Опаковка за лице

9 Най-добри продукти за измиване на лице с гликолова киселина в Индия

Pin
Send
Share
Send


Гликоловата киселина за лице е най-малката хидроксилна киселина. Той е безцветен и без мирис, гликолат е сол или естер на гликоловата киселина. Това е съществена част от всяко измиване на лицето, за да се получи светла и люспеста кожа. Гликоловата киселина е една от най-важните съставки на доброто измиване на лицето, всеки човек би искал да се сдобие с продукт, който осигурява най-добри резултати и също така е най-купуваният продукт. Гликоловата киселина е естествена съставка, извлечена от захарна тръстика чрез някои химически формули, която се смесва с луксозно измиване на лицето.

Най-добри продукти за измиване на лице с гликолова киселина, Индия за 2018 г .:

Ето някои от най-добрите 9 марки гликолова киселина в Индия.

1. Неутрогенна Гликолова киселина за измиване на лицето:

Neutrogena гликолова киселина измиване на лицето в Индия е един от най-добрите измиване на лицето, за да се използва тя помага за намаляване на пъпка и да направи кожата си блясък и тя отмива суха кожа, което я прави гладка и здрава.

Употреба: може да се използва веднъж на ден, за да се измие мръсотията.

Цена: 250 INR за 100 ml

2. Глобусова Гликолова Киселина за Измиване

Глобус измива лицето с гликолова киселина и салицилова киселина е уникална формула, която се прави изключително за пъпки, тъй като салициловата киселина помага да се изсушат пъпките и да се отстранят червените следи.

Употреба: ако имате мазна кожа, можете да я използвате два пъти дневно в противен случай.

Цена: 100 INR за 50 ml

3. Garnier Glycolic Acid Измиване на лицето:

Garnier glycolic acid wash е висококачествено измиване на лицето, което помага да се подобри качеството на кожата, което я прави по-здравословна и сияйна, отколкото беше. В това лице за измиване на лицето има 3 в 1 формули. Той също така помага за намаляване на черните глави и измива сухата кожа.

Употреба: Това е ежедневно измиване на лицето, което може да се използва веднъж на ден.

Цена: 500 INR за 100 ml

4. Измиване на лицето на Ahaglow Glycolic Acid:

Ahaglow е медицински препоръчва формули, които се предлага от всеки лекар, който може да се използва, тази гликолова киселина измива за акне е лицето измиване, което помага за намаляване на пъпки и червени петна на лицето на пъпка.

Употреба: може да се използва веднъж на ден и два пъти дневно за мазна кожа.

Цена: 210 INR за 100 g

5. Чикю Гликолова киселина за измиване на лицето:

Това е нова компания, която извади лечението за акне, доказано е, че е едно от най-добрите гликоли за измиване на лицето за акне и което е формула, която работи бързо и също така, за да направи кожата гладка и мека, в рамките на малък период от време ,

Употреба: може да се използва веднъж на два дни, тъй като е висококачествен продукт, който влияе бързо върху кожата. Просто намокрите лицата си и ги измийте след 5 мин. Масаж.

Цена: 1000 INR за 250 ml

6. Измиване на лицето с гликолова киселина

В D'acne гликолова киселина лицето измиване за акне е формула за мазна кожа, за да се намали маслото от лицето си и изсушаване на пъпки чрез това лице измиване на пъпки са намалени, тъй като се прави само за пъпки.

Употреба: това може да се използва всеки ден веднъж на ден за хората, които имат проблем с акне, просто го измийте с измиване като нормално измиване на лицето.

Цена: 400 INR за 100 ml

Виж повече: Измийте лицето на салициловата киселина в Индия

7. Каучук за измиване на лицето:

Най-доброто измиване на лицето с гликолова киселина е каудилното измиване на лицето, което помага да направите кожата гладка и изсуши пъпките, а също така поддържа кожата ви здрава и безупречна,

Употреба: може да се използва веднъж на ден, за да направи кожата ви здрава. Просто го нанесете и масажирайте за 2 минути, след което я измийте.

Цена: 150 INR за 100 ml

8. Мик гликолова киселина за измиване на лицето:

Едно от най-добрите измивания с гликолова киселина е измиването на лицето с ММ, което помага да направите кожата си хидратирана и осигурява минерали на кожата, които са от съществено значение и осигуряват калций, така че кожата да стане здрава и естествена.

Употреба: може да се използва веднъж на ден за здрава кожа

Цена: 200 INR за 100 ml

Виж повече: Най-добро пяно лице за измиване

9. Измиване на лицето на Derma-E Glycolic Acid:

DERMA-E гликоловата киселина за лице в Индия е едно от най-доброто измиване на лицето, което има витамин А и други минерали, които имат здрава кожа и безупречна кожа.

Употреба: това може да се използва веднъж дневно, за да има естествена и сияйна кожа.

Цена: 500 INR за 100 g

Има много гликолова киселина лицето измиване на разположение на пазара, можете да изберете измежду тях някоя от нея искате. Това помага да направите кожата си бляскава и един от най-хубавото е, че помага за намаляване на пъпките и прави кожата ви добре хидратирана.

Виж повече: Най-добро лице за измиване на акне

Гледай видеото: БМВ Е46 - Почистване на джанти - по-добрия начин (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send