Красота и мода

Как да направим грим за очи на вампир?

Pin
Send
Share
Send


Вампир грим може да бъде хит грим поглед за следващия си костюм или Хелоуин парти. Ако искате някаква драма да бъде добавена към предстоящите ви костюми или тематични партита и искате да изглеждате различно от другите, но не толкова странно с всичките капещи се грим за очите или зомби, тогава можете да опитате този грим за очите.

Ние ще ви покажем техниките, които можете да следвате, за да създадете очите на вампирски стил на очите на котка като снимката по-горе. Не мислете, че това е просто страшен грим за очите. Всъщност можете да опитате този грим като опушен поглед, както и за вашите партита, когато държите този поглед по-мек.

Виж повече: Арабски очите грим стъпка по стъпка

Лесни стъпки, за да получите грим за очи на вампир:

Ето една стъпка мъдър вампир очите грим настойнически, който ви казва как да направите грим вампир очите. Нека да видим как можете да получите очите на вампирското око.

 • Почистете лицето си, за да го избавите от всякакво масло, мръсотия или мръсотия. Това ще помогне на грима ви да продължи по-дълго.
 • Почистете кожата си и нанесете лек овлажнител.
 • Сега нанесете грунд на лицето и грунд на клепачите върху очите, а също и върху областта около очите. Следвайте това с коректор и основа. Ако вашият коректор и основата са по-светъл от цвета на кожата ви, с други думи почти по-близо до бяло, този грим ще изглежда дори по-призрачен и по-добър.
 • След това нанесете компактно лице, за да стане основата по-пудрава.
 • Сега вземете тъмночервените си сенки и го нанесете върху горния клепач. На този етап не го прилагайте под долната линия на водата.
 • Нека преминем към следващия етап. Вземете кафявите сенки за очи и чистата апликаторна четка и започнете да ги нанасяте от гънката и се простира нагоре, но само до челото. Зацапнете тази сенки за очи върху външната страна на сенките за червени очи, за да смесите двете кладенци. Следвайте картината и си представете, сякаш създавате димни очи.
 • След това вземете подложката за гел в черно и под ъгъл. Започнете да начертавате широка и еднаква линия по цялата повърхност на клепача и когато стигнете до външния край, завъртете под ъгъл четката нагоре. Напълнете с този цвят крилати модел, за да стане по-забележим. По същия начин удължете вътрешната облицовка в друг модел на крилото.
 • След това вземете молив от черен лайнер или кол и насочете долната водна линия. Разширете тази линия, за да посрещнете крилото на вътрешния ъгъл в областта на носа. Не е нужно да правите това с външното крило.

Виж повече: Съвети за грим за зомби очите

 • Вземете отново сенките за червени очи и с помощта на фина апликаторна четка или наклонена четка, нанесете това под долната линия на водата. Продължете до под крилата външна формация.
 • Завършете с някаква тъмна спирала или можете да използвате фалшиви мигли за по-смел поглед.
 • Ако искате, можете да промените цветовете на двете сенки за очи. Можете да използвате кафяво на места, където сме използвали червено и по подобен начин можете да използвате червено на места, където сме използвали кафяво.
 • Ако искате по-страшен поглед, а след това опитайте някои фалшиви червени лещи, за да отидете с този грим.
 • За избора на червило, можете да спортувате с червени устни с този грим, а също и черно червило. За да направите незабавно черно червило, можете да използвате черния си калъф за очи. Можете също така да си купите черни червила за аптека, които са доста популярни в наши дни и не са толкова вредни, колкото очни лайнери.
 • Можете да запазите червилото по средата на червено и черно, като използвате тъмнокафяво червило.

Вземете погледа на вампира на друго ниво, като въведете тези вампири за очни очи. Дневниците на вампирите са един от най-добрите телевизионни предавания на всички времена! Ето ви вдъхновен от вампир дневници:

Това, от което се нуждаете:

 • Червена, лилава и синя боя за лице
 • Q-съвети
 • Малка, фина четка за боядисване
 • Бебешка пудра
 • Голяма четка
 • Хартиени кърпи
 1. Потопете си четката с фини върхове в синята боя за лице. Начертайте фина крива линия на мястото, където ще бъде вената. Начертайте разклоненията на първата линия с образец на мълния.
 2. Потопете четката в боята за лице за повече цвят, ако е необходимо.
 3. Потопете четката си в лилавата боя. Проследете над очертаните сини линии, използвайки лилавата боя. Линията, начертана в лилаво, трябва да е със същия размер или малко по-малка от синята линия.
 4. Потопете четката си в червената боя. Почистете четката върху хартиената кърпа, така че остава само малко количество червен пигмент върху четката.
 5. Проследете сините / лилавите линии, рисувани по-рано, като използвате червената боя. Четката трябва само да добави малък намек за червено.
 6. Смесете ръбовете на боядисаните вени, като ги намажете леко с памучен тампон. Това помага на ръбовете на вените да изглеждат така, сякаш се отдалечават от кожата ви.
 7. Потопете голямата си четка в бебешкото прахче и избършете излишния бебешки прах. Натопете четката с прах на бебето във вените си. Това ще намали блестящите цветове на вените, създавайки появата на тънък слой кожа, опъната върху вените. Докоснете по-малко или толкова бебешки прах, колкото желаете да завършите изгледа си.

Виж повече: Грим за очите за различни очи

Вашият женски грим за очите на вампир е направен и можете напълно да излъчите този поглед на следващото си парти.

Гледай видеото: Честит Хелуин 2014 - грим урок за дамите - Вампир (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send