Опаковка за лице

9 Най-добри марки за измиване на лицето за 2018 Индия

Pin
Send
Share
Send


Овлажняващото измиване на лицето помага да се хидратира кожата ни. През зимния сезон кожата има тенденция да изсъхне и за да се поддържа влагата в кожата, се изисква добро овлажняващо измиване на лицето. Изборът на хидратиращо измиване на лицето помага за отстраняване на замърсяванията от порите и поддържа кожата чиста с влажна. Хидратиращото измиване на лицето на основата на билки спомага за поддържане на кожата здрава, без да уврежда кожата.

Най-добрата хидратираща марка за измиване на лице за 2018 г. в Индия:

Според нашия тип кожа можем да изберем най-доброто хидратиращо лице за измиване на лицето за суха кожа за редовна употреба.

1. Измиване на мед от портокали Патанджали:

Това измиване на лице е уникална смесица от естествени билки и мед. Той е без сапун. Премахва излишното масло от дълбоките пори на кожата. Поддържа кожата чиста и чиста. Той помага за овлажняване на кожата. Естествените съставки, присъстващи в измиването на лицето, поддържат кожата гладка и светеща. Това е проста хидратация на лицето.

Употреба: Вземете малко количество от гела. Направете го, за да направите пяна. Нанесете равномерно върху лицето. Почистете го с вода. Прилагайте го два пъти на ден за по-добри резултати.

Цена: Той струва RS.45 за 60 g.

2. Alluth Apple хидратиращо лице за измиване на плодове:

Това е измиване на лицето на сапун. Съдържа екстракти от ябълки и съдържание на витамин А от Nano. Освежава кожата и я поддържа хидратирана. Премахва мръсотията и други примеси от кожата. Това е добро овлажняващо лице за измиване на чувствителна кожа.

Употреба: Използвайте го два пъти на ден. Вземете малко количество от крема и го нанесете гладко върху лицето. Измийте го с топла вода.

Цена: Той струва Rs.77 за 100g.

3. Овлажняващо лице за измиване Spawake:

Spawake хидратира кожата и поддържа кожата здрава. Това измиване на лице съдържа екстракти от морска сол и перла на прах, както и освежаващ гел от пяна. Овлажнява кожата и я поддържа гладка. Премахва замърсяванията и замърсяванията от кожата. Това е добро овлажняващо лице за изсушаване на кожата.

Употреба: Нанесете малка пяна и го направете в пяна, нанесете плавно върху повърхността и я измийте с вода.

Цена: Той струва Rs.82 за 50g.

4. Измиване на лицето с влага на лицето Dove Beauty:

Гълъбът е обогатен със серум за красота на влагата, който помага за поддържане на влагата в кожата. Премахва мръсотията от порите. Поддържа кожата хидратирана. Дълбоко почистващо средство за кожата. Това е обикновен вид хидратиращо измиване на лицето.

Употреба: Използвайте го ежедневно за добри резултати. Използвайте малко количество гел. Тренирайте пяната и нанесете гладко върху кожата. Измийте го с вода.

Цена: Той струва Rs.105 за 50ml.

5. Овлажняващо лице за измиване на Д-р Батра:

Измиването на лицето е обогатено с екстракти от алое вера, което придава на кожата успокояващо усещане. Подхранва и овлажнява кожата и се бори срещу кожни заболявания като екзема. Той също така се бори срещу стареенето. Поддържа кожата свежа и влажна. Това е най-доброто измиване на лицето и овлажнител за суха кожа.

Употреба: Нанесете малко количество крем. Работете, за да получите пяна. Нанесете меко върху кожата. Измийте я старателно.

Цена: Той струва RS.110 за 50g.

6. Nivea Men Максимална хидратираща хидратираща измиваща маска за лице:

Съдържа кондициониращи агенти. Той също има про витамин B5. Това е 100% сапун безплатно. Той е клинично тестван. Премахва замърсяванията и замърсяванията от кожата. Това е най-добрият Mens лицето измиване и овлажнител.

Употреба: Вземете малко количество гел. Работете, за да получите хубава пяна. Нанесете гладко върху кожата и я измийте.

Цена: Това струва Rs.972 за 150 ml.

Виж повече: Измиване на лице за суха кожа

7. Ежедневно измиване на лицето с езерце:

Съдържа глицерин и витамин Е, който хидратира кожата и я поддържа чиста. Той е нежен върху кожата и 100% сапун. Това нежно овлажняващо лице измива мръсотията от дълбоките пори на кожата. Работи добре на всички типове кожа. Това е вид за овлажняване на лицето за измиване на лицето.

Употреба: Прилагайте го ежедневно за добри резултати. Вземете малък гел и изработете, за да получите пяна. Нанесете върху кожата и се измийте добре.

Цена: Той струва RS.35 за 50g.

8. Измиване на лицето Lakme:

Той съдържа екстракти от ягоди. Той има освежаваща миризма към него. Почиства кожата перфектно, без да оставя следи от масло и да поддържа кожата здрава и влажна. След измиване кожата не оставя суха кожа. Премахва всички примеси от порите. Това е най-доброто овлажняващо лице за изсушаване на кожата.

Употреба: Пяни добре. Изгответе малко количество пяна. Нанесете меко върху кожата и измийте с вода.

Цена: Той струва RS.40 за 25g.

Виж повече: Glycolic Acid Wash в Индия

9. Хималаи Хербълс Алое Вера хидратиращо лице за измиване:

Това е измиване на лицето на сапун, което осигурява влага в кожата ви след всяко измиване. Това лице измива екстракти от краставици, които охлаждат кожата. Съдържа алое вера, която омекотява кожата. Това е хубава комбинация за почистване на кожата. Придава приятно усещане и кожата продължава да свети. Това е лесен вид за овлажняване на лицето на лицето.

Употреба: Използвайте два пъти на ден. Нанесете малко количество и обработете пяната. Нанесете меко върху кожата и я измийте старателно.

Цена: Струва Rs.120 за 100ml.

Вземете овлажняващите измивания за лице, които са на разположение според сезона. Трябва да изберете измиване на лицето в зависимост от вида на кожата ви; помага за поддържане на кожата мека и хидратирана. Всеки би искал да има тази светеща кожа дори в студена зима, така че проверете тези различни измивания на лицето, която варира от билкови базирани лицето измиване на тези, съдържащи глицерин.

Виж повече: Пяна за измиване на лице

Гледай видеото: Внимание храна! Как НЕ трябва да се храним! (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send