Красота и мода

Миризма на тяло по време на бременност

Pin
Send
Share
Send


Бременността има страна, която е мечтателна и красива, както и остър от нея. Докато повечето жени не говорят за тези смущаващи части от бременността, те определено изпитват това. Жените по време на бременност могат да изглеждат здрави и лицата им да блестят като крушка, но имат и миризлива страна. По-дебел и по-голям с друг човек, който расте вътре в тях, повечето жени започват да се превръщат в това, което бихме могли да наречем миризлива котка. Сега, ако сте в състояние да се свържете с това, няма какво да се тревожите, тъй като е съвсем естествено. Нека видим как.

Защо?

Има причини, поради които може да имате лоша телесна миризма по време на бременност и това не е нищо. Ще можете да се свържете и разберете цялата идея, след като приключите с четенето.

Виж повече: Хип по време на бременност

Мирисът по време на бременност се концентрира главно върху гениталиите и подмишниците, които се дължат главно на хормоналните промени, които претърпявате. Въпреки че жените с състояния като синдром на полицистичен яйчник са по-уязвими към миризмата на тялото.

Сега, ставайки по-големи и по-големи и с по-голяма тежест, естествено е да се потите повече. Докато изпотяването е предназначено за охлаждане на тялото, бактериите, които се образуват поради контакта с кожата, са това, което изкарва миризмата на тялото ви по време на бременност. Също така, миризмата на тялото се смята за естествен начин на обучение на новородените, защото са слаби. в зрението и в слуховите им способности. Известно е, че миризмата от подмишници, помага на бебетата да обръщат главите си за кърмене.

Колко лошо е това?

Колкото и да е лошо, че си мислиш, че нямаш отпусната миризма. И дори и да го направите, много хора ще открият, че имате миризма по време на бременност. И ако смятате, че хората около вас могат да го забележат, отпуснете се. Не е толкова лошо. И най-вече изглежда много утежнено за вас, тъй като чувството ви за миризма се изкачи по стълбата поради хормоните и изглежда малко очевидно за вас. В противен случай е съвсем естествено това да се случи. Сега, ако мислите да отидете да се свържете с Вашите лекари по отношение на това, може би ще искате да опитате някои от домашните лекарства и след това, ако все още не ви помага, отидете да посетите Вашите лекари, тъй като това може да се дължи на бактериална или гъбична инфекция. също.

Виж повече: Карпален тунел по време на бременност

Какво може да се направи?

Миризмата на тяло по време на бременност не е нещо, от което може да се отървете напълно. Въпреки това, можете да елиминирате половината от това чрез поддържане на добра лична хигиена. Също така се препоръчва да опитате топла вода с капки пресен лимон, докато се къпете в баня, последвано от топла вода с малко мед. Комбинацията е длъжна да ограничи миризмата по време на бременност и кожата ви ще бъде гладка. Можете също да сварите някои листа от мента и да ги добавите за освежаваща баня.

Това, което ядете, също играе важна роля за органичната миризма по време на бременност. Докато трябва да уволнете чесън, лук и всичко с индийски или мексикански подправки в него, уверете се, че не консумирате много кофеинови продукти, тъй като те са източници на лоши миризми.

Също така не забравяйте да носите широки дрехи и да използвате талк на прах, който е антибактериален и анти-гъбичен.

Виж повече: Кафяво освобождаване по време на бременност

Миризмата по време на бременност не е чак толкова важна, колкото може да се мисли. Ако това ви притеснява повече, отколкото би трябвало, любезно опитайте гореспоменатото и дори тогава, ако не сте доволни, дезодорантът винаги е удобен. Въпреки това, не забравяйте да изпълните всичко това покрай Вашия лекар, както и когато се опитате да бъдете на по-безопасна страна.

Гледай видеото: Бяло течение? ЗАЩО? (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send