Красота и мода

9 Най-добри съвети за червило

Pin
Send
Share
Send


Правото червило може да направи изцяло Вашия външен вид, а подходящият цвят определено може да Ви накара да изглеждате женствени и бляскави, но разбирането на точния цвят е задача сама по себе си. Дори и след като успеете да го направите, проблемите като разкошване, кървене и избледняване просто не ви позволяват да мразя тези пищни устни. Сигурен съм, че всички сте се сблъскали с един от тези въпроси в даден момент, но вече не е нужно да се притеснявате за тях, защото днес ще споделя някои много прости трикове, за да се отърва от тези проблеми и да получа тези бляскави Устни. Ето ви 9 най-добри съвета за червило.

1. Намирането на точния цвят на червилото е един от най-често срещаните проблеми, с които се сблъскваме. Най-малко, когато става въпрос за розово, за да намерите сянка, която ще ви хареса най-много, трябва само да се усмихнете. Перфектният нюанс на розовото за вас е със същия цвят като венците.

Виж повече: Как да се прилага розов червило

2. С зими само зад ъгъла, аз съм сигурен, че всички са развълнувани да опитате някои дълбоки сливи и черешови червени, но имайте предвид, че дълбоките тъмни червени могат да направят тънките устни по-тънки. Така че, ако имате кльощави устни, вместо да отидете за червено на базата на ягода, изберете светло оранжево-червено, тъй като те създават илюзия за по-пълни устни.

3. За да сте сигурни, че пигментацията на устните не идва по начина, по който истинският цвят на червилото да се покаже на устните ви, просто пригответе устните с малко основа или коректор, преди да нанесете червилото.

4. Ретушките са болка, особено когато сте заета дама. За да сте сигурни, че вашето червило не избледнява през целия ден, следвайте тези три лесни стъпки:

  • Използвайте тъкан, за да изтриете устните си, след като нанесете първия слой червило
  • След това, преди да нанесете друг слой, вземете четка за вентилатор и нанесете малко количество полупрозрачен прах към устните си.
  • Следвайте това с още един слой червило и попийте отново, след което можете да нанесете последния удар на този прекрасен цвят.

Виж повече: Как да използваме Lipstain

5. Кремообразните и лъскави червила имат склонност да кървят, но за да се противопоставят, че просто имате нужда от калъф за устни. Навийте върха на моливата за устни в дланта на ръката си, за да го затоплите и очертайте устните си с меки линии, за да им дадете малко определение. Накарайте устните си да изглеждат по-пълни, като се обличат малко извън естествената линия на устните. Можете също така да запълвате цялото устни с калъпа за устни, тъй като това ще придаде нещо на червилото и ще гарантира, че червилото не кърви или не помръдва цял ден.

6. Работата с моливи за устни, червила и гланц за устни може да се окаже трудна задача за начинаещи. За да сте сигурни, че ще получите изчистени линии и пълно покритие, докато сте облицовали устните си, отпуснете ги. За нанасяне на червила или гланц за устни, отворете леко устата си и кажете „о”, тъй като това ви помага да достигнете цялата повърхност на устните.

7. Не всички от нас се раждат с идеалния пуук на Анджелина Джоли, но създавате прост ефект на ombre, който може да ви помогне да измамите пътя си към него. Нанесете по-светъл нюанс на червилото върху центъра на устните на устните и по-тъмен нюанс отвън. Този трик прави устните ви по-дебели, отколкото всъщност са.

Виж повече: Как да се грижим за устните у дома

8. Когато носите много дръзкия цвят на устните, става много важно те да стоят на разстояние от зъбите. Вземете показалеца си и го сложете в центъра на устата си като близалка, така че устните да го обграждат във форма „О“ и да издърпате пръста си навън. Повторете същото и за страните. Може да се чувствате глупаво да направите това, но всеки излишък на цвят от устните ви ще се отдели от пръста ви.

9. За да избегнете разкошване, вземете q-tip и го потопете в хлабав, полупрозрачен прах и го нанесете извън периметъра на устните си преди и след нанасянето на цвета на устните.

Така че следващия път, когато изберете любимото си червило, уверете се, че имате тези съвети, за да направите най-доброто от тях.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 10

Гледай видеото: 10-минутен грим за училище лекции работа (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send