Прически

Топ 9 Две прически на опашка

Pin
Send
Share
Send


Две опашки са една от най-сладките прически за вашето малко момиченце. Тази прическа за момичета е подходяща както с прави, така и с къдрава коса.

В това, косата е част от центъра и се съединява в два опашка на пони, завладяващи цялата коса като на задната част на главата. Добавянето на много периферия отпред ще подчертае нейните меки черти. Можете също така да завържете опашката с цветни еластични ленти плюс панделки.

1. Страхотен опашка:

Избягвайте да миете косата си за малки дни! Намалете челюстите си настрани, след което напълнете косата си с тонове текстура спрей, както и ги смаже инча след това свържете косата си в пони. Завъртете произволни парчета от 1 инчов железен изправен през понито.

2. Вътрешна и външна опашка:

Първоначално поставете косата си в колеблив кон. Избягвайте поставянето на еластичната коса, както обикновено. След това вземете пръстите си и разделете косата на гърба върху опашката си. По-рано сте направили това, заградете опашката си в ръка и я хвърлете плюс над цялата дупка, която сте оформили. Потвърдете, че ще го изтеглите надолу, следователно ще остане. В момента можете да стесните еластичната, поставете в атрактивен щифт в противен случай клип плюс сте завършени.

Виж повече: Шикозни прически на опашка

3. Голям Помпадор:

Ако имате бретон тогава можете да направите елегантен, както и доста опашка. Веднага направете голямата помпадур, подобна на вас, обикновено лежи на косата си. Завийте плюс щифта, за да го запазите. Направете конска опашка от отпускането на косата, която е надолу. След това обгърнете горната коса около опашката плюс заключена с щифтове.

4. Дължина на гърба:

За това се нуждаете от миниатюрни прозрачни ленти за коса плюс инструмент за коса с „топси опашка“ за този вид. Започнете с опаковката опашка отгоре и да получите част от косата на върха на опашката и го четка плоска и дори. Привържете прозрачната еластика около върха на тази част; просто издърпайте цялото количество с лък. Формирайте косата в полу-лък, след това повторете с други еластични върху остатъчната коса, като направите още един пръстен. Най-накрая шият нишка на опашка през центъра на лък, използвайки вид на опашката.

Виж повече: Случайни стилове на опашка

5. Усукано пони:

Започнете с разделянето на косата си от задната част на ухото по целия път нагоре. Поддържайте косата и заключете опашката си. След това разделяйте където пожелаете и навивайте по целия път назад и завийте еластичната. Направете подобни с по-нататъшната страна.

6. Пони:

Заключете опашката си навсякъде, където пожелаете (моята е била висока), след това я освободете малка и направете пролука в косата си. След това зърнете косата си под, през дупката и нагоре, за да може косата ви да е подобна на каскада над върха. Можете да се подигравате на дъното за малко повече количество.

Виж повече: Ponytails За Prom

7. Завързана опашка:

Лесно е и предлага огромен развълнуван вид. Използването на лек фризьор за коса разделя косите ви на две от гърба плюс носи лявата част под остатъка от косата ви, плюс надолу над дясното рамо. Вържете с проста връзка и заключете и двете с вратовръзка за коса. Насочете го нагоре към възела, за да го покриете, и след това сложете опашката на конската опашка.

8. Двойна опашка:

Тя е като пигтейлите и само поставя косата ви в 2 високи конски опашки, които я смятат или не, може да изглежда доста стилно. Всъщност, сега тази прическа е в тенденция, защото много известни личности опитват това.

9. Староморски опашка:

Разделете участъка с ресни, триъгълник от кръга, към лицевата част на главата. Закопчайте го, след това бръкнете с короната си и плъзнете косата си в висок кон. Разделете секцията на лицевата част на две и плъзнете задната част на парчетата, за да обвиете възела за коса на гърба от щифтове. Направете подскачащи и меки къдрици, използвайки спрей върху всички косми.

Източници на изображения: запас на затвора 1, 3, 4, 7, 8.

Гледай видеото: 5 бързи и супер лесни прически за училище. BACK TO SCHOOL SERIES (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send