Красота и мода

11 Всички времена Популярни породи коне и техните видове

Pin
Send
Share
Send


Конят е растение, което яде опитомените бозайници. Тя има течаща грива и опашка. Обикновено се използва за езда, състезания и в някои части на Индия, хората все още го използват за пренасяне на товара. Конните надбягвания често се възприемат сериозно като спорт и по този начин се преследват като спортисти сред залаганията и високите ценови предложения. Но някога сте се чудили за възможната връзка между човека и конете? Е, най-важното нещо, което може да ни удари, често е социалното отношение. Конете са социални и в същото време ориентирани към семейството. Конят, в стадото си, трябва да поддържа дисциплина и увереност, за да бъде част от това стадо.

Оцеляването на коня се основава на връзката, която споделя с останалите членове на стадото. Накратко, семейство, което играе заедно, остава заедно. Колко се различаваме от тях? Семейството като единица играе решаваща роля както за коня, така и за хората. Подобно на нас, това, което понякога отказваме да предадем чрез езика, ние по някакъв начин изразяваме чрез езика на тялото си. Конете правят същото. Те разговарят много чрез езика на тялото си. Слушането им чрез езика на тялото е изключително важно и е наш знак на уважение към тях.

Не са ли много подобни на нас хора? Е, тогава ето още някои изненадващи факти за конете, които вероятно не сте знаели.

1. Най-бързо регистрираната скорост на спринтиране на кон е 88 км / ч. Въпреки това, повечето от тях галопират при около 44 км / ч или 27 mph. Това ли ние наричаме конска сила?

2. Размерът на мозъка на възрастен кон тежи около половината от човешкия, около 22 унции.

3. Известно е, че конете отхвърлят нещо кисело или горчиво, когато им се дават. По-добре харесват сладка храна.

Известно е, че произвеждат около 10 галона слюнка на ден.

5. Знаете ли, че те пият около 25 литра вода на ден? Можем само да си представим колко ще пие в горещ летен ден!

6. Те са социални животни и са склонни да се самотен, когато останат без надзор. Те също скърбят за смъртта на своя спътник.

7. Били ли сте някога се смеели на един кон, когато ви гледа или просто лудо забавление от него, когато тя се взира в теб? Е, ако имате, твърде лошо от вас да го направите! Паметта на коня е доста силна и може да спаси нещата за много дълъг период от време. Така че, ако сте се засмяли и се забавлявали, вероятно ще ви запомни. От друга страна, ако сте били добри приятели с него, той незабавно ще се обедини с вас.

8. Известно е, че бебетата се разхождат в рамките на няколко часа след раждането им. Благословение? Вероятно не!

9. Някога видял ли се е смях на кон? Е, тогава не се смееше. Всъщност това е движение, направено от тях, за да миришат по-добре.

10. Те имат огромен набор от зъби, заеманото от тях пространство е по-голямо от пространството, заемано от мозъка им!

Видове коне в Индия заедно с изображения:

Почти всички от нас са наясно с красивия и висок кон, който грациозно обикаля земята. Но знаехте ли за техния темперамент и най-доброто им използване? Ето някои от видовете коне, които никога не са разочаровани.

1. Cob:

Кочаните са тези, които имат къси крака и са тежки. Те са популярните коне, използвани за езда, благодарение на здравото си тяло и комфортна поза. Те са хитри, но в същото време добри. Уелският кочан е популярна порода на кочана. Но кочаните приличат повече на понита на външен вид с малки глави, къси уши, но с големи очи. Техните плътни копита и силни кости са нещо, на което винаги да залагате!

2. Циганин:

Следващият известен тип коне е циганският кон. Изглеждат сякаш току-що оживяха от фантастичен роман, с течащата си грива, опашка и пернат тяло. Те със сигурност могат да обърнат някои глави! Те се предлагат в черно, чисто бяло или понякога смесица от двете. Тази порода кон се използва за шофиране и езда. Те обикновено са нежни и имат добре извити ребра. Тяхната обиколка е дълбока, задната част е къса и задните крайници са силни. Те са истинска красота, която просто трябва да гледате!

3. Тип на топъл кръвен кон:

Точно като името им, те са наистина топлокръвни. Те имат умерено тегло и се изработват от кръста на конски кон и гореща кръв. С непрекъснато размножаване от този вид през поколенията са довели до най-доброто от двете характеристики. Те са атлетични, високи и силни.

4. Типове коня:

Те са лека порода за езда и предлагат плавно пътуване. Те вървят, тръсват и дори галопират. Те се наричат ​​„джентълменски коне“ и са собственост на богатите хора като наемодатели, собственици на плантации и дори генерали и офицери.

5. Тип конни пони:

Конете с пони са типично малки, около 14.2 ръце. Те са известни със своята гъвкавост и могат да изтеглят тежък товар. Използват се и за опаковане, каране, скачане и дори оран. Уелските планински пони и Шетландските пони са едни от най-популярните.

6. Черни коне:

Теглещите коне са тези, които могат да носят и теглят тежки товари. Те са силни и тежки, действат като трактори в по-ранните дни. Те имат характер на мида и нагласено ниво, и по този начин са хладнокръвни.

Популярните породи коне от всички времена, които са интересни:

Изглеждат мъжествени и силата им се вижда от начина, по който те се движат. Е, това не е всичко за тях. Колко удобно си седял на тях? Всяка от техните породи предлага нещо уникално. Обърнете внимание на това, за което говорим.

1. Арабският кон:

Арабският кон е най-старата порода и е известен със своя дух и издръжливост. Тя има отличителна форма на главата и изглежда проста. Това е фаворит за мнозина. Те се намират в бели, черни или кафяви цветове. Те живеят от 25 до 30 години и са с произход от Близкия изток. Сиви, кестеняви, черни и червени са някои от цветовете, в които се виждат.

2. Тенеси Уокър:

Това е породата на коня. Тя е разработена главно за употреба във ферми и плантации в Съединените щати. Това е удобно пътуване за дълги разстояния и по този начин е използвано от генерали в Гражданската война. Днес те са повече от коне за удоволствие, които ходят бавно и все пак дават същия комфорт. Те живеят до 30 години и се предлагат в различни цветове.

3. Morgan:

Морган е универсален кон, най-известен с храбростта си. Те обикновено са с малък ръст, но най-често се използват за езда и шофиране. Морган е държавното животно на Върмонт. Това е още една най-стара порода. Те имат над средната продължителност на живота, около 30 плюс години и са сребърни, червени, сиви и други кремообразни заблуди на цветове.

4. Квартален кон:

Кварталният кон е най-популярната порода в САЩ и е най-голямата порода. Те са популярни монти за изпитания и конкуренция. Използват се и за езда на удоволствие. Четвърт коне също са състезателни коне. Кварталните къщи са кафяви, сиви, перлинови, червени, бели и живеят около 25 години.

5. Цялостни породи:

Вероятно са подходящи за всички начинаещи и са силно конкурентни. Следователно те са популярен избор за каране и шофиране. Те също се използват за развлечение и са добре оценени от арабския тип кон. Това обаче не е на всички. Техният произход се проследява в Англия и обикновено са димни черни или други кремави цветове като перлино, опушен крем и т.н. Те живеят до 25-28 годишна възраст. Е, по много начини! Обърнете внимание тук.

а. Състезание: Основният спорт, свързан с коня, е състезателната дейност. Конете са обучени да тичат и да се състезават. Най-високата регистрирана скорост на състезанието е 70,76 км / ч на националното състезание Penn National в Съединените щати. Те са забавен спорт за гледане и залагане на залози.

б. Шофиране: Шофирането на кон е термин, който се използва за шофиране, като се прикрепя към вагон и се използва като средство за транспорт. Ето защо е важно да се прикрепи към правилната количка или вагон, за да се осигури безопасно пътуване. Шофьорът обикновено седи на превозно средство, което се издърпва от два или четири коня.

° С. Провеждане: Друга популярна употреба на коня е да се носи товар. Обикновено се извършват върху понита, за дълги разстояния. Те все още се използват в много интериорни части на Индия и се оказаха полезни за малките търговци.

д. Земеделие: конете се използват и за отглеждане. Те се използват за обработка на почвата и са известни като по-безопасни от тракторите.

Така че следващия път, когато се качите на кон за езда, отбележете колко удобно се чувствате на седлото, както и скоростта, с която отива. Макар че може да ни изглежда като една порода, те със сигурност се различават по своята сила, здравина и темперамент. Едно нещо е със сигурност вярно, скоростта им на движение със сигурност ще накара всички глави да се обърнат и да гледат в страхопочитание!

Гледай видеото: Ерата на Измамата Алхимията и издигането образа на Звяра AGE OF DECEIT 2 Alchemy (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send