Прически

12 Най-добри прически на Swoop Bang през 2018 година

Pin
Send
Share
Send


Опитвал ли си някога шум? Нападението взрив е идеален метод, за да се разгърне нагоре, за да се скрие една крава-оближе, ако има един на лицевата страна на главата си. Следвайки душ, вземете бретон и ги поставете на противоположната страна на главата си, след като те обикновено са. Заключване с клип. Останете, за да изсъхне косата ви, и след това сменете страничната част на бретон. Те трябва да се спуснат.

Ключалките са красиви линчове надолу по метода на опашката, докато са свободни и игриви, когато са. Това е безгрижен и закачлив стил, който можем да опитаме както в нощните партита, така и на плажа. Swoop взрив също се отнасят за странично взрив взрив. Swoopy странични бретон са също популярна прическа, която често се опитва.

Най-добрите прически за навиване:

Нека да видим най-новите 12-те най-нови прически за момичета и жени.

1. Изтънчено показване:

Това е огромен стил в застояване между пълна граница с бретон на страничния замах. Тъй като това е невероятно приспособима и можете да се доближите до този вид няколко различни навици. Това е подходящо за всяка форма на лицето отделно от околните и можете да носите този поглед на няколко пъти. Това е дълга прическа с бретон бретон.

2. Конусни странични ресни:

Много жени се опитват с дълги ресни, които завършват точно над миглите. Бариерата е изрязана откровено и стеснена от едната страна, изграждайки я до някаква степен по-малко приспособима, отколкото допълнителен външен вид, но изключително в тенденция. Можете също така да опитате висококачествено покритие на лак за коса, което улеснява подстригването ви да стои зад.

Виж повече: Подстригване с Уил Бан

3. Надут шорти:

След измиване плюс шампоан, почиствайте косата си и я разделяйте на предпочитаната страна. С плоска четка, започнете да изсушавате взрива, противоречивият начин, по който искате да зададете. Той помага да се добави количество, както и дори да се изключат всякакви каучуци. Край с копринен серум. Тази прическа ще работи огромен за тези дами чрез къса коса и за всеки, който трябва да направи по-мек и жесток тон на кожата. Killer! Не е ли?

4. Swoop Fringe Extensions:

Нарежете 7 ”парче вътък, а след това и гладка коса. Поставете щипката върху платното, за да сте сигурни, че зъбите са разположени срещу посоката надолу, а щипката е обратно до косата. Пробива се през първичния отвор на клипса по време на целия вътък три пъти. Направете отново за следващата дупка в клипа. Зашийте до дъното на клипа и направете възел. Отрежете излишната нишка. Повторете за остатъка от скобите.

Виж повече: Облечи Updo прически

5. Странични удари:

Чрез хубав асансьор на корените, вие освобождавате челото си и оставяте бретонът да се спука елегантно надолу. Те изглеждат привлекателно стилно, независимо дали сте ги поставили в странична плитка или стил със свободно течаща среда за средни дължини. Изрисувайте ги със стил!

6. Навита нагоре Swoopy Side-Swept Bang:

За да направите това правилно, измийте плюс шампоан, избършете косата си и го разделете на предпочитаната повърхност. Чрез една четка за гребло, започнете с удар, освежаващ бретовете на противоречивия начин, по който желаете да ги поставите. С голям барел желязо завиване, намотка на краищата на взрив далеч стартиране чрез 1 through инчов желязо за къдрене. Използвайте спрей.

Виж повече: Прически на шаферките

7. Светла и деликатна:

Бретонът просто плъзга очите ви и метода, който те извиват около лицето, за да подчертаят Вашите черти. Много е лесно да се направи и поддържа. Въпреки че може да е трудно да се извърши в горещ ден, не забравяйте да знаете как да ги носите със стил и да се справите с хаоса!

8. Pixie Bangs:

Pixie е добър избор за горещото лято! Това е удобно. Бретонът е много малък и отнема много време, за да се грижи и поддържа. Той дава идеален изглед за всяко събитие плюс костюми за всякакъв вид лице. Искате ли да опитате това лято?

9. Огнени странични ресни:

Тази прическа предлага лъчист поглед с коса със средна дължина, както и с метене от страни. Тези деликатни пластове осигуряват добра коса с някаква консистенция и малка част от тялото. За целта трябва да го разресвате директно или да използвате изправител, за да получите гладки и крехки ресни или бретон.

10. Страничен взрив на Wispy:

Това е прическа за бретон с бретон, която прилича на черна коса. Използвайте солен спрей за постигане на силна и естествено изглеждаща текстура. Изстържете косата с пръстите си и сега нанесете серум върху косата си. Серумът ще укроти къдриците и ще прибави към блясъка. Направете дял и прекарайте косата настрани. Оставете го или завържете като конска опашка.

11. Опушен страничен взрив:

В случай, че косата ви е оцветена, тогава този задимен страничен взрив е перфектен. Взривът ще остане леко къдрав. Подсушете косата си добре с вентилатор. Напръскайте с лек лак за коса и разбъркайте с пръст. Добре е да бъдете объркани. Сега малко от косата си отстрани и изсушете косата отново. Този спукан бас Боб ще подхожда на тези с коса малко повече от Боб или къса коса.

12. Избутан външен банг:

Имате дълга коса? Тогава този страничен взрив ще изглежда добре на теб. Първо, направете нарязан слой. Сега, изсушете косата си и разресвайте добре. Напръскайте спрей за коса и избършете. Лакът за коса ще запази косата ви под контрол. Сега оставете част от косата си настрани и добре почистете останалата коса. Можете да оставите ключалките свободни зад гърба си или да завържете конска опашка. Ние обаче бихме препоръчали да го оставим на свобода.

Пръстите са красиви. Ако знаете какво наистина трябва да изглеждате, направете креативност и изпробвайте спукания страничен взрив, който ще ви подхожда добре. Единственото нещо, от което се нуждаете, е да носите. Страничните бретончета ще изглеждат чудесно с всякакво западно облекло, а страничен трясък с кок ще се справи много добре с класни индийски сари. Носете го със стил и го поддържайте добре. Сигурно ще блестите през целия ден.

Pin
Send
Share
Send