Красота и мода

Е хранене Карамфил по време на бременност?

Pin
Send
Share
Send


Бременността очевидно е изключително предпазливо време за всички майки, които не искат нищо наполовина толкова, колкото да запазят здравето на бебето си. Така че, ако просто сте преглътнали шепа тези подправки, които сега трескаво търсят някаква помощ по интернет, не изпадайте в паника! Ако се притеснявате за това колко опасно би могло да бъде това за тримесечието, за бременността и за раждането ви, щракнете върху правилната статия.

Карамфил по време на бременност?

1. Известен със своите високи антиоксиданти, карамфилите са богат източник за активиране на системата за увреждане на клетките на тялото. По този начин и вие, и вашият зародиш сте изложени на опасност до самия край. Кажете какво искате, карамфилите имат най-добрите ползи, когато става въпрос за категорията на подправки. Не само това, имунитетът на вашите тела се рискува поради другия живот, който имате в себе си. Карамфилите вършат чудесна работа за укрепване.

2. Има много минерали, включени в карамфилите и повечето от тях се състоят от високи нива на манган, натрий и накрая, фосфор. Здравословното развитие на Вашето неродено бебе е със сигурност предвид скока, от който се нуждаят тези добавки.

Виж повече: хранене с хляб по време на бременност

3. Следващото най-добро нещо за карамфилите е високото хранително влакно, което съдържа. Много жени често се оплакват от това, че бременността им причинява лоши нива на стомашно разстройство и запек. С използването на правилното количество карамфил в диетата си, можете лесно да контролирате този аспект. Не само, че всичките ви проблеми с храната ще изчезнат, но и движенията на червата ви ще са по-гъвкави. Добавеното прибавка към всичко това ще бъде великолепен вкус на тъпите ястия, които сте имали по друг начин. Така че направете практика да включвате карамфил от време на време към храната, която ядете.

4. За да се елиминират неприятностите от настинка, треска и грип, древната медицина от незапомнени времена е добавяла скилидка към ястията. Витаминните добавки в Cloves - а именно C и K ще добавят към ползите от единствения дълъг списък от предимства.

Виж повече: царевица по време на бременност

5. Болките в ставите и подуването са еднакво често срещани по време на бременността и във ваша радост, флавоноидите, открити в карамфилите, действат като чудесен източник на противовъзпалително средство. Също така богати на протеини и калций, здравият прилив на карамфил може да ви изтръгне с тире с положителна енергия и да ускори процедурата за образуване на кости.

предпазни мерки:

That Не забравяйте, че е препоръчително да се пазите от всякакви добавки. От карамфилово масло до лекарства с билкови карамфили, нищо не е безопасно с риска от фалшифициране на тези продукти. Ето защо трябва да се придържате изцяло към суровия карамфил, който носите вкъщи.

Many Тъй като много жени се оплакват от маточни контракции при прием на карамфил, консултирайте се с вашия гинеколог за това колко от тези, които трябва да включите в приема си, са умен ход.

Виж повече: е царевичен люспи по време на бременност

И така, яде ли карамфил или две опасни за бременността? В никакъв случай - всъщност вашата нормална здравословна диета се поддържа с обичайния си дял от подправки. Въпреки това, трябва да се уверите, че неговата кладенец е в безопасна зона. Карамфилът като цяло не води до спонтанен аборт, но кървенето и контракциите се случват, което се случва само когато сте над нормалните нива на прием. Ако получите зелен сигнал от Вашия лекар, няма абсолютно никаква вреда, когато се отдадете на любимата си храна всеки сега и тогава.

Гледай видеото: Есенен уют а la Jeppsons +рецепта за домашно Pumpkin Spice Latte (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send