Красота и мода

Как да генерираме любов в живота?

Pin
Send
Share
Send


Любовта не е стока или продукт, който може да бъде произведен или произведен от източник; следователно дори не мисля за това. Това е емоция или аспект на човешкото същество, с което всички сме родени. Има много начини да донесете любов в различни форми в нашия живот, а не само романтичната форма да бъде отхвърлена. Това е причината; Днес бихме искали да ви покажем три прости, но забележителни начина да се чувствате обичани, да разпространявате любовта и да завладявате света през очите на любовта. Така че, ако и вие искате да научите как да накарате нещата да се случват през очите на любовта, моля, прочетете и бъдете добре информирани за същото. Никога не знаете кой ви наблюдава от разстояние и как те се чувстват привлечени от вашите очарователни любовни начини в края на деня. Ето някои най-добри съвети как да генерираме любов в живота?

Съвет 1:

Някога си вървял по алеята и видял куп кучета или котки, или може би купчина ученици? Погледнете ги, тяхната невинност и несъдебните начини, по които те живеят и живеят. Принуждаваш ли ти да преминеш мисълта, че и това може да е твое? Със сигурност го прави и затова ви насърчаваме да отидете на събирането на котки и кучета или на децата наоколо. Усмихнете се и се приближете до тях, погладете ги с глави с любов, разтъркайте ушите им, играйте с тях малко, ако е възможно, не се притеснявайте за следите на лапите и мръсотията, която идва върху дрехите ви, считайте за благословия и носете любов те ви дават. Вземете този дар от любов напред, разпространете това щастие и създайте усмивки в дома или на работното си място. Ако в момента имате телефон с камера, направете снимки на същите и ги споделете в профилите си онлайн. Разстелете любовта, позволете на другите да се наслаждават на замразените моменти, да ги улавят същността на любовта и да попиват в нея.

Съвет 2:

Помогнете на специално лице или животно днес. Помогнете им да пресекат пътя, да носят чанта за тях, да ги нахранят, просто да бъдат с тях и да погледнат в очите им, имат истории, които да ви кажат какво ще ви подмлади. Това е и любовта; тя ще изпълни сърцето ви със състрадание, устно и невербално. Дайте си шанс да бъдете обичани от благословиите от слаба ръка, или може би от нежно лизане от косматите усти. Може да сте пожертвали време, за да им помогнете да пресекат пътя или да прочетете книга или да ги нахранят, шефът на работното място може би е бесен, но в края на деня се плаща с любов. Чувствате се чудесно за това и бихте искали да го пазите.

Виж повече: Как да спрем да се страхуваме да бъдем обичани или да се влюбваме

Съвет 3:

Обичайте себе си още малко днес. Отделете малко време, слушайте любимите си мелодии по радиото, CD или DVD, а също така се уверете, че не съдите себе си днес. Събудете се сутрин и се усмихнете на отражението си в огледалото. Кажете на себе си колко сте красиви, колко талантливи сте и колко сте силни. Подарете си този момент на любов и обитавайте в него, оценявайте човека, в който се намирате, тялото, в което се намирате, и душата, която живее вътре. Насладете се на закуската си, любими кучето или котката си, усмихнете се и се сбогувайте с всички у дома, когато си тръгвате за работа, правите специален ден на работното място, като ги поздравявате, се връщате у дома и независимо колко сте уморени, трябва да се усмихвате.

Успех в генерирането на тонове любов, за вас и за близките ви

Виж повече: Как да кажа, че те обичам без думи

Източник на изображения: 1, 2, 3.

Гледай видеото: Finding the meaning of life Формула за откриване на целта в живота (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send