Красота и мода

9 Сладки и романтични кукли за жени

Pin
Send
Share
Send


Топчета за кукли, които също са запознати с наименованието Top Baby Doll. Впечатляващата черта на този модерен топ е, че горната част на тялото се прегръща, прилепва около областта на гърдите и изригва, като придава изтънчен дизайн. Най-често използваните тъкани са шифон, сатен и мрежа. Сатената кукла за бебета обикновено се използва през нощта, носеща връх с чифт съвпадащи шорти.

Обикновено и най-новите кукли за жени:

Сега без никакви допълнителни закъснения в познаването на топ 9 кукла най-видовете е изнесена в тази статия, която определено ще направи дамите изглеждат атрактивни и горещи !!

1. Плюс размер на кукла:

Преди да закупите облекло, клиентът се занимава главно с комфорт и дизайн. Плюс размер на дамската кукла с най-удобни върхове. Нещо повече, случайно е, че можете да изберете топ за ден след ден, трябва да имате адаптивна и деликатна текстура, което ви кара да се чувствате много по-малко нестабилни.

2. Покрити върхове за бебета:

Слоените върхове са най-вече предпочитано облекло по време на слънчеви дни, съчетано с палто или шал над него може да бъде значително. Изберете нежна текстура върху кожата си, която се постига чрез комбиниране на мрежеста кърпа с памучна подплата.

3. Завързани кукли:

Красиви неща са деликатни, подобно кукла отгоре с тапицирана рисунка дава красив вид. Освен това, вие се чувствате добре, когато удължите ръцете си заради хлабавите прозрачни ръкави. Носете го за партито на вашия приятел или официалното излизане или за да впечатлите вашата дата. Той винаги работи чудеса.

4. V-върха на куклата:

За да се уверите, че избирате приличен размер, можете да направите това просто изпитание, поставете 3 или 2 пръста между деколтето на ризата и шията. В случай, че можете да направите това, тогава той ви подхожда. Този тип върха е затворен дизайн, разкриващ кожата.

Виж повече: Дамски топове от Ками

5. Лъскав ръкав с черна кукла:

Всеки топ има подходящо събитие, което може да се носи в ризи с къси ръкави, които можете да носите през лятото или при топъл климат или под палто при студен климат, но поласканите върхове за кукли могат да се изпълняват по всяко време, благодарение на необичайно широкия си модел. с тиня, наблюдавана около долния край на ръкавите.

6. Флорални върхове за кукли:

Флоралният модел е най-зависим от стила на живот на жените. Флоралните върхове на кукли идват с много разнообразие; По същия начин, бране на текстурата на върховете е критично, всеки сезон има специфични изисквания. Памукът не се облагодетелства от въображението, не отделя миризми и влага.

Виж повече: Горещи дизайни на култури

7. Оголени кукли:

Stripped Tops са готини и могат да се носят през всеки сезон, подходящ за вашия експертен поглед или независимо от един ден с приятели. Wayfarers и авиатор слънчеви очила ще вървят добре с вашите вързани кукла върхове.

8. Топчета без кукли:

Безплатни кукли върховете трябва да ги изберете умишлено поради търсенето си в модната индустрия. Този тип дизайн е най-горещият модел, носен от всички актриси и сега носи се от млади тийнейджърки и дами. Върхът е изработен от дантелен материал с облицовка със заден цип. Този вид плот е лишен от раменна лента и ръкави, които съвпадат с тънък стил Жан.

Виж повече: Прекоси върховете

9. Топчета на Boxy Doll:

Топката на Boxy куклата е проектирана, като запазва връхната култура като мотивиран дизайн. Предната част на горната част е конструирана в обичайния дизайн, който е плътно прилепнал около линията на гръдния кош и дизайна на факела, който пада до областта на бедрото и дългите неравномерни нагънати конструкции, които се виждат от долната част на гърба.

Всеки детайл в горната част щеше да е от значение с правилното оцветяване, което трябва да съвпада с кожата ви. Наложително е да изберете върха, който се вписва в тялото и фигурата на тялото. Не всеки може да се впише в фантастичен върха на куклата без презрамки, нито пък всеки може да се впише идеално с прост връх за кукли за бебе. Това е изборът, който трябва да се направи, след като се опитвате да се чувствате комфортно след носенето му.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Ангели приятели - епизод 40 сезон 1. Angel friends BG (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send