Татуировки

Топ 20 автентични стари дизайнерски татуировки

Pin
Send
Share
Send


Татуировката е постоянна форма на боди арт, която някога е била презирана и гледана от обществото. Ако се върнем към онези времена, често ще забелязваме, че има известен тип дизайн, който е станал известен и ще се справя навсякъде. Това беше преди иновациите и творчеството да се обединят, за да се създаде идея за татуиране от всеки предмет, жив или мъртъв. Тогава тези дизайни бяха класиката, нещо, което бихме могли да допуснем върху набитите ръце на байкерска банда, или на растафари, спортисти на китките му. С течение на времето традиционните идеи за татуиране в старата школа се разсейват до по-нови идеи или просто се променят. Въпреки това, все още можем да видим много стари сърца и младежи, прегърнали тези татуировки, които имат перфектно старомодно обжалване. Като се има предвид по-долу е включен някои от добрите стари татуировки училище, за да се припомни.

Най-добри дизайни и знаци за татуировки в старата школа:

Автентичната колекция от уникални стари училищни татуировки, които ще ви отведат до пътуванията на традиционните американски моряци. Като се има предвид по-долу е включен някои от добрите стари татуировки училище, за да се припомни.

1. Свържете се в любовта Татуировка в старата школа:

Класическа татуировка, изобразяваща любов, купува отделна жена, татуировката показва, че момичето с кървящото си червено сърце е стиснало ръцете си, докато сатенена лента я завързва на едно място. Сълзите на тъга и вързаните очи можеха да бъдат възможен знак за сляпа любов или предателство или и двете.

2. Никога не свършвайки любовта старо училище татуировка:

Ето една различна концепция за обичане, където е декориран и проектиран неодушевен череп с два краища на меч, стърчащи от всяка страна. Черепът е украсен с рози и венчелистчета, класически признак на живот, тъй като тази татуировка може да изобрази безсмъртната любов и вяра към някого.

3. Татуировка за пешеходни часовници:

Часовниците са един от най-старите дизайни, които някога са оцелявали и са преминали през модерни интерпретации. Часовниците са главно за времето - или това, което лети, или просто се опитва да улови мимолетното време в границите на сгъстено обърнато стъкло. Той е един от най-популярните стари училищни татуировки за жени.

Прочетете още: Татуировка с пясъчен часовник

4. Татуировка "Ахой" на старо училище:

Това е класически стар таймер, който е с котва с лицето надолу, изобразяващ селище, където изглежда, че котвата е украсена с ярък ореол на гърба, който придава неестествен живот на тази татуировка. Използването на живи цветове и картини покрай котвата изобразява радостното селище, а не мрачен.

5. Татуировката на старото училище „Елегант Орел“:

Орелът винаги е бил считан за горд звяр от Съединените щати и една от тези стари класически татуировки са длъжни да изобразяват извисяващ се орел, нищо не съвпадащо с величествения и мощен пропаст на съществото. Патриотизмът към държавите е очевиден в навитото под него знаме, което чака да бъде освободено.

Виж повече:Значение за безкрайност

6. Татуировка със сърце на ножове:

Червеното похотливо сърце бие сърцето и е назъбено от средата на класическата класическа татуировка. Обикновено тези татуировки с намукани сърца имат стрела или кинжал през и през и обкръжението на татуировката изобразява драматични произведения на изкуството, за да придаде усещане за външния вид.

7. Preppy Tattoo изкуства на старите училищни татуировки:

Голям удар между моряците или байкърските банди, една от старите училищни татуировки включва жени, оскъдно облечени, позиращи предизвикателно в татуировката. Това обикновено се използва, за да извади похотливата страна на човека или просто като знак за забавление, просто жест на жена.

Виж повече:Татуировките на Харли Дейвидсън

8. Игри с променящи се татуировки:

Картите преди това са били игра на татуировките и честно казано все още е. Подобно на самата непредсказуема игра, картите се татуират, за да изобразят чувството, че могат да се справят с непредвидимия или съмнителен начин на живот, като се представят като играч, който променя играта.

9. Татуировки от старо училище за цигански черепи:

Циганска форма на татуировка е призната като старо училище изкуство, където татуировките обикновено биха засилили много абстрактни идеи, които или биха били широко проектирани, или ярко оцветени в зависимост от темата. Тук виждаме череп като главен герой и често има много хора, които изобразяват жена, птица и такива.

10. Компас татуировка дизайни: t

Днес преобладаването на компас татуировката вече не е обвързано с воини, моряци и пилоти, но е открило своя подход да спечели сърцата на младежите, които обожават този татуиран контур, тъй като изглежда готин и елегантен, както и на основание, че има по-дълбоко типично намерение да отразява тяхното състояние на ума. Татуировката е предназначена за такива хора, които се чувстват загубени в живота си и търсят правилния курс, за който татуировката на компаса може да им служи като обект на мотивация. Това е един от най-популярните стари дизайнерски татуировки, който е одобрен от много известни личности, включително сърдечния пулс на младежите - Джъстин Бийбър. Това е един от най-популярните стари дизайнерски татуировки за момичета.

11. Тайнственото татуиране на тайнствената русалка:

Най-интересното и прекрасно старо изкуство в татуировката в училище е очертанието на русалката, което включва красотата и привлекателността на това легендарно животно. Първоначално най-обичани сред моряците, които прекарват живота си в океана, тези татуировки понастоящем са преобладаващи сред дамите, тъй като изглеждат женски и мистични. Конфигурацията също остава за свободата и забавната природа.

12. Дизайн с великолепна прикачена конструкция:

Тази класическа татуировка на старото училище обединява военен предмет, тъй като тези татуировки са били носени от офицери и моряци далеч от дома. Трябваше да има красива жена, която да отиде с тях, така че те се втурнаха с най-красивата дама, която можеха да открият. Това великолепие се появява в голяма позиция, ръце зад главата, в средата на секцията. Тя е с морска шапка и морски тематичен костюм. Това е един безупречен случай на примерна татуировка на млада дама.

13. Лъскави татуировки от червено старо училище:

Pin up млади дами идват във всички форми и размери просто като истински дами. Може би най-забележимата от всички момичета в Бети Пейдж. Тя взе изработката на цялото друго ниво и беше зашеметяващо безизразно за времето си. Сигурен съм, че е забила разделителите на много млади момчета. В това си качество тя е идеалният обект за татуировка на млада дама, изобразена тук, в тази червена патешка телешка кожа.

14. Етнически американски орел:

Най-вероятно няма друго същество, което да е толкова важно, колкото и ястребът в американското наследство. Соколът може да се намери в многобройни национални образи и символи и допълнително говори за няколко неща. Поради забележителното място, което това същество държи в американската култура, индивидите непрекъснато го почитаха, като го напикаха. Традиционната американска татуировка за ястреб е основна картина и обикновено се изписва като функция на друга татуировка или се свързва с различни картини като американския банер. Това е един от най-добрите стари дизайнерски татуировки за мъже.

15. Татуировка „Страшен кинжал“:

Традиционен кинжал може да бъде символично представяне на различни емоции и е свързан с опасност, смърт и ярост. Въпреки това, когато се прави добре, конвенционалната татуировка на камата ще направи план за татуиране на ума. С тази татуировка има също многобройни разновидности на очертанията и тя е консолидирана с различни компоненти като черепи и сърца.

16. Моряци Hallmark - традиционен дизайн на кораба:

Освен от възхитителните планове, че този вид татуировки идват в него също има няколко последствия. За няколко души, лодката говори на ползвателя, така че очертанията на лодката в татуировката ще ви просветят много по отношение на тях. Водата, в която лодката се движи в по-голямата си част, говори за живота. В зависимост от планираното съобщение, водите в татуировката могат да бъдат бурни или гладки, тъй като всеки може да бъде дешифриран, за да разкаже алтернативна история за живота на потребителя. В непосредствена близост до от типично значение, тези американски старото училище татуировка значения са фантастични, като по този начин няколко души ще ги има на тях върху мастило за тяхното великолепие или да демонстрират своето обожание за лодки ...

17. Татуировки на Старото училище за мир:

Въпреки факта, че тя се разглежда като конвенционална американска татуировка, тази татуировка привлича мотивация от британския обичай. В ранните години лястовицата е била използвана, за да се говори за опит на британските моряци и всяка от тях се е замислила да говори на 5000 морски мили. Този обичай постепенно бе приет от американски моряци, които освен това започнаха да я подписват, за да демонстрират своите крейсерски постижения.

18. Изкуство на старото американско училище:

Местните американци са сред малкото хора в Северна Америка, които са разбрали как да запазят своите конвенции и обществото си въпреки всички външни въздействия. Това опазване на техния начин на живот е нещо, което постоянно кара много хора да ги уважават и да демонстрират, че тези хора имат разнообразни неща, свързани с техния начин на живот, нанесен върху тях. Ловецът на мечтите е най-видният образ на индианците, който е използван като част от татуировките. Въпреки това, това не е единствената татуировка на американските индианци, тъй като има и други.

19. Автентични татуировки от стари рози:

Розите означават безусловно обожание, така че те са били използвани като татуирани снимки, за да се демонстрира това дълго време. Въпреки факта, че конвенционалните американски рози са изключително праволинейни и не са толкова блестящи като новите училищни, независимо дали разбират как да извлекат това послание ясно. Независимо от липсата на многобройните нюанси, свързани с татуировките с режещи ръбове, има сигурен вид, че изключителните конвенционални рози могат да дадат на потребителя татуировка.

20. Татуировки с морска звезда в старата школа:

Тази пет-посочена и дву-кондиционирана звезда се оказа просто стилна през годините, но като цяло това беше морска снимка, свързана с маршрута. Моряците са използвали морската звезда, за да изразят копнежа си да се приберат вкъщи сигурно от пътуванията, които ги премахват на много мили от дома за известно време. Те могат също така да използват татуировката, за да изразят своето желание да преживеят живота сигурно независимо от всяка една от трудностите, които могат да преживеят в живота на живота.

Като взимате поглед върху част от по-горните последици, можете да скочите от възможността да изберете кое е по-добро с вас и какво се опитвате да пренесете в татуировката си. След това можете да кажете на майстора си символите, които бихте искали в общата си част, и нека ви подреди „поток“ или картина.

Виж повече:Дизайн на пари за татуировки

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Гледай видеото: DVD 4 of 4: Loving the Silent Tears: The Musical (Може 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send