Красота и мода

Топ 9 подарък ангажимент за нея

Pin
Send
Share
Send


Объркани! Какво да й подарите на годежа си? Всички знаете, че за момиче, което избира подарък, не е толкова трудна задача. Но когато става въпрос за подарък за ангажимент, повечето момчета се объркват за настоящето. Не забравяйте, че подаръкът е любезен и обхващащ внимателен жест. Необходимо е да подарите уникалния и прекрасен подарък с генеричен замислен жест, а не точно изненада.

Следователно, в това пишете съм покрил топ 9 подарък ангажимент за нея, които са полезни за вас да изберете най-добрата.

Красив подарък за ангажираност за нея: -

1. Медальон Колие:

Колие е един от най-често срещаните и популярни подаръци ангажимент за момиче. Но вие сте направили тази огърлица по-красива, като поставите снимка на вас от едната страна и нейната снимка от другата страна на медальона.

2. DKNY кристална позлатена гривна от висулка:

Това е блестящо изявление, което е пълна с полирана златна позлатена гривна, украсена с кристално завита висулка, подпечатана с DKNY името на външния ръб за усещане за занижен шик.

3. Сърце на океана Сапфирови CZ обици с вдъхновение от Титаник:

Както знаете, "Титаник" е може би един от най-романтичния филм на всички времена, плюс този чифт обеци е идеален за този изключителен човек, който иначе е специална дама, която обича добре оформения стил на висулка на Розата.

4. Безкрайност висулка огърлица с диаманти в стерлинги сребро: t

Това е само един по рода си висящ дизайн на безкрайността и тя изглежда светеща уморителна тази висулка дизайн безкрайност. Той блести с диаманти в същото време, както и да я разпознае, че я обичаш до Луната и обратно. Това е парче, което тя ще събере за години напред.

5. Персонализирана сърдечна тава, изпълнена с любов от сърце:

Тази великолепна по поръчка плоча е ръчно изработена отвъд дърво и е пълна с около 45 мини пакета с лакомства Love Heart. Основата на тавата може също да бъде модифицирана с разглобяема карта, която се побира на дъното, чрез всяко поздрав до 28 знака, т.е. означава да ви даде достатъчно място, за да предадете чувствата си! Затворени от красиви смесени розово сърце край тази карта завърши този красив подарък! Теглото му е 650g, височина 17 cm и ширина 21 cm

6. Позлатен калъф от бял камък:

Тази брънка е покрита със злато от бял камък с листов модел. Този браслет се приготвя както от мед, така и от мед. Този ръб се предлага в различни размери. Това е най-подходящо за традиционен, културен и ангажиращ подарък за нея.

7. Нахална персонализирана книга на любовта:

Това е уникален начин да илюстрирате чувството си за нея. Удиви я с тази Книга на Любовта; сладък и романтичен prezzy, който със сигурност ще се наслаждава. В тази Книга на Любовта ще получите 15 типични страници от малките неща, които ви създават така, че да обичате вашата дама, създавайки го голям подарък, който да се даде като подарък за ангажимент! Тази книга е написана в пълен цвят с покритие с твърда подвързия. Размерите му са 15 х 10.5 см.

Виж повече: Ангажирани подаръци за него

8. Подаръчен комплект за персонализирани чаши:

Това е красив комплект чаша, който е приготвен от най-висококачествения порцелан, и ще бъдете непрекъснато напомняни, че сте ангажирали едното, в което имате време на чаша. Размерът на чашата е 10 х 10 х 7 см. На двете от тази чаша можете да зададете картината на вас и вашия годеник.

9. Персонализирана дървена кутия за бижута:

Това е завършено от дърво от бреза и бор, добре изглеждащо в дизайна и ще изглежда привлекателно за всеки тоалетка, в противен случай шкаф, клирънсът на всички, които са объркани бижута, освен дрънкулки! Размерите му са 17,8 см широки, 11,8 см дълбоки и 6,8 см високи. Дървеният материал е умело полиран, оцветен плюс восък преди смъртта да бъде персонализиран ръчно. Всяка кутия също има своята много лична алуминиева лента, която се появява на капака, който можете да персонализирате за приемника с до 24 знака!

Виж повече: Златни гривни за жени

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Нулевая Мировая World War Zero. 1 серия. StarMedia. Babich-Design. Документальный Фильм (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send