Красота и мода

9 Най-добри портфейли за преден джоб в мъжката мода 2018

Pin
Send
Share
Send


Портфейли от предните джобове са много добри допълнения към традиционните портфейли, които мъжете носят. Те служат за бърз достъп до предмети и могат да се съхраняват в джобовете на ризата, както и в джобовете на панталоните.

Стилни и модерни дизайни за портфейли от предния джоб за господа в тенденцията:

Нека да разгледаме първите 9 модела на предния портфейл.

1. Тъмен преден джобен портфейл:

Това е много минималистичен портфейл за мъж, който има тънко усещане. В портфейла има един джоб за карти. Другият джоб е отпред на портфейла за сметки или други документи. Това е много чист модел и нещо, което лесно ще се побере във всеки джоб на панталон или панталон или дори в джобовете на ризата.

2. Два слота преден джобен портфейл:

Ето още една версия на тънък портфейл от предния джоб. Този портфейл има два слота за карти в предната част, за да държите още няколко карти, които може да имате. Оцветителният цвят на портфейла е много очарователен. Отделението за сметките също се предлага отпред заедно с едно в средата на портфейла.

3. Идентификационен преден джобен портфейл:

Това е кожен портфейл от седло, с преден джоб за запазване на вашата лична карта. Има ясна пластмасова подплата, която ви помага да покажете личната си карта, където е необходимо, без да се налага да я изваждате от портфейла. Това го прави много удобен и полезен.

4. Паричен портфейл с преден джобен калъф:

Вземете този страхотен продукт, произведен от естествена кожа, който има преден джоб за карти. Допълнителното предимство на този портфейл е клипчето за пари в предната част, което ви позволява да държите сметки, които са сгънати. Парите за пари имат мощни магнити, за да държат сметките на място.

Виж повече: Портфейли за защита на мъже

5. Калъф за преден джоб с каишка:

Портфейлът от предния джоб винаги е удобен за по-бърз достъп до вашите неща. Показаният тук преден джобен портфейл има каишка, която държи банкноти вместо клипс. Каишката е достатъчно широка, за да държи сгънатите банкноти чудесно. Това е тънък портфейл и може да се побере много добре дори в джоба на ризата.

6. Затварящ капак на предния джобен портфейл:

Това страхотно мъжко портмоне е крайната в предните джобчета портфейли. Портфейлът от висококачествена кожа има груб финал и изглежда много мъжествен. Предните джобове на този портфейл са запечатани с капак, който се поставя в каишка отпред. Има два слота за карти в предната част, които държат кредитните ви карти.

Виж повече: Най-добър магически портфейл

7. Правоъгълен преден джобен портфейл:

Тук е страхотна версия на предните джобчета. Този портфейл е в правоъгълна форма и има три слота за карти в предната част. Портфейлът е изработен от висококачествена кожа и шевовете по краищата са много сложни. Портфейлът е тънък и държи банкнотите в централното отделение. Това е прекрасно допълнение, за да държите нещата си и да ги държите удобни в джоба на ризата си.

8. Дизайнерски преден джобен портфейл:

Това е страхотен дизайнерски преден джобен портфейл, който има чудесно оформен отвор за слота. Логото е отпечатано от вътрешната страна на предния джоб и може да се види от извитата отвор. В джоба могат да се съхраняват карти и сметки. Изберете този дизайнерски портфейл, за да покажете своята модерна страна.

Виж повече: Портфейл с портмоне

9. Метален преден джобен портфейл:

Ето един модерен поглед към традиционния портфейл. Металният портфейл е проектиран като държач за дискове. Портфейлът от предния джоб в метал притежава кредитни карти и банкноти. Този прекрасен модерен стилен преден джобен портфейл е най-подходящ за децата от днешното поколение, които са много в технологичния режим.

Предните джобни портфейли се предлагат в цветове, вариращи от черно до кафяво и кафяво. Използваната тук кожа е с високо качество, а детайлите са минималистични. Изберете тази портфейл за лесното му използване.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Suspense: The Kandy Tooth (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send