Красота и мода

Топ 10 снимки на Ciara без грим

Pin
Send
Share
Send


Ciara Princess Harris е известна певица, продуцент, моден модел и т.н. Тя е известна с работата си в музикалната и модната индустрия. Тя е известна и с рекордите си, които стартираха наскоро. В тази статия ще обсъждаме в дълбочина тази удивителна личност, която носи името Ciara. Тя изглежда толкова добре във всички снимки на корицата в различни списания. По-голямата част от това се дължи на естествената й привлекателност. Тя е може би една от най-добре изглеждащите жени на планетата. Тя може да изглежда страхотно без грим. Следните снимки ще докажат това.

Сиара без снимки от грим:

1. Случайното Allure:

Ciara може да носи най-простите дрехи и да изглежда доста привлекателно. Тази жена има някаква сила на теглене вътре в нея, която принуждава хората да се привличат към нея. Тази сила е нейната естествена красота.

2. Без грим Selfie:

Този конкретен без грим селфи на Ciara е доста привлекателен. Това е като префектната картина, ако търсите някакви Ciara снимки за грим. Тази конкретна картина показва естествената красота на този моден модел. Тя играе ролята на модел за красота и в реалния си живот, като показва своята естествена красота.

3. Закрит без грим Selfie:

този конкретен селфи беше зает от Ciara в салон. Тя правеше косата си и хубаво, искаше да си вземе селфи, преди да е можела да се гримира.

4. Детски селфи:

Тук имаме още една забележителна представа за естествената красота на Сиара. Тя ни е изумила по начина, по който изглежда, където няма грим на лицето си. Тази жена е може би една от най-добре изглеждащите в нейната възраст.

5. Out или Fun:

Сиара бе забелязана да излезе от къщата си след дълго време в типична сутрин. Тя беше много спокойна с нейната естествена красота заедно с красивото си лице. Тя изглежда напълно добре, без помощта на козметичен продукт. Тази жена вероятно не трябва да носи нищо на лицето си, освен усмивката й да изглежда красива.

Виж повече: Cobie Smulders Няма грим

6. Стария Snap:

През по-голямата част от времето Сиара се вижда като талантлива красота. Тя се опитва да избегне грима, колкото е възможно повече и да държи лицето си напълно естествено. Тя знае тайната. Това е чрез показване на нейната естествена красота, тя може да накара повече хора да се интересуват от нея, тъй като хората ще се чудят как може да изглежда красива без грим.

7. Снимки от ваканция:

Тази конкретна картина на Киара е от прекрасното й време на ваканция, на която е била наскоро.

Виж повече: Ванеса Хъджънс без грим

8. С бъдеще:

Това е картина на Киара с бъдещето. Картината е доста красива и е достатъчно лесна, за да впечатли хората доста лесно. Вероятно е един от най-добрите там, които показват естествената красота на Ciara толкова точно.

9. Пост коса измиване Картина:

Тази снимка на Сиара бе взета, след като тя изми косата си. Вероятно и тя изми лицето си и прекрати грима и красотата, ако имаше. Това е може би една от най-добрите картини там, която може да се каже, че е ефективна за тези, които искат да визуализират действителната красота на Ciara.

Виж повече: Джулия Робъртс без грим

10. Сериозната сестра на лицето:

Сиара не обича да я взема от себе си. Тази конкретна картина показва нейната естествена привлекателност заедно със сериозното й лице. Тя изглежда същото с и без грим.

Виждали ли сте някога Ciara без грим. Тази статия доказва, че Ciara може да изглежда наистина страхотно, без да се занимава с какъвто и да е грим и естествената й красота е нещо. Може да се каже, че Сиара е една от най-добре изглеждащите жени. Тя може лесно да спортува естествената си привлекателност и да изглежда невероятно.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Гледай видеото: Kylie Minogue - Come Into My World (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send