Красота и мода

9 уникални китайски чадъри с различни модели

Pin
Send
Share
Send


Китайските чадъри са харесани по целия свят заради уникалния си дизайн и структура. Те се открояват от тълпата и ви дават изявление за реколта. Прочетете, за да разберете защо китайските чадъри са най-добрите, за да използвате този дъждовен сезон.

Традиционен и готин китайски чадър за сватба със снимки:

Тук са най-добрите китайски дизайн чадър за всякакви поводи.

1. Розов китайски чадър:

Този розов китайски чадър е изработен от плат от юта и е най-добрият за носене през летния сезон. Не може да се използва в дъжд, тъй като платът за юта няма да може да накисне дъждовната вода. Може да се използва за функция през деня и може да бъде съчетана с вашето облекло, за да подобри външния ви вид.

2. Азиатски японски чадър:

Това е китайски чадър чадър е 22 инча и е направен с коприна. Може да се използва както за дъждовния, така и за летния сезон. В други части на Азия този чадър може да се използва и през зимата, за да ви спаси от снега. Изсъхва много бързо и може да се използва многократно.

3. Зелен китайски чадър:

Този китайски слънчобранен чадър трябва да се купи за хора, които търсят както стил, така и защита от слънцето. Може да се използва през лятото дълбоко. Този хладен светлозелен цвят успокоява очите и също е приятен.

4. Бял китайски чадър:

Този китайски сватбен чадър е нещо, което трябва да купите за тези, които търсят аксесоар, който да отговаря на сватбеното им облекло. Този бял чадър с цветна бродерия е най-елегантният сред всички китайски чадъри. Може да се използва и по друг начин за редовна употреба, за да ви предпази от слънцето.

5. Ръчно изработен китайски чадър:

Този ръчно изработен червен китайски чадър трябва да се купи за хора, които търсят оригиналност и уникален дизайн. Тя е здрава и еластична и може да се използва както през лятото, така и през зимата. Той се предлага в различни други цветове, но най-предпочитано е червеното. Изсъхва лесно и може да се използва отново и отново.

6. Жълт китайски чадър:

Този традиционен китайски чадър е рядкост, защото не се намира лесно на пазара. Това, което го прави уникален, е неговият традиционен китайски дизайн и структура. Може да се използва както през летния, така и в дъждовния сезон и е силен и издръжлив. Предлага се в различни цветове, за да отговарят на изискванията и стила на всеки.

7. Водоустойчив китайски чадър:

Този китайски чадър е водоустойчив и е специално направен за дъждовния сезон. Тя може лесно да се носи в дъжд, тъй като е лека. Той има някои красиви дизайнерски щампи върху него, които му придават елегантен вид.

8. Син цветен китайски чадър:

Този китайски хартиен чадър е елегантно парче, защото може да се използва като аксесоар за функция, а също и за да ви спаси от слънчевата светлина. Въпреки че е крехка, защото е направена с хартия, тя може да се окаже трайна, ако се използва добре. Предлага се в различни размери и цветове, за да отговарят на вашите изисквания.

9. Китайски чадър с маслена хартия:

Този китайски чадър е многофункционален. Тъй като е направена с маслена хартия, тя е водоустойчива; въпреки това не може да се използва при изгаряща слънчева светлина. Тя е покрита с флорални мотиви по цялата си повърхност и дървена дръжка за поддържане на чадъра. Може да се използва от хора от всяка възрастова група, тъй като е лек и лесен за носене.

Китайски чадъри може би са измислени в Китай. Но днес се използват по целия свят като моден аксесоар. Предлагат се в различни размери и цветове и могат да се използват многократно. Те са красиви и елегантни и могат да ви отличават от тълпата.

Гледай видеото: Prince Korean leader Kim - Leonid Mlechin (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send