Красота и мода

Как да увеличим височината след 18 години - 5 прости неща

Pin
Send
Share
Send


На осемнадесет години средният юношески орган претърпява огромни хормонални промени. Човешкото тяло се управлява от хормони и хормоните на свой ред се управляват от нашия начин на живот. За да се получи височина, основният хормон, който се използва, е човешкият растежен хормон (HGH). Това води до растеж на костите и мускулите. Някои смятат, че 18 е последната спирка за HGH. Но това не е вярно. Човек може да расте толкова дълго, колкото хормонът се отделя. По този начин, за да получим хормоните да действат нагоре, трябва да следваме основните няколко стъпки, които ще осигурят повишаване на височината.

Ето нашите 5 прости неща за увеличаване на височината след 18 години.

  • Имате балансирано хранене.
  • Упражнения - Свободно разтягане на ръцете, Плуване, Гимнастика.
  • Адекватно сън.
  • Избягвайте пушенето и пиенето.
  • Генетичен фактор.

Увеличете височината след 18 години:

Тук можете да получите подробна информация за това как да увеличите височината след 18 години.

Имате балансирано хранене:

Ако искате да изглеждате високи, трябва да се стремите да гледате постно. Първата стъпка към това е да ядете правилно и да поддържате теглото си.

Вашето хранене трябва да съдържа следните неща, за да се поддържа теглото и да расте висок. Те включват:

Чист протеин: бяло птиче месо, риба, соя и млечни продукти.
калций: тъмно листни зелени зеленчуци и млечни продукти (кисело мляко и мляко).
Витамин D: Риба, яйца и гъби.
Други хранителни вещества: цинк, манган и фосфор подпомагат растежа.

Не пропускайте закуската на всяка цена. Също така опитайте да ядете по-малки и чести хранения, тъй като това ще повиши нивата на метаболизма ви и ще балансира BMI. Преди всичко пийте много вода.

Виж повече: Как да увеличим височината след 20

Упражнение:

Като се имат предвид високите енергийни нива при тийнейджърката и до пубертета, човек трябва да направи много упражнения. Тя ще ви държи в добро състояние и ще ви донесе височина. Следните упражнения ще ви помогнат.

• Прескачане и скачане
• Баскетболни или други отборни спортове, които включват стречинг
• Плуване
• Гимнастика
• Свободно разтягане на ръката
• Йога и пилатес

Всичко това е свързано с една и съща дарвинова теория, която свърши работа с шията на жирафа. Това означава, че ако се простираме редовно или правим дейности, които ви помагат да се разтегнете, шансовете са, че HGH ще бъде канализиран в правилната посока. Ако нищо друго, то ще запази теглото си и ще запази тялото постно. Дебелия човек винаги изглежда по-къс от височината си.

Виж повече: Височина и тегло таблица в кг

Адекватно заспиване:

Спането е времето, в което мускулите се отпускат и тялото расте. Хипофизната жлеза отделя HGH по време на фазата на дълбок сън. Така че получават много сън и дават на тялото шанс да расте. Около 9-11 часа е много добре. Но това също няма да работи, ако пропуснете стъпки 1 и 2 по-горе, в който случай тялото ще расте хоризонтално!

Виж повече: Как да увеличим височината след 21 години

Неща, които трябва да се избягват:

Макар че има три стъпки за покачване, има няколко предупреждения, които трябва да бъдат спазвани, за да се избегне поставянето на спирачките на усилията ви.

• Не издавайте гърба или гръб. Върви направо и поддържай добра поза. Добрата поза винаги ви прави да изглеждате високи
• Не оставайте на закрито през цялото време. Слънчевата светлина помага за усвояването на витамин D в нашето тяло. Така че излезте и играйте.
• Избягвайте алкохола; има причина, поради която възрастта за пиене е по-висока.
• Избягвайте лекарства и халюцинации: те объркват хормоните ви.
• Избягвайте тютюнопушенето: той спира изцяло растежа на първичния ви растеж, като по този начин се постига увеличаване на височината.
• Избягвайте стероиди или добавки: тялото ви е ново и подходящо, така че отидете за естествени варианти. Индуцираните добавки са длъжни да имат странични ефекти върху тялото, които някой ден ще се появят на повърхността. Не създавайте усложнения за тялото си.

Виж повече: Възможно ли е да увеличите височината след 25

Генетичен фактор:

Генетиката може да играе важна роля при определянето на височината. За съжаление, дали имате висок ген зависи от вашите родители. По-кратките родители показват, че височината ви ще бъде по-къса. Но на обратната страна може да се посочи и наличието на спящ висок ген, който понякога прескача поколение. Гените могат да бъдат трудни по този начин.

Осемнадесет със сигурност не е краят на въжето. Научните изследвания са доказали, че височината може да се увеличи до 6 инча след като ударим 18. Телата ни никога не спират да растат. Всичко, което трябва да направим, е да насочим хормоните в правилната посока. Така че не губете надежда. Все още има време. Работи здраво.

Източник на изображения: 2, 3, 4 и 5.

Гледай видеото: How to Let Go of the World and Love All the Things Climate Cant Change 2016 Full Movie (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send