Красота и мода

9 Красиви асиметрични рокли за жени в Trend

Pin
Send
Share
Send


Асиметричната рокля се основава на концепцията за увиване. Тъканта от едната страна е обвита с плат от друга страна. Може да има разлика в дължината на роклята. Опаковката може да е отгоре или отдолу. Тази асиметрична рокля съдържа красиви и скромни дизайни и изглежда също така с вкус. Такава рокля придава подходящо прилягане към тялото и изглежда прилично. Те обикновено са приемливи стандарти, които изглеждат разумни на обществено място.

Модерни и стилни асиметрични рокли за дами в модата:

Изберете няколко рокли сред споменатите по-долу Топ 9 асиметрични рокли.

1. Асиметрична рокля без презрамки:

Тази черна асиметрична рокля е в тръбен цвят. Това означава, че е без презрамки. Роклята е проста и проста. Той е с наклонен разрез, който е над коляното на един крак и пада под коляното на друг крак. Тази рокля е съблазнителна и чувствена.

2. Асиметрична рокля с едно рамо:

Тази бяла асиметрична рокля има само едно рамо. Допълнителна бяла тъкан е прикрепена към рамото, покриващо целия кръг отзад. Дъното на роклята е опаковано върху друго, което покрива областта на коляното на един крак.

3. Секси асиметрична рокля:

Това е червена асиметрична рокля, която има един малък триъгълник, изрязан отпред на роклята. Роклята е оформена като обвита върху шията и краката. Дължината на роклята е неравномерна. От едната страна роклята е къса, а другата дълга.

4. Облечена асиметрична рокля:

Това е асиметрична рокля с дълъг ръкав, състояща се от копринен материал. Има широк V врат и роклята е тяло. Поясва се на талията и покрива обвивката. Тази облечена рокля показва стимулиращи и вълнуващи характеристики.

5. Формална асиметрична рокля:

Тази асиметрична рокля с ръкави има много приличен вид. Розовата пола има триъгълно изрязано отпред, състоящо се от двойни тъкани. Горната част на роклята има красиви бели мотиви и има кухи изрязани на ръкавите.

6. Грациозна асиметрична рокля:

Това е чисто бяла асиметрична дълга рокля в стил нагоре и надолу. Тя е без ръкави и заоблена врата. На върха и по-долу е прикрепена великолепна дантелена материя с цветен модел. Има три подредени по ред тъкани.

7. Две тона асиметрична рокля:

Тази черно-бяла асиметрична рокля изглежда красива. Горната част е черна гарнирана с бели облицовки. По-долната част е като бяла мини пола с плат с обвивка и в бял дизайн. Тя дава класен поглед на тази дама.

8. Асиметрична Maxi рокля:

Тя е асиметрична раирана рокля с сиви и розови ивици. Розовите цветни ивици са покрити с тънка черна рамка. Това е V форма спагети като шията модел. Роклята изглежда официална и може да пленява хората.

9. Асиметрично отпечатано облекло:

Тази синя асиметрична рокля е просто ум. Базовият цвят на роклята е бял, а върху него има по-малко сини цветни отпечатъци. Предната част на роклята е над коляното, а задната част е с пълна дължина. Този стил на обличане дава класическо внимание на всякакви излети в природата или всякакви празници на плажа.

Асиметричните рокли ви дават правилното превръщане в дълготрайния обратен образ. Конверсията, която искате, ще бъде задоволително преведена чрез нейните достойни модели. Тези рокли стават разумни и разумни за почти всички дами. Те също са доста привлекателни. Атрактивните му качества понякога са изгодни, за да се възхищават от много хора.

Гледай видеото: - Рокли, дамски дрехи (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send