Прически

9 Прически с красиви партита за средна коса

Pin
Send
Share
Send


Дали е дълго или кратко, всички ние се нуждаем от този допълнителен час пред огледалото точно пред партито. Сред шума и суетата, огромна част от доминиращия вид се основава на прическата, с която водиш. За някои класиката може да бъде безопасна опция, докато за останалите е достатъчно мек смирен вид, за да открадне светлината на прожекторите. Дългата и къса коса са двете крайности със собствения си стил, но тези, които са със средна коса, имат най-доброто от двата свята.

Стилни и най-добри прически за средни коси:

В днешната статия ще водим с различни партийни прически за средна коса, които са горещи и в момента.

1. Шикозното пони:

Нищо не бие средна конска опашка, с която може да се сдвоите с почти всяка рокля, независимо дали става дума за високи врат или гмуркане. За да получите този вид, може да искате да започнете с дразнене на косата си, за да получите перфектен взрив на короната точно преди понито, така че косата ви получава допълнителен обем, добавен към външния вид. Често можете да добавяте разширения на понито и да ги оформяте с вълни или къдрици, подходящи за вашето желание.

2. Класическият френски рул:

За да добавите простота и шик на една и съща страница, тази прическа точно тук е перфектният вид, който изобразява смирение, настроено срещу задната част на класическия външен вид. Това е основно ролка и навиване точно над тила на врата, който може да се сдвои с гладък аксесоар за коса и някои свободно прикрепени предни нишки.

3. Странична кифла:

Когато се съмнявате, отидете на кок, те казват и какъв по-добър начин да добавите усърдие към кок, отколкото доста разхвърлян деформиран все още елегантен цял начин страна кифла. Обикновено тези кифлички са просто оформени в разхвърлян и залепнат настрани с помощта на щифтове, но за други идеи може дори да искате да добавите хлабави предни черти, за да комплиментирате външния вид.

4. Назад Bun:

Ето още един хит върху вашата колекция от кок, която е най-често срещаната тенденция за прическа за хората, които обичат да я държат на класа. Това е по същество ниското висящо разхвърляно кок с една страна на предните ключалки.

5. Плажни вълни:

Ако се облегне назад е вашият стил и искате да изобразите вашето хладно аз, за ​​да бъдете модерен, знаете какво да правите. Достигнете до ролките и дайте на косата си перфектни плажни вълни, които обикновено вървят добре с топка и шорти. Често обаче плажните вълни допълват коктейлните рокли и прилепват към тялото.

Виж повече: Средно дълги прически за кръгли лица

6. Мохаук-еск:

Единият е новата тенденция и колкото повече фънк може да изобразите в себе си, толкова по-забавно ще бъде вашият вид. Обърнете глави в тази страхотна прическа, където косата, разделена от средата, е прикрепена в мохавски стил към центъра, докато страните са събрани в мека задна кок.

7. Страничен бутон:

Най-добрата прическа, за която да избереш, когато закъсняваш за парти, е тази страна, която лесно може да изпита две минути. Защо да не направите най-доброто от външния вид, като просто върнете четките на предните си ключалки встрани и ги бутате напред, за да го поставите на място.

Виж повече: Подстригване за средно дълги коси

8. Задният възел:

Задният възел обикновено е сложна мрежа от плитки, започващи от двете страни на главата и обикновено завършващи на гърба, където те са вързани към възел, за да образуват задната лента и осигурени на място с помощта на щифтове. Размажете косата, за да добавите ефект към външния вид.

9. Обикновени Bumps:

Понякога всичко, от което се нуждаете, е просто бум в задната част на главата ви, за да ви обърне внимание и тук ние приемаме думата твърде буквално. Използването на дразни и коса брони, може да получите този вид, който е едновременно нервен и тенденция настройка.

Виж повече: Средно дълги прически за над 40 години

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Две бързи и лесни прически за пусната коса (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send