Опаковка за лице

9 най-добри марки с леко измиване на лицето за суха и чувствителна кожа в Индия

Pin
Send
Share
Send


Леко измиване на лицето или почистващо средство елиминира всички следи от мръсотия от кожата ни и я прави сияйна; оставя кожата мека и хидратирана. Лекият вид измиване на лицето, тъй като не дразни кожата; успокоява и почиства кожата. В действителност, той е ефективен и за деликатната кожа на бебето. Можем да избираме от голямо разнообразие от измивания за лице, но трябва да изберем измиване на лице, което най-добре подхожда на нашия тип кожа. Ако някой има чувствителна и склонна към акне кожа, тогава умерените измивания на лицето се препоръчват най-добре от експерти по кожата. Помага да се запази кожата освежена, както и чиста през целия ден.

Най-добрите марки с леко измиване на лицето за чувствителна и суха кожа Индия за 2018 г .:

Ето и първите 9 леки измивания за лице, които със сигурност ще ни помогнат,

1. Хималайско билково нежно измиване на лицето:

Това е измиване на лицето на сапун. Тя не дразни кожата ви. Поддържа кожата ви хидратирана през целия ден. Алое, което присъства в измиването на лицето, поддържа кожата ви хидратирана и краставицата оказва успокояващо действие върху кожата. Той се чувства толкова готин. Това е най-доброто измиване на лицето за суха кожа.

Употреба: Използвайте топла вода, за да изплакнете лицето си. Направете хубава пяна от крема и го нанесете внимателно. Измийте с вода.

Цена: Този продукт струва Rs.85 за 50ml

2. Garnier Moisture Rescue пресен почистващ препарат:

Пяната е много богата и премахва мръсотията от кожата. Заключва влагата. Антиоксидантната богата ябълкова вода блокира влагата в кожата. Екстрактите от грозде, обогатени с минерални соли, ще помогнат на кожата да се пази от замърсявания, смог, дим и др. Това е най-доброто измиване на лицето.

Употреба: Нанесете внимателно върху кожата и я измийте с вода. Използвайте това ежедневно и ще усетите, че кожата е гладка, мека и старателно почистена.

Цена: Този продукт струва Rs.250 за 200 ml

3. L'Oreal Paris 'Go 360 почистващ почистващ препарат за почистване за чувствителна кожа:

Това е отлично измиване на лицето. Съдържа масло и глицерин, които хидратират кожата и отстраняват замърсяванията от порите. Премахва излишното масло от кожата. Прави я да изглежда мека и сияйна. Той помага да се отпушат порите. Това е най-доброто измиване за чувствителна кожа.

Употреба: Използвайте това редовно, за да имате гладка и хидратирана кожа. Нанесете я внимателно върху кожата и я измийте старателно.

Цена: Това струва Rs. 420 за 178 ml

4. Clean & Clear Essentials пяна за почистване на лице с чувствителна кожа:

Това е специално направено за млада кожа, които са предразположени към акне и пъпки. Той помага за предотвратяване на пъпки. Неговата течна формула дълбоко почиства порите и поддържа кожата мека. Това е най-доброто измиване на лицето за чувствителна кожа с леки акне.

Употреба: Нанесете малко количество върху мокра дланта и я обработете, за да получите хубава пяна и измийте лицето. Нанесете два пъти дневно.

Цена: Това струва Rs. 339 за 240 ml

5. Neutrogena Deep Clean Wash:

Това измиване на лицето е най-подходящо за нормална кожа, която почиства порите и отстранява замърсяванията. Той има леко дебела текстура, която премахва мъртвите повърхностни клетки на кожата. Това прави кожата изглежда здрава и чиста. Това е най-доброто измиване за нормална кожа.

Употреба: Намокрете лицето си. Изсипете крема в ръцете си и внимателно обработете пяната. Масажирайте внимателно. Изплакнете обилно с вода.

Цена: Това струва Rs.399 за 200ml

6. Olay Clarity Fresh Cleanser:

Olay почистващото средство е подсилено с билкови екстракти и други съставки, които поддържат кожата свежа и влажна. Olay помага за подмладяване на кожата и я поддържа хидратирана, което спомага за поддържане на баланса на кожата. Това е леко измиване на лице за комбинирана кожа. Той работи добре и за мазна кожа.

Употреба: Вземете малка част от епруветката и направете пяната. Нанесете го леко върху лицето си. Измийте го добре с топла вода.

Цена: Това струва Rs.207 за 100 ml.

Виж повече: Най-добри почистващи средства за измиване на лице

7. Dove Deep Pure Face Wash:

Dove deep clean wash е ефективно измиване на лицето, което отстранява мръсотията и маслото от дълбоките пори на кожата. Съдържа серум за красота, който овлажнява кожата и я запазва гладка и здрава и също така предпазва от асо и пъпки. Това е най-доброто измиване за чувствителна кожа.

Употреба: Нанесете малко количество продукт на дланта си. Изгответе пяна и го нанесете внимателно върху кожата. Измийте го с топла вода

Цена: Това струва Rs. 200 за 100 ml.

8. Garnier Skin Naturals Чисто активен Neem измиване на лицето:

Garnier Neem лицето измиване е добър избор за премахване на замърсявания и замърсители от кожата и също така подхожда на всички типове кожа. Измиването на лицето премахва излишното масло от порите на кожата. Той съдържа масло от чаено дърво и екстракти от нима, които пречистват кожата. Това също помага за контролиране на акне и пъпки. Овлажнява кожата и прави кожата сияйна. Това е леко измиване на лицето за акне.

Употреба: Вземете малко количество от измиване на лицето и внимателно го разтрийте по дланта и го намажете. Нанесете плавно върху лицето и измийте с чиста вода.

Цена: Това струва Rs.140 за 100ml.

Виж повече: Измиване на лице за комбинирана кожа

9. Кая пречистващ препарат:

Kaya е най-доброто измиване на лицето, което премахва излишното масло и мръсотия от порите, което също е клинично изпитано. Съдържа салицилова киселина, която контролира акне и пъпки. Подхранва кожата и я прави свежа и сияйна. А трябва да има измиване на лицето за здрава кожа. Това е най-доброто клинично леко измиване на лицето.

Употреба: Вземете малко количество от продукта и го обработете с пяна. Внимателно нанесете върху лицето. Измийте го обилно с топла вода, използвайте го 3 пъти на ден за по-добри резултати.

Цена: Това струва Rs.390 за 100ml.

Можем да изберем някое от тези леки измивания за лице от тази широка колекция в зависимост от вида на кожата. Можем да опитаме някои от билковите препарати за измиване на лицето, които работят чудесно върху кожата. За по-добри резултати следвайте инструкциите на опаковката и го използвайте редовно. Тези лицеви измивания придават здрав вид на кожата и придават хубав блясък на кожата. Той успокоява кожата ни и също е лесен за закупуване в нашия бюджет.

Виж повече: Почистващи средства за суха кожа

Гледай видеото: Внимание храна! Как НЕ трябва да се храним! (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send