Красота и мода

Как се прави Кариена Капур?

Pin
Send
Share
Send


Kareena Kapoor има много различен стил на грим за очите си. Сред няколкото стилни погледи, които тя спортува, тя често спортува свеж грим за очите на Smokey със смели лайнери или с тънък лайнер и розов цвят на Smokiness. Затова можете да опитате да правите и двата различни типа лесно с прости цветове в сянка, които лесно се купуват от пазарите.

По-долу са споменатите стъпки, за да получите грим за очи на Kareena Kapoor, който изглежда като изображението, показано по-горе.

 • Започнете с почистване на повърхността на лицето. Имате нужда от добро почистващо средство за измиване на лицето. Маслото и замърсяването от порите трябва да бъдат почистени правилно, така че грим базата да седи в повърхността и порите. Можете също така да си купите някои безмислени почистващи препарати или почистващи препарати, които имат екстракти от тях. Те са добри за кожата, която е мазна и склонна към пъпки.
 • След като сте измили лицето, нанесете грунд. Това е необходимо, за да може базата да остане по-дълго. Можете също така да закупите различни грундове, които са за капака. Това помага да се запази сянката на капака и не я оставя да се сгъва. Можете също да използвате грунд на капака на капака. Това е за тези, които не искат да харчат излишни пари n закупуване отделно грундиране.

Виж повече: Грим за очи на Кристен Стюарт

 • След това трябва да нанесете някакъв овлажнител, ако лицето ви има навика да напуква. Това е за тези, които имат суха повърхност. Можете да използвате и някои други кремове, ако не искате крекинг ефект върху основата. Ако имате мазна повърхност, можете да нанесете коректора след грундиране. Трябва да изберете goo concealer, ако имате пъпки и петна. Ако имате кръгове под очите, това също е важно. За начинаещи те могат да използват стик коректор, който е много достъпен и също много подходящ за начинаещи. Ако искате нещо професионално, тогава можете да си купите крем-коректор, който трябва да нанесете с гъби за грим. Можете също така да приложите коректор за минерален прах. Това е добре за възрастните хора.
 • След това можете да приложите добра основа. Фондацията е основното за базата. Можете да използвате всяка форма на фондация, която е подходяща за вашия тен и съответно трябва да закупите това според начина, по който искате да бъде гримът.
 • След това можете да използвате някои компактни и румени цветове за лицето. Компактният или насипен прах също трябва да се постави върху капака на очите.
 • Ако искате да носите фалшиви мигли като Kareena, тогава трябва да го носите на този етап, преди да се вгледате в грима. Можете да използвате лепилото, което идва с него.

Виж повече: Кати Пери Грим за ръце

 • Сега вземете тъмно розов цвят и след това го нанесете върху екстериора и областта на гънките. Ако искате по-тъмен и по-смел завършек, а не розов цвят, използвайте въглен или черен цвят за външната страна и зоната на прегъване. Това може да бъде за партия вид. Използването на розово ще го направи свеж вид.
 • След това нанесете сребрист цвят на сянка върху останалата част от капака и челото.
 • Вземете друг по-тъмен цвят като тухла червен или можете да вземете прашен цвят на въглен за долния край. Линия под линията на водата.
 • Сега вземете геловия си лайнер и изтеглете тънка линия, започваща от горната вътрешна страна на джантата и се простира леко наклонена нагоре и достигнете до външната страна.
 • Нанесете спиралата и избягвайте облицовката за долния край.

Виж повече: Грим за очите на Ким Кардашиан

Източник на изображението: 1

Гледай видеото: Pani Puri. Sanjeev Kapoor Khazana (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send