Красота и мода

9 Красиви и стилни рокли за 9 години

Pin
Send
Share
Send


Frocks са популярна рокля сред мъжете и жените. Децата са този, който предпочита тази рокля най-много, защото им дава максимален комфорт. Всяка година идват нови дизайни на облекла. Дизайнерите се опитват да правят нови експерименти на всяка рокля. Така че всяка година получаваме нови удивителни дизайни.

Последни и атрактивни рокли за 9-годишно момиче:

Ето някои нови модерен дизайн на облекло за 9-годишни момичета.

1. Рокля на Червената страна:

Това е облекла за 9-годишни момичета. Тя е красива рокля, изработена от нетна материя и идва с красива бродерия. Вашето малко момиченце ще изглежда като ангел и може да свети сред другите деца, ако го използвате с подходящи аксесоари.

2. Симпатична рокля на праскова:

Това е прекрасна рокля за 9-годишни момичета. Това е модерен рокля, която можете да използвате като страна износване или ежедневни облекла. Праскова и черна комбинация изглежда отлично. Вашето малко момиченце може да го носи с подходящ лък и обувки, за да получи перфектен външен вид. Тя е изработена от сатенен материал и очите прост дизайн и цвят също.

3. Асиметрична дълга рокля за момичета:

Това е дълга рокля за 9-годишни момичета. Изработен е от полиестерен материал и е подходящ за износване на партита. Трябва да носите подходящи аксесоари с него, за да получите пълен вид. Това е прост и красив дизайн, който прави момичето ви красиво

4. Синя рокля за парти за парти:

Това е модерен костюм за 9-годишно момиче. Подходящ е за износване на партита. Вашето дете може да свети сред другите като носи тази супер сладка рокля. Тя е изработена от мека мрежа с цветен дизайн. Тази рокля без ръкави с V-образно деколте ще направи вашия ангел красив и модерен.

5. Индийски парти за дълготрайно облекло:

Това е дълга женска рокля за 9-годишно момиче. Изработен е от полиестер и нетъкан материал. Горната част е красиво бродирана с цветен дизайн. Това е дизайн без ръкави и може да се използва като рокля за парти. Вашето малко момиченце ще изглежда сладко на това око ярък жълт цвят с дължина.

6. Сладък розов рокля на партито:

Това е нов дизайн на рокля за 9-годишно момиче. Тя е изработена от сатен и нетна материя и се предлага с красиви цветни дизайни. Тази розова рокля изглежда супер сладък и може да се използва като парти за износване. Това е висок дизайн на врата и ще подобри привлекателността на вашето дете.

7. Великолепно Червено Пълно Платно:

Това е модерен 9-годишен дизайн. Тя е изработена от сатен и нетна материя и може да се носи като износване. Горната част е красиво бродирана със сребърен дизайн. Можете да го носите с подходящи аксесоари, за да получите перфектен външен вид. Откройте се сред другите с различни дизайни на рокли.

8. Бяло цветно платно:

Това е стилна бяла рокля за 9 годишно момиче. Това е бяла и червена комбинация с цветя върху нея. Тя е изработена от нетен материал и е подходяща за носене. Тя може да бъде интелигентна и стилна сред останалите, като носи тази модерна рокля.

9. Сладко розово парти облекло Frock:

Това е модерно облекло за момичета. Това ново розово платно без ръкави е изработено от мека мрежа и сатен материал и може да се използва като облекло за парти. Цветният дизайн в края на платката е много красив. Тази супер сладка рокля ще направи вашата принцеса стилна.

Всички дизайни са прекрасни нови дизайни на облекла и можете да изберете това за вашето малко момиченце. При избора на рокли винаги се опитвайте да получите уникален дизайн, който привлича вниманието на всички. Не е нужно да сте красиви, за да бъдете привлекателни.

Гледай видеото: Рокли - красива и стилна със (Юли 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send