Красота и мода

Дали царевицата е добра за бременност?

Pin
Send
Share
Send


Времето, в което скоро ще бъде добавен нов член във вашето семейство, е от решаващо значение и имате нужда от допълнителни хранителни вещества, за да поддържате тялото си годно и годно. Здравословното тяло е точно това, от което се нуждаете. Така че, ако вашите прости хранителни удоволствия са унищожени поради плашещи бременности и сте онлайн търсене на отговори, изглежда, че сте намерили правилната статия.

To Причина да има царевица по време на бременност:

Докато обсъждаме плюсовете и минусите на мазолите, нека да копаем във върховете на консумацията на царевица, когато отглеждате малката си в себе си.

1. Царевицата е богата на протеини и фибри, като и двете са богати на източник за здравословно развитие на вашето бебе през месеците.
2. Богат на витамини и минерали, една порция или царевица може да добави до 390 грама калий и желязо във Вашата здравна доза.
3. Фолиевата киселина, която често се счита за особено важна за намаляване на раждащите аномалии в детето, присъства в изобилие в царевица.
4. Сладка царевица е богата на окислители, които намаляват рака, бета-каротин и витамин В12, известни с помощта на образуването на нови кръвни клетки, като по този начин напълно елиминират риска от анемия както за вас, така и за вашето дете.
5. Добавете царевица в макаронени изделия, зеленчукови и оризови ястия, и винаги на салати, за да извадите тази допълнителна пристъп на сладост.
6. Можете да отидете на старите начини и да се придържате към царевицата като гарнитура със здравия кочан или пържола.

Виж повече: карамфил по време на бременност

♦ Продуктите от царевица, които трябва да се избягват:

Вече сте бременна и вероятно сте имали тези глад за лед или царевично нишесте, които обикновено са добавки, които не са предназначени за еднократно пътуване до стомаха. Състоянието, наречено Pica, не е толкова рядко, колкото си мислите и включва хранене не толкова любими нехранителни продукти. Това може да представлява риск за Вас и Вашето бебе еднакво и затова трябва да се погрижите за това от Вашия лекар в ранните етапи. Говоренето за царевица като цяло е наистина безопасно, но когато става дума за царевично нишесте или пуканки или дори за царевичен сироп, то е толкова опасно, колкото се получава. Защо?

Popcorn има Trans Fat, която е установена като фатален враг за новородените. Царевичен сироп, от друга страна, има много добавени подсладители, а не и добра новина за вашето бебе. Ако можете да стоите настрана от добавките толкова, колкото е необходимо, мазолите ще ви донесат нищо друго освен голяма ера за бременност.

Виж повече: е царевица люспи добре за бременност

♦ Предпазни мерки:

1. Нищо твърде много не е добро. Уверете се, че вашата диета не е нищо над върха и е изработена само от зърна през целия ден.
2. Намалете дневния си прием на царевица, ако имате основни сърдечни проблеми, тъй като царевицата е богата на някои мастни киселини.
3. Зърното може да доведе до лошо храносмилане, така че винаги се придържайте към пресни, отколкото към консервираните или замразени продукти.
4. Дръжте подложката на царевицата, за да я поддържа по-свежа за по-дълго време.
5. Позволете на Вашия лекар да вземе Вашите решения или Вие и се уверете, че се консултирате с нея преди да направите промени в диетата.

Виж повече: китайска храна по време на бременност

Така че идването на главната точка - безопасно ли е да се яде царевица, когато сте бременна? Всичко сочи към да! Това е абсолютно безопасно да се консумират справедлив дял от царевица закуски, докато се придържате към пара, варене и печене.

Гледай видеото: WHO SEARCHES THIS STUFF? Google Feud #3 (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send