Красота и мода

План за раждане: Как да го направим стъпка по стъпка?

Pin
Send
Share
Send


Няма нищо по-тревожно от това да планирате да разширите своето поколение. Това не означава, че ще успеете след всеки опит. За да сте сигурни, че знаете всичко за вашите чувства и приоритети, след като се подложите на труд, прочетете и ще бъдете подготвени, тъй като знаете как да направите план за раждане е от съществено значение. В случай, че планирате да привлечете акушерка, ние ще го покрием.

Защо?

Планът за раждане е точно това, което звучи - запис, който гарантира, че акушерката може да помогне, когато има нужда, когато се подложите на труд. С напредъка в технологиите имате възможност да го попълните онлайн и да получите разпечатка или да отидете на традиционния начин и да обсъдите всичко с партньора си и след това да се консултирате с акушерката.

Няма съмнение, че вашият план за раждане е доста личен. Начинът, по който го формулирате, зависи от много фактори и обстоятелства, като например медицинската Ви история, Вашите нужди и Вашия опит.

Виж повече: Причина да не се бременна

Неща за разглеждане:

Един добър план за раждане има всичко и е самоизпълняващ се документ. Когато става въпрос за план, облекчаване на болката, място на раждане, предпочитание за инструментална доставка, интервенция на процедурата и грижа за бебето са някои от многото неща, които трябва да вземете под внимание. Винаги можете да работите по някои аспекти повече от други, за които разбира се можете да говорите с партньора си. Подкрепата му щеше да е от полза при намирането на идеален план. В края на краищата, той е също толкова въвлечен като родител, колкото и вие.

Как да напишем план за раждане:

За да започнете да пишете план за раждане, вземете помощ от тези насоки, които описват подробно всеки от важните аспекти, които трябва да бъдат обхванати.

Виж повече: Най-добра седнала позиция по време на бременност

За стаята за раждане:

Това е най-важният ключов момент да включите в плана си за раждане. Опишете вида на стаята, настройката и атмосферата, в която виждате себе си да раждате. Също така би било разумно да включите хората, които искате да бъдете около раждането.

За труда и доставката:

Преминете към следващия най-важен аспект и опишете дали искате нормално или цезарово раждане и какво да правите, ако нещо се обърка в процеса. В случай, че имате предпочитания за раждащите позиции, уверете се, че сте ги включили по съответния начин. Може да искате огледало, за да видите бебето ви да бъде доставено. Ако е така, споменете и това. Освен това, можете да споменете, ако искате раждането да бъде заснет и не забравяйте да споменете дали искате болкоуспокояващи или не. Последното нещо, което трябва да направите, е да споменете дали искате да запазите кабела за бъдещето или не. Това трябва да е за това.

След като Вашето бебе е доставено:

Посочете тук, ако искате да видите вашето бебе веднага или искате вместо това бебето да бъде измито и облечено. Освен това, трябва да споменете колко дълго желаете да останете в стаята, след като доставката Ви бъде извършена успешно.

Следродилна грижа:

Като се стигнем до крайните думи, трябва да споменем дали искате допълнителни услуги от лекаря на бебето като грижа за здравето на бебето или ако искате препуциума да бъде отстранен, ако е момче.

Виж повече: Подготовка за домашно раждане

Съставено ли сте с статията? Е, сега знаете всичко, което има в плана за раждане. Не го оставяйте да губи. Ако сте готови да имате дете скоро, продължете и седнете с писалка и хартия веднага и направете план за раждане.

Гледай видеото: С какво да се занимавам в професионален план? (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send