Красота и мода

9 най-добри упражнения за деца

Pin
Send
Share
Send


Тези дни с промяна е начин на живот и конкуренция на гърлото, децата са станали по-обвързани и послушни. Те не излизат или играят на слънце и са по-прилепени към проектите си на компютрите. Или, ако имат видео игри, обичащи родители, то със сигурност един игрален маниак, който рядко излиза от игралния си ден!

Но децата трябва да се наслаждават на игри и на открито. Това е част от израстването. Слънчевата светлина е буквално най-важният катализатор за костния растеж и витамин D.

Най-хубавото при децата и упражненията е, че не е нужно да им казвате, че е упражнение. Всяка дейност, която е забавна, се разпръсква от всички деца. Колкото по-интерактивни и забавни са дейностите, толкова по-лесно е да ги убедите да го опитат. Ето няколко дейности, които можете да изпробвате, за да поддържате ума и тялото си подвижни и активни.

Тук са най-добрите упражнения за деца.

• Футбол:

В нея има много работа. Това не е просто бягане, но и тактика. Така че не само детето ще има силни крака, но и ще научи трикове за маневриране и стратегия, като по този начин ще изгради някои умствени мускули.

Виж повече: Как да се упражнява с топка за фитнес

• Плуване:

Един от най-добрите спортни занимания за деца от всички размери и нива е плуване. Повечето жилища имат собствен басейн. Училищата и клубовете също ги притежават и някои училища са доста конкурентни в него. Ученето на плуване ще помогне за ускоряване на нарастването на височината и ще контролира наддаването им. Това е животоспасяваща дейност, така че това ще е от полза за детето през целия му живот.

• Бойни изкуства и йога:

Те не само увеличават подвижността и рефлексите на детето, но и повишават нивата на концентрация. Това им помага и в техните проучвания. Децата са по-дисциплинирани, тъй като са поставени под дисциплинирано ръководство на учителя.

• Проследяване:

Децата обичат да тичат. Вземете група от малки врагове и ги накарайте да тичат към финалната линия. Ще бъдете изумени колко лесно ще се приспособят към него. Включете някои свободни ръчни упражнения като се затопли и те дори няма да знаят, че това е работа.

• Колоездене:

Направете карането на колело в група с останалите деца на възраст в колонията. Опитайте да го направите интересна, като хвърлите в остроумен съкровищница. Скоро децата ще очакват с нетърпение да излязат от къщата с велосипедите си.

Виж повече: Фитнес упражнения за тяло

• Баскетбол:

Най-доброто упражнение за увеличаване на височината и изгаряне на калории. От дриблирането до маневрирането и изучаването на потапянето всичко за баскетбола е много забавно. Отборните игри, които са бързи, като тези помагат за изграждане на гъвкавост и рефлекси при дете.

• Танц:

Танците са невероятна и холистична тренировка. Докато класическите танци могат да станат малко по-скучни, има социални танци като салса, мамбо и дори суинг. Ярките костюми и бързите движения правят тялото много пъргаво. Децата могат да бъдат много по-добри танцьори от възрастните, тъй като те могат да научат неща по-бързо и по-добре.

• Прескачане:

Момчетата и момичетата обичат да прескачат въже като игра. Очарованието от скачането на въжета с приятели го прави супер забавна тренировка. Опитайте се да се присъедините към децата и ще получите добра доза ендорфини.

Виж повече: Как да направя фитнес?

• Конна езда:

Конна езда е забавно за децата. Той ги учи да бъдат добри към животните и също им дава урок в партньорство и търпение. Конната езда също подобрява стойката.

Прости упражнения могат да се ползват заедно с оставане здрави и годни. Затлъстяването е тревожно нарастващо в броя на децата, които водят до затлъстяване на възрастни. Те не само раждат кръвната захар, налягането и болестите, свързани с холестерола, но и разрушават доверието и самочувствието на растящото дете. Така че бъдете отговорни за децата си и ги оставете да играят.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 и 9.

Гледай видеото: Прегърбена ли съм? Съвети за изправена стойка на тялото + упражнения (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send