Красота и мода

Как да премахнете тъмните кръгове с червило

Pin
Send
Share
Send


Това може да бъде шокиращо за вас, но да, червилата също помагат за намаляване на тъмните кръгове незабавно ви дават този изравнен вид. Като използвате червило за покриване на тъмните кръгове, можете да подготвите лицето си за по-нататъшен грим, а също така ви дава и този безупречен вид, ако искате да избегнете упоритите слоеве от грима по лицето си. Въпреки това, тя също зависи от цвета на кожата и текстурата на кожата, за да изберете цвета на червилото.

Най-добър червило за премахване на тъмните кръгове:

Ето някои съвети, които ще ви помогнат да покриете тъмните кръгове с червило по ефективен и бърз начин.

1. Зелен червило за тъмни кръгове:

Зеленият цвят се използва предимно за кожата с червени камуфлажни петна. Зеленото червило, което прикрива тъмните кръгове, се нанася най-напред, като се попива под очите и носа, ъглите на устата и върху счупените капиляри. Можете да прекратите процеса, като го покриете с фин коректор. Зеленото покритие на червилото се използва предимно върху червени петна, които се наблюдават по бузите на момичетата, за гладка текстура на кожата.

2. Лилава червило на тъмни кръгове:

Има ли кожата ви жълти тонове или носи жълтеникави обезцветявания с бледа кожа? Лилавото червило за кръгове под очите е най-доброто за вашия тон на лицето. Лилавият цвят, когато се нанася върху тъмните кръгове, образуващи твърд слой, ще ви помогне да опростите лицето си с помощта на коректор или лека основа. Можете също да смесвате пурпурен цвят със светло розово, за да имате магически ефекти върху тъмните кръгове.

3. Оранжева червило за тъмни кръгове:

Независимо дали сте оранжево червило или оранжев коректор, и двата вида са способни да ви осигурят желания тон на кожата без тъмни кръгове. Оранжевото червило, което покрива тъмните кръгове под очите, най-често се използва за изчезване на оригиналните сини нюанси на кожата заедно със синини, упорити сенки, видими вени и хиперпигментация. Когато се нанесе върху кожата, тя дава перфектната кожа без никакви грешки върху нея.

4. Червено червило за тъмни кръгове:

Червеното червило за покриване на тъмните кръгове е доста модерен сред тийнейджърите, които идват със светъл тон на кожата. Той също така помага да се отървете от тъмните петна и петна незабавно за дълъг период от време. За използване на червено червило, потребителят трябва да покрие области като под очите, страни на носа, над очите и т.н., който по-късно е покрит с честен коректор, или фундамент с лека мокра ръка, за да му даде твърдо и равномерно външен вид.

5. Розова и синя червило за тъмни кръгове:

Розово и синьо ви придават подобен цветови ефект на лилаво. Пинкът се използва най-вече за топлата кожа, както и за тъмните кръгове. Розовото червило, когато се използва със синьо или оранжево червило за тъмни кръгове, дава фина цветова комбинация на жените с лек тъмен външен вид. Червилото се поставя около очите, а върху скулите леко, ако се използва тъмно червило, и се покрива с помощта на коректор. Можете също да смесвате малка част от синьото червило върху него за по-добри ефекти.

Процесът на използване на червило под очите за тъмни кръгове остава същият. Въпреки това, тя също зависи от тонуса на кожата, тъй като жените, които имат тъмен тон на лицето и все още имат тъмни кръгове, също ще изискват използването на тъмни червила, за да се даде смел поглед. По същия начин, жените със светъл цвят на кожата могат да отидат със светли нюанси на червилото, за да намалят тъмните кръгове с магическо докосване.

Гледай видеото: Помага ли червеното червило срещу тъмни кръгове? (Може 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send