Красота и мода

15 различни вида камъни в злато и диамант

Pin
Send
Share
Send


Bangles са пръстен като бижута, носени около ръката на жените, които са традиционна култура, последвана от всички индийски жени. През последните десетилетия дамите, които редовно носеха редовно всички златни орнаменти в този модернизиран свят, жените предпочитат да носят скъпоценни златни или цветни орнаменти само по време на специален случай. Сега такива проектирани браслет са каменни гривни, които идват в различни дизайни днес.

Злато произвежда машини от висок клас и лазерна технология за оформяне на нови дизайни със златни и легирани метали заедно с различни цветове на камъка, достъпни естествено. За да получите кратка представа за различните дизайни и модели със Stones.

Най-новите дизайни на Bangles с камъни:

Топ 15-те най-нови дизайни на каменни орнаменти се въвеждат в дами Знания, които все още не са открити !!

1. Дизайн с вълнообразен диамантен диамант:

Златото може да бъде оформено в различна форма, използвайки крайните технологии, които дават добре завършена златна форма. Най-новият известен дизайн е моделът на вълната, в който златният браслет е направен в бял вълнообразен модел, осеян с малък пасианс или смарагдови диаманти на върха на гривна.

2. Сапфирно-бяло злато

Красива комбинация от бял и блестящ светещ сапфирен камък дава на нашите очи небесно чувство. Сапфирът от Цейлон е най-популярният вид сапфирен камък. Кралският син цвят допълва добре светещите диаманти.

3. Флорален дизайн - дизайн с рубин с шипове:

Назъбена златна браслет с цветен модел около гривна, обсипана с рубини върху флоралния модел, е един от най-новите модели на рубинен браслет, известен с бижута за сватбени колекции в южната част на Индия.

4. Аметист-родолитен гранатно-розов тунелинов камък

Тази комбинация от три цвята от розов (розов турмалин), лилав (аметист) и светло червен (родолит) придава блестящ поглед на браслета. Тези камъни са сравнително по-ниски в сравнение с други известни камъни. Тези камъни са комбинирани със сребърно или бяло злато.

5. Дизайн на индийски традиционен смарагдов диамант:

Индийската сватба винаги е известна с бижутата, които жените носят по време на събитието. Най-популярният дизайн в момента е Emerald камък с комбинация от смарагдов диамант и комбинация от пасианс. Ширината на браслета може да варира според личния избор.

Виж повече: Най-новите дизайни на камъни

6. Ръчно изработен Емерал и Рубин дизайн с шипове:

Този невероятен ръчно изработен браслет от злато е осеян с великолепната цветова комбинация от червен до розов цвят рубин със смарагд с цветен модел на оформлението, който представя перфектната ръчна работа.

7. Kundan -Диамантен дизайн на ръката:

Една от най-новите и най-известни каменни гривни е кунданът. Този традиционен кундан бръснач идва от Раджастан. Кунданските камъни се различават от бяло до червено, розово, зелено, обковано със златни гривни. Гвоздеите могат да бъдат дебели или тънки. Тези цветни камъни придават тъп завършек с античен вид.

8. Усукано въже с диамантен дизайн:

Златото и родийът се извиваха на въже, с диаманти, осеяни по краищата на всеки обрат. Златната линия се вижда на открито пространство между въжето, което придава очарователен вид с блестящо покритие, дължащо се на родий в джантите на гривната.

9. Лабрадоритен дизайн на камъни:

Лабрадоритният камък, който е нарязан и полиран и излъчва цвят, който зависи от светлината на синьо, зелено. Камъните могат да бъдат фиксирани в центъра на обикновена златна брада или в сребърен браслет. Изборът на златен или сребърен браслет е личен избор.

10. Дизайн на диамантено-рубинен плосък дизайн:

Плоски дебели дизайнерски гривни могат да се носят като деца, които придават богат поглед при носене. За да се извлече богатата комбинация от изрязани диаманти с руби, ще бъде най-добрият избор. Този проектиран браслет ще се съчетае добре със сари, носен за сватбата.

Виж повече: Пасианс

11. Диамантено-рубин-смарагдов дизайн с брилянтно злато:

Това е трио съчетание от цвят, което добавя изящна красота към браслета. Яркочервеният рубин с нюанс на зелени и искрящи диаманти с цветен оттенък от D до F, които придават на диаманта безцветен ефект.

12. Златен перли с шипове с диаманти:

Перлите са най-старите, но все още в каменната тенденция. Златната гривна с перлени остриета може да бъде вписана в ограничен бюджет, за разлика от други скъпоценни камъни.

13. Наваратна каменна шипове с жълто злато:

Наваратна означава девет според санскрит. Има девет скъпоценни камъка, осеяни върху гривната, които придават много цветен дизайн на гривната. Деветте камъка са рубин, перла, червен корал, смарагд, жълт сапфир, диамант, синьо сапфир, хесонит и окото на котката.

14. Павлам дизайн със златен шип

Павалам също се нарича червен корал. Той е органичен камък с различни предимства като повишаване на енергията, добра циркулация на кръвта. Камъкът на Павалам може да бъде като верига с прозрачен проводник, след което е завързан около центъра на куха златен или сребърен брас.

Виж повече: Месингови браслети

15. Цирконий с шипове на цветя

Цирконий, наричан още Cubic Zircona, е друго разнообразие от искрящ камък до диаманта. Този камък е по-евтин от диамантите. Цветовете на циркония могат да бъдат от Пурпурен до Многоцветен и дори безцветен, добавянето на различни химикали дава цвета на този циркониев камък. Камъните са подредени в редица около гривни. Броят на редовете се изчислява за цената на браслета.

Камъкът проектирани bangles са на разположение на пазара на различни ценови диапазон. Изборът на каменна гривна според символа веднъж звезда и накшатра също играят роля, ако дамите са много селективни по отношение на избора на камък за браслетите. Консултирането с гемолог може да бъде един от най-добрите съвети. За дами, които обичат да имат колекция каменна гривна тогава цирконий камък ще бъде удачен избор, а също и Kundan камък гривна, която ще даде античен вид. Когато става въпрос за диамантени браслети, усукани въжета или блестящи вълни с диамант е най-новият дизайн, който жените са големи фенки. !

Гледай видеото: Aвтоматичен часовник Techno Com wao с 120 естествени диаманти (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send