Опаковка за лице

9 Най-добрите аюрведични комплекти за лице за Индия за суха и чувствителна кожа

Pin
Send
Share
Send


Аюрведа комплектът за лице включва аюрведични специални продукти, които се използват за дъбене на кожата. Съдържа съставки, които се използват за избелване на цвета на кожата и правят кожата по-сияйна.

Най-добрите доказани аюрведични комплекти за лице за суха и чувствителна кожа:

Тук са топ 9 аюрведа комплекти за лице,

1. Алое Вера нажежен пакет от Khadi:

За подобряване на текстурата, твърдостта и еластичността на кожата се използва алое вера. Идеалната му подготовка може да направи кожата по-ярка и по-здрава. Това е добър аюрведичен комплект за лице за суха кожа.

Употреба: Нанесете опаковката върху мокро лице и изчакайте 15 минути и я оставете да изсъхне. След това избършете с влажен памук и със сигурност ще видите резултатите.

Цена: INR 110

2. Аюрведичен комплект за акне:

Тези продукти помагат за избягване на проблеми с кожата и лекуване, акне и тъмни петна по кожата, правейки кожата по-светла и по-светла. Тя почиства кожата и също така изтърква кожата ви, като премахне всички черни точки и всичко останало. Може да се счита за най-добрия аюрведичен комплект за лице.

Употреба: Нанесете лицето за измиване, за да почистите кожата си, след това нанесете скраба и след това гел, крем за лице и накрая нанесете маската за лице. След няколко минути ще видите резултатите, че кожата ви изглежда ясна и по-ярка.

Цена: Струва INR 200 за 50g:

3. Аюрведа Дълбоко почистване на порите Haldi и Chandan Facial Kit:

Този комплект за лице е снабден с билкови съставки haldi и Chandan и действа като антисептик за кожата. Тя дава чиста и по-бяла кожа чрез дълбоко почистване на порите. Поддържа кожата свежа и светеща.

Употреба:

  • Измиване на лицето
  • търкам
  • гел
  • сметана
  • пакет

Цена: Той струва INR 200 за 50g

4. Lotus Herbals Натурален блясък за лицето и кожата:

Този комплект подмладява кожата и веднага му придава по-ярък блясък. Това прави кожата мека и гладка, като работи като дълбоко почистващо средство.

Употреба: Нанесете почистващо мляко върху лицето, след което го избършете и измийте с вода, след това леко нанесете полиращото средство за избелване на кожата и след това нанесете масажа за масаж и накрая нанесете този аюрведичен растителен комплект за лице.

Цена: Той струва 175 INR за 10Gm:

5. Комплектът за подмладяване на плодовете за подмладяване на кожата Jovees:

Този комплект за лице съдържа препарат за почистване, гел крем и маска за лице и е добър аюрведичен комплект за лице за чувствителна кожа. Съдържа папая, оранжево като ключови съставки, които са от полза за нашата кожа. Той дава моментално сияние.

Употреба:

  • Измиване на лицето
  • търкам
  • гел
  • сметана
  • пакет

Цена: Той струва 815 INR на комплект

6. Мини комплект Shahnaz Husain:

Той придава влага на кожата и премахва признаците на стареене, а пилингът за лице и тяло помага да се премахнат черните точки и белите глави. Тя прави кожата лъчиста и по-справедлива.

Употреба: Използвайте измиване на лицето, след което изтъркайте и нанесете гел, след това нанесете подхранващия крем и накрая маската за лице.

Цена: Той струва 360 INR за комплект:

Виж повече: Най-добър комплект за лице за домашна употреба

7. Комплект за лице VLCC Silver:

Този комплект за лице помага за поддържане на лъчистата кожа. Има хидратиращ гел със SPF. Това е най-подходящ аюрведичен комплект за лице за мазна кожа.

Употреба: Използвайте измиване на лицето, след което изтъркайте и нанесете гел, след това нанесете подхранващия крем и накрая маската за лице.

Цена: Той струва 250 INR за 60 грама

8. Комплект за лице Shahnaz Gold:

Това е най-добрият аюрведа златен комплект за лице, който помага за постигане на красотата на кожата и придава блясък. Пречиства, ревитализира и подмладява кожата, като й придава златен блясък.

Употреба: Първо почистете лицето си, след това леко разтрийте с четката по лицето с шията, а след това я масажирайте с овлажняващ крем и гел. Нанесете опаковката на лицето правилно.

Цена: Той струва INR 1,099 за 40gm.

Виж повече: Домашно лице за суха кожа

9. Комплект за полиране на диамантена кожа:

Това е диамантеният комплект за лице на Аюрведа и изчиства кожата от дълбочина. Той третира кожни дефекти и премахва кожните замърсявания. Подходящ е за всички типове кожа.

Употреба: Първо почистете, след това леко разтрийте скраб върху лицето и шията. След това масажирайте с овлажняващ крем и гел. След това нанесете маската за лице

Цена: Той струва 2.196 INR на комплект

Това бяха някои аюрведични лицеви комплекти за кожата. Тези комплекти са много полезни за кожата и я правят по-здравословна и по-чиста. Така че човек може да си купи тези лицеви комплекти и да направи кожата им по-гладка и по-светла.

Виж повече: Домашно приготвени плодове

Pin
Send
Share
Send