Красота и мода

Защо размерът на гърдите се увеличава след брак?

Pin
Send
Share
Send


Замисляли ли сте се защо размерът на гърдите се увеличава след брака? Виждали ли сте някога дама, която се оплаква от това, че размерът на гърдите им се е увеличил след брака и как изглеждат безформени и обезобразени, докато напредват в брачния си живот. Въпреки че има няколко фактора, които са извън нашия контрол по отношение на биохимичните и хормоналните реакции на организма.

Повечето от факторите са много под наш контрол. Жените стават по-небрежни по отношение на това, което ядат, и небрежност към физически упражнения, след брак, което води до увеличаване на телесното тегло и по-тежки гърди.

Защо размерът на гърдите се увеличава след брак ?:

Увеличаването на размера на гърдите след брака е често срещано явление. Гърдата е тъкан и тя се увеличава в зависимост от цялостните промени в тялото. Бракът или бракът няма пряка връзка с размера на гърдите. Има много погрешни схващания относно увеличаването / намаляването на размера на гърдата. Някои от погрешните схващания са, че смученето на гърдите и натискането му водят до увеличаване на размера на гърдите, но това не е 100% вярно. Грудният масаж с определени типични модели може да доведе до стимулиране на кръвообращението в областта на гърдата, но не и при натискане на гърдите.

Като хапчета може да увеличи размера на гърдите след брак:

Много жени започват да приемат перорални контрацептиви, за да избегнат бременност след сключване на брак. Също като всички други лекарства, оралните контрацептиви също имат свой собствен набор от странични ефекти. Често срещано е наблюдението, че жените на хапчета изпитват обща печалба в телесното тегло и увеличаване на размера на гърдите. Гръдната тъкан се състои главно от мазнини, така че увеличаването на теглото води и до увеличаване на размера на гърдите.

Работят ли устните хапчета?

 1. Оралните контрацептиви съдържат хормон, наречен Естроген. Процесът на овулация и менструация се предизвиква от колебанията в нивата на естрогенния хормон в организма. Оралните контрацептивни хапчета помагат за поддържането на стабилни нива в организма.
 2. Основната причина за хапчето, което води до увеличаване на размера на гърдите ви, е оток или задържане на течности, както го наричате на общ език. Скоро ще забележите промяна в размера на гърдите си, след като започнете да приемате тези хапчета. Може да има и изтръпване или нежност, свързани с едно и също, но тези ефекти обикновено изчезват, след като спрете да приемате хапчетата.
 3. За да бъдете по-кратки и обобщени, вероятността за увеличаване на размера на гърдите след сключването на брак е голяма, но най-често зависи и от вашата фигура и от вида на хапчето, което избирате за контрол на раждаемостта.

Така че, ако искате да вземете противозачатъчни хапчета, уверете се, че първо се консултирайте с Вашия лекар и му позволете да изберат правилния метод за контрол на раждаемостта за Вашата ситуация. Може да има и други възможности като зацапване, главоболие, промяна в теглото, промени в настроението, гадене, отделно от обичайното нарастване на теглото в горната част на тялото.

Виж повече: С натискане на размера на гърдите се увеличава

Странични ефекти на хапчета за увеличаване на размера на гърдите:

Хапчетата сега са модифицирани, за да съдържат ниски дози хормони, за разлика от традиционните OCPS (орални контрацептивни хапчета), които имат относително по-високи дози от естрогенови хормони. Макар че не всички жени реагират на OCPS чрез увеличаване на теглото, някои показват известна тежест, тъй като органи на различни индивиди реагират на лекарствата по различни начини. Само противозачатъчните хапчета не могат да бъдат обвинявани.

В много случаи, ако жената изработва достатъчно, да кажем, 30 до 40-минутна тренировка на ден, от три до четири дни в седмицата, придружена от балансирана диета, богата на витамини, минерали и влакна, увеличаването на теглото няма да се случи. , Вие очевидно трябва да намалите до известна степен мазнините и въглехидратите.

Бременност след сватбата може да доведе до увеличаване на размера на гърдите:

Друга важна фаза, през която жената преминава след брак, е бременността. Всички промени, които се случват след това, са причинени от високи нива на хормони, наречени естроген и прогестерон. Тези хормони водят до стимулиране на млечните канали и млечните жлези на гърдите. Около 3 до 4 седмици след зачеването, гърдите ви могат да започнат да се чувстват нежни към допир. Тази нежност може да продължи през първия триместър. Болестта на гърдата може всъщност да е един от първите признаци на бременност. Около 6 до 8 седмица, след зачеването, хормоналните промени в тялото на бременната жена причиняват постепенно увеличаване на размера на гърдите.

Какво се случва с гърдите ми, когато съм бременна?
 • Докато сте бременна, размерът на сутиена може да се покачи с няколко чаши. Това се дължи на увеличаване на кръвния поток и на мастни натрупвания в гърдите.
 • Също така ще отбележите разтягане на кожата, стрии, подпиращите вените, както и зоната около зърната ви става все по-тъмна. Наред с всичко това, в гърдите на майката, в по-късните етапи на бременността, се образува гъста жълта течност, наречена коластра.

Носенето на удобни сутиени и разхлабени дрехи трябва да ви помогне да запазите несигурността си по отношение на променящия се орган. На този етап от голяма полза помагат сутиените за майчинство и освен размера им позволяват и гърдите ви да дишат.

Виж повече: Съвети за увеличаване на размера на гърдите

Какво друго влияе на размера на гърдите ми?

 1. Има и друго нещо, което води до увеличаване на размера на гърдите ви след брак. Това е всичко от допълнителния стрес, който ви води към мислене. Когато над мислите, хормоните ви често са склонни да нарушават своя потенциал и вместо това да ви водят до наддаване на тегло и загуба на коса
 2. Сред тези промени е доброто старо увеличение на размера на гърдите. Така че, докато все още мислите как да се приспособите към новия си дом, околните и хората около вас, тялото ви се принуждава да попадне в погрешна посока и хормоните правят разтварянето на мазнината по-трудно за храносмилателната ви система. Скоро достатъчно, ще намерите себе си наддаване на тегло и че добавя към мазнините на гърдите му мускули също.
 3. Най-добрият начин за преодоляване на този сценарий е да се уверите, че ще се упражнявате от време на време. Освен това, вашият коефициент на стрес трябва да се регулира, за да запазите здравето си в състояние от самото начало, така че всяко внезапно нарушаване на равновесието да не доведе до поставянето на тези допълнителни килограми, които винаги сте се страхували.

Честият секс обаче увеличава кръвообращението и кара гърдите да изглеждат по-големи, но второто, когато кръвообращението се нормализира и хормоните ви поемат обичайния си път, тялото ви трябва да се нормализира.

Съвети за увеличаване на размера на гърдите след брак:

1. Упражнения:

Най-добрият начин да увеличите размера на гърдите е да упражните. Тук е просто упражнение за увеличаване на гърдите, което можете да направите лесно у дома. Тя се нарича стена преса.

Wall Press:

 • Застанете пред стената с дланите си, облегнати до него на нивото на гърдите.
 • Наведете се до стената, докато лицето ви почти не го докосне, преди да избутате тялото си обратно в първоначалната си позиция. Повторете 10-15 пъти всеки ден.

2. Масаж на гърдата:

Следващият начин да увеличите размера на гърдите си е да го масажирате. Той ще оформя и тонизира гърдите и в същото време ще увеличи кръвния поток и ще помогне да се освободят токсините. Ето как да го направите.

 • Разтрийте гърдите с кръгови движения.
 • Уверете се, че ръцете ви се движат от външната страна на тялото към средата.
 • Можете също така да използвате малко сметана или масло, докато масажирате, за да намалите триенето.

3. Хранителни добавки: t

Има и някои хранителни добавки, които можете да предприемете, за да увеличите размера на гърдите си.

 • Естроген-богати храни Една от причините за малките гърди е липсата на богата на естроген храна във вашата диета.
 • Има обаче някои храни, които могат да повишат естрогена в тялото ви, като семена от сминдух, соя, боб, нахут, млечни продукти и подправки като градински чай, черен пипер, риган и джинджифил.
 • Ежедневно ги включвайте в диетата си и не забравяйте доставчика на ползи за цялото време, пълнозърнести храни, плодове и зеленчуци.

4. Лекарствени добавки:

Има редица билкови добавки, които можете да предприемете, за да увеличите естествено размера на гърдите си. Освен увеличаването на бюста, билковите кремове и хапчета също подпомагат цялостното здраве и благополучие. Естествените кремове и хапчета за подобряване на гърдите са ефективни и могат да увеличат размера на чашата Ви, при условие, че сте избрали правилния продукт.

Виж повече: Храни, които увеличават размера на гърдите бързо

5. Хирургични методи:

Хирургичните методи осигуряват по-бързи резултати. Присаждането на мазнини и силиконът са две популярни операции за уголемяване на гърдите. Присаждането на мазнини отнема мазнини от друго място от тялото ви и ги имплантира в гърдите. Силиконът, от друга страна, са пълни с физиологичен разтвор импланти, силиконови черупки, пълни със стерилна вода.

Начинът на живот и новата диета могат да имат значителна роля в увеличаването на размера на гърдите след брака. Така че, се чудите как да запазите формата на гърдата след брака? Е, има много гърди форма поддържане на добавки и продукти, под формата на лосиони и кремове. Те щедро ще помогнат за поддържане на формата без странични ефекти. И така, виждате, че цялата „гърдите ми са по-големи след брака“ е само мит и двете нямат никаква връзка.

Гледай видеото: How to Stay Out of Debt: Warren Buffett - Financial Future of American Youth 1999 (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send