикални и хоризонтални, като и двете са само с 7 точки. Това е свободен тип рънголи дизайн, който е лесен начин да се направи само с пръсти. Средна точка, която трябва да направи малък кръг, след това извън точките дават крива овална форма на цвете листо форма форма. В средата на овалната форма на начертани криви, трябва да се изчертае типът на кривата с помощта на пръсти. Това е 7 chukkala muggulu rangoli дизайни, които са полезни, за да направят по лесен начин за всеки ден. Дайте сенчести довършителни елементи на този дизайн на цвете. Ако искате, можете да използвате повече цвят, за да попълните празни места в дизайна. Използвайте малка дива в средата на кръга, която е най-добрата идея да привлечете вниманието на зрителите. Това също е просто kolam с 7 точки rangoli дизайн за вашите редовни функции.

3. Колам с 7 × 7 точки:

Това е дизайн от 7 точки, който е направен с пръсти на малки пространства и в бързо време. Дайте еднакво 7 × 7 точки на пода и след това начертайте малкия площад на всеки ъгъл с пръсти, след което начертайте Small Square в средата на точките. Направете успоредни линии от ъгъл до център. Това трябва да направим за всички квадрати от всички ъгли. Съберете всички заедно в средата и между ъглите ще получите черни точки, където можете да нарисувате символ на сърцето с пръстите си. Тези точки можете да използвате според вашата креативност. Ако искате, можете да направите лист или някакъв вид ОМ също. Начертайте дебели линии, докато рисувате линии. Вие ще получите възможност да запълни тези черни пространства с цветни пясък или ориз. Това е добрата декоративна идея за дизайн на раголи в колекция от 7 броя точки на дизайни.

4. 7 × 4 точки Rangoli:

Един прост начин да се изготвят цветя ще бъде добър избор за начинаещи, това е най-добрата идея за цвете дизайн в ранголи модел може да привлече вниманието на вашия гост сигурен. Можете да опитате този дизайн, който се преплита 7 в 4 точки. Около четири цветя, които ще опитате според вашия дизайн и форма и средно пълно цвете може да бъде добър избор. Можете да използвате пръстите за разпространение на дебели линии. Използвайте оцветен ориз, за ​​да запълни черното пространство на цветята. Използвайте други точки, които можете да пресичате с други точки. 7 до 4 точки Ранголи Цветето Ранголи може да вдъхнови положителната енергия; Можете да използвате този дизайн за Дивали или всеки друг случай. Вземете този дизайн за вашата редовна употреба на входна врата за положителна енергия. Този дизайн ще бъде полезен и за посрещане на гостите.

5. Chukki Rangoli от 13 до 7:

Различна форма на криви и овална форма придава привлекателен вид на дизайна. Rangoli може да се направи с друга ръка за дизайн. Кривите и формите придават подходящо завършване на дизайна. Това е Chukki rangoli 13 до 7, което е най-доброто експертно ниво на rangoli, този дизайн, който можете да опитате според вашето качество и време. Можете да използвате всичките си точки с вашата креативност и идеи. Дебели до тънки линии на текстура придават специален дизайн на дизайна. Вие ще получите цвете и листа дизайн на този 13 до 7 точки на ранголи дизайн. Такъв дизайн можете да преподавате на децата си за училищна раголи конкуренция. Опитайте различни цветове за цветя като розово, жълто, оранжево или синьо и придайте зелен цвят само на листа. Това е най-добрата идея за дизайн за всеки фестивал или повод. Поставете малка дива в средата на ранголи. Дебели линии rangoli с точки 7 от 7 може да бъде от полза за предстоящите събития също.

Ранголи определя нашата култура и дава подходяща емоционална привързаност към нашата традиция, тя помага да се благослови положителната енергия на Бог. Можем да използваме повече символи, докато рисуваме 7 точки от ранголи. Според нуждите на дизайна, можем да усетим цвят с пясък или ориз. Такъв тип ранголи може да се направи на подова кал или на плочки на нашето открито пространство. Когато проектираме 7 точки на ранголи, че времето не се нуждаем от владетел или измерване на точен дизайн, можем да опитаме с пръсти, за да придадем меко докосване на това ранголи.

Гледай видеото: Sleek Android Design, by Jordan Jozwiak (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send