Красота и мода

9 Прости и лесни дизайни за нокти на ноктите за начинаещи

Pin
Send
Share
Send


Казват, че кракът на жената определя нейната личност. Поговорката е вярна, тъй като човек може да каже много от това, че просто гледа в краката. Една добре поддържана или изпъната крака разкрива, че една жена е толкова специфична за краката, колкото за останалата част от тялото й, докато грозните изглеждащи крака просто показват небрежно отношение. Женските крака са толкова важни и красиви, колкото и останалата част от тялото й и трябва да бъдат третирани с толкова грижи. Много жени по света започват да се грижат лично за краката си в наши дни, а прясно боядисаните нокти на краката седи добре върху идеално чисти крака.

Лятното време е сезонът за носене на сандали и чехли, така че единственото нещо, което всяко момиче трябва да има през летния сезон, е чифт страхотни крака. Невероятно е това, което красиво оцветените пръсти могат да направят на жената, а изкуството на ноктите на пръстите на краката може да стигне толкова далеч, колкото да направи жената женствена и секси, освен да направи краката си привлекателни.

Черно и горещо розово нокти на ноктите:

Горещо розово и черно е страхотна цветова комбинация за пръстите. Изглежда забавно и закачливо. Черният цвят на ноктите е боядисан под ъгъл към основата на пръстите на краката и украсен с шипове, за да му придаде завладяващ вид, докато розовият нюанс, направен с огнени черни линии, изглежда почти като лисича. Перфектно изкуство за ноктите за онези, които желаят да изминат допълнителната миля.

Изкуство за нокти на ноктите на бонбони от мента:

Нищо подобно на мента бонбони пръст ноктите изкуство дизайн, за да получите в празника дух. Кремообразният нюанс на пиперментната нотка прави добре да допълва цвета на ноктите на бонбоните, така че краката ти да изглеждат като истинско удоволствие. Допълнителното докосване на златните шипове под ъгъл върху големия пръст дава допълнителен блясък.

Виж повече: Nail Art дизайни за къси нокти за деца

Ноктите за нокти на зебра:

Отпечатъците на животни изглеждат толкова феноменални на краката, колкото и на ръцете. Дизайнът на ноктите на петата на зебра е сред най-лесните животински дизайни. Изглежда сладък и определено се откроява. За онези, които искат да се отдръпнат от конвенционалния черен и бял модел, може да влезе за горещ розов или червен цвят на ноктите с черни ивици за ярък и смел вид.

Голям нокът на ноктите:

Дръжте го лесно с дизайн само на големия пирон. Тя може да изглежда като хипнотизиращ и е лесен за нокти изкуство за начинаещи. Червеният цвят на ноктите с бял модел на големия пръст прави краката да изглеждат секси по сладък начин.

Изкуство за нокти на петите за пеперуди:

Направете приятелите си зелени с завист с този блестящ дизайн на ноктите на петите на пеперудата. Френският маникюр се прави в нетрадиционен и шикозен стил с прозрачна основа и жълти съвети, така че пеперудата в обикновен черен контур и украсена със златен блясък изглежда поразително. Черните ъглови линии, придружени от две звезди по върховете на ноктите, допълват ефекта, който завършва с величествен поглед.

Виж повече: Ноктите в японски стил

Цветен нокът на пръстите на краката:

Флоралните пръсти на ноктите рисуват най-красивите снимки във всички стилове и цветове. Металическият син цвят на ноктите изхвърля елегантно направените бели цветя, които правят краката да изглеждат „торични“.

Изкуство за нокти на звездни пръсти:

"Звездни нощи" е това, което идва на ум, когато погледнете този дизайн на ноктите. Сребърният лъскав основен цвят с различни нюанси на сините звезди прави ефекта на звездите, докато единичният пръст, направен в блестящо синьо, увеличава външния вид.

Виж повече: Обикновено нокът на снежинката

Дизайн:

Калинките, често считани за символ на късмет, често се срещат във всички форми на изкуството за нокти. Те изглеждат още по-изискано на ноктите. Със своята типична цветова комбинация от червено и черно, те са перфектен дизайн на ноктите за момичета, склонни към зачервен, страстен вид.

Изкуство за нокти с пръсти с полка

Точките за полка са реколта, която никога не излиза от модата. От дрехи, чанти и обувки всяко момиче иска своя дял от полка. Така че е подходящо да бъдат включени в изкуството за нокти. Те правят най-простият и сладък дизайн. Украсете ги с някои шипове и ще видите каквото и да е момиче, за което ще умре.

Виж повече: Цветове за боядисване на нокти

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: DIY Crafts: DIY Summer Life Hacks, DIY Room Decor & More (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send