Красота и мода

15 индийски златни позлатени конструкции за жени

Pin
Send
Share
Send


Вместо да носят чисти златни гривни, женските тези дни предпочитат да носят позлатени браслети. Браслети със златно покритие придават перфектен вид на дизайна и следователно са широко износени. Също така те са съчетани с прелести като диаманти, перли, изумруди и много повече, за да допълнят външния му вид. Вързките са направени основно от други метали като бронз, стомана, сребро стерлинги, мед и т.н., така че дизайнът идва красиво релефно върху него.

Последни модели на златни позлатени браслети от Индия:

Ето няколко проекта, дадени златно покритие, които вероятно са виждали декориране на жените ръце.

1. Пръстен и криво златно покритие:

Гвоздеите могат да придадат достоен вид на ръцете, когато дизайнът е направен с дизайн на перли и дизайн на крива. Браслетът е с малки вградени малки златни перли в една линия, а следващият е просто дизайн на машината. Гвоздеите могат да бъдат украсени с прости сари за етичен вид.

2. Цветен дизайн златен позлатен ръб:

Нова мода за заключване, която се появява на пазара, се прави с прост метал. Позлатените гривни също получават сребърен дизайн с неговия родиев ефект. Цветните дизайни със сребърни листа са чудесни за носене на подобни проектирани тоалети. Той е широко известен като Ganga jamuna дизайн.

3. Въжета с метални позлатени метални въжета:

Обичате да носите много джингли в ръката си! Искате ли нещо да се комбинира с метални гривни за етносите! Позлатеният дизайн на браслетите се прави с помощта на различна машина, която придава на бримките дизайн на въже. Те са способни да съчетават всякакъв вид облекло за възхваляване на ръцете.

4. Дизайнерски единичен позлатен браслет:

Дизайнерско парче с индийски позлатени гривни докосване е доста широко избрано за lehengas, indo western, choli или дори рокли. Браслетът получава широк дизайн с дизайн на криви или вълни и златен перлен дизайн между тях. Краят на дизайна е направен със златни перли.

5. Зададени златни позлатени паяци:

Дизайнът на пауна, когато е изработен върху гривна, изглежда прекрасен за носене. Браслетът получава дизайн на гривна, където на двата края се дава паунов дизайн, фиксиран с камъни и изумруди. В горната част на позлатените гривни на индийския дизайн е даден дизайн тип мост.

Виж повече: Копринени нишки браслети дизайни изображения

6. Прости позлатени златни браслети:

Нищо не би било сладко като обикновена гривна в златно покритие с розово злато. Розовото златно покритие не носи никакъв дизайн. Тя е широко разпространена в случайни случаи. Не само жените, но и мъжете обичат да носят тези видове гривни. Комплектът от три браслета е най-добрият за официалния вид. Дизайнът може да се комбинира и със сребърна и бронзова гривна.

7. Сгъваем златен позлатен ръб:

Сърцевият дизайн на бижута винаги е бил най-добрият подарък за чувствени поводи. Позлатеният дизайн с формата на сърце с формата на сърце се дава на три сърца, които са украсени с диаманти в някаква точка на разстояние. Той е символ на любовта, вярата и чувствеността, най-добрият за любителите.

8. Нетните топки злато позлатени браслети:

Фънки дизайн, носен от жени в една ръка, е направен с метал и е покрит със злато. Целият браслет е осеян с малки диаманти. На отвора на гривната е дадена формата на мрежа и черна перла е прикрепена към нея, давайки мрежова топка.

9. Кръстосано златно покритие

Специален подарък за специален човек, да, това може да бъде линията за този златен плот с цветен дизайн. Гривната гривна е дадена център с цветен дизайн в диаманта, а другата група съдържа три диамантени линии. Той прави безкраен знак за знака.

10. Браслет с позлата:

Моден дизайн в позлатените гривни в индийски стил се прави с няколко дизайна на рибата в центъра. Браслетът е направен с дизайн на делфините и малки флорални дизайни, за да му се придаде фантастичен детски поглед към тийнейджърите на колежа за небрежно носене най-вече на жените, родени от Водолей.

Виж повече: Теми Браслети Дизайн

11. Златен позлатен ръб с перлен дизайн:

Позлатен дизайн на индийски гривни с бели перли изглежда разхищаващ на етническото облекло. На единствения браслет се дава широк мрежов дизайн с граница от перли. Браслетът също е украсен с цветен дизайн с перла, заобиколена от малки бели кристали. Тя дава звуков контраст над Санджи Кандживарам и банджани.

12. Злато позлатени монети:

Етническото бижу има свой чар, когато му се придаде нов облик. Една от тях е дизайн с розово златно покритие, направен с няколко малки монети. Гвоздеите носят еднакво количество метални монети, които също получават златно покритие. Може да се носи както в етническо, така и в западно облекло.

13. Змия дизайн Злато позлатен браслет:

А фънки дизайн в позлатен дизайн гривна браслет е много вероятно сред смелите тийнейджъри. Браслетът получава черни изумруди и бели диаманти, за да получи действителен образ. На единия край на гривната е дадена формата на главата на змията, а на втората - формата на опашката. Гривната гривна също има краен отвор.

14. Безкрайно розово злато

Прекрасен дизайн в розово златно покритие дизайн е този, който се проектира от няколко безкрайни дизайна. Гривната също е дадена блясък на цъфтящи диаманти алтернативно. Дизайнът на браслета символизира любовта, силата и вярата, които я правят перфектен подарък за любимия ви.

Виж повече: Ръчно изработени браслети

15. Раджастански златно покритие:

A rajvadi дизайн в позлатен традиционен дизайн на bangle е изработен с бели овални кристали, заобиколени от малък дизайн на златни топчета. Целият дизайн на бръснача е направен с кръгли дизайни, които придават кралски вид. Широко се носи за сватби и други подобни функции и от булките.

Позлатените браслети успешно замениха други дизайни, тъй като носят всички традиционни и западни дизайни с него. Те могат лесно да се изработят в различни дизайни за рязане и машина, като се получи действителният модел като истинските. Традиционните конструкции могат лесно да се оформят в златни обшивки.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: Златен ланец 14К (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send