Красота и мода

15 Най-добър дизайн на Ранголи с изображения

Pin
Send
Share
Send


Рангули са традиционна форма на индийското народно изкуство. Вижда се в голямо изобилие, украсявайки домовете на индианците, по време на важни фестивали като Дивали, Холи и така нататък. имате нужда от голямо умение и търпение, за да направите тези красиви дизайни. Хората използват настъргани цветни венчелистчета, кремави цветни прахове и много други неща, за да направят ранголи.

В днешния съвременен свят хората вече не разполагат с голямото количество време, необходимо за да направят раголи старателно от нулата! И така, имайки предвид нуждите на съвременната Индия, ранголисът е бил модифициран в различни форми. Един от тях е стикерът ранголи. Всичко, което трябва да направите с тях, е да го отлепите и да го залепите на пода. Ще ви отнеме цели пет минути и хората ще могат да стъпят върху нея колкото искат!

Най-новите и лесни плакати на Rangoli Designs с картини:

Ето списък на най-добрите петнадесет стикер / плакат ранголи дизайн.

1. Ом стикер Ранголи дизайни:

Тези конструкции имат концентрични кръгове със символа за изрязване в най-централната точка. Кръговете са с традиционни модели и дизайн. Те могат да бъдат или бели, или многоцветни. Многоцветните изглеждат по-подходящи и празнични.

2. Бели абстрактни дизайни на Rangoli:

Белият стикер rangolis също изглежда отлично. Но не можете да ги залепите на бели подове. Проектите са изработени с фини детайли. Малките контури и шарки правят дизайна богат и изискан. Цветя и листа са общи елементи, използвани в такива проекти.

3. Художествен стикер Rangoli Designs:

Тези ранголи дизайни са обикновени и прости, обикновено с бял и само още един цвят. Няма много традиционни модели и може би затова изглежда по-елегантно, отколкото празнично.

Виж повече: Проекти Галича Ранголи

4. Многоцветни дизайни на Rangoli:

Многоцветните раголи винаги изглеждат по-привлекателни от обикновените бели. Тези дизайни също имат много фини детайли, което го прави да изглежда сложен и сложен. Щедрото използване на различни нюанси на цветовете прави дизайна още по-добър!

5. Традиционни дизайни на Rangoli:

Традиционните дизайни на ранголи имат флорални мотиви, спирали и други абстрактни дизайни. Те обикновено са цветни и кръгли. От дигиталния си печат дизайните се правят по-лесно, отколкото с ръка.

6. Бели стъпки Ранголи Дизайн:

Рангули обикновено се намират на прага ви. Те са нещо като гостоприемна подложка, на която не би трябвало да се втриват краката. Толкова много стилистични ранголи имат стъпки по тях. Тези проекти ви примамват да влезете.

7. Ганеша Мандала Стикер Ранголис:

Господ Ганеша винаги е първото божество, което се почита навсякъде в Индия. Той е и основното божество, на което Дивали е посветен. Толкова много ранголи, използвани по време на Дивали, показват образи на Господ Ганеша. Тези проекти имат концентрични кръгове с образа на божеството точно в центъра. Всеки кръг е изпълнен с модели от различен вид. Използването на живи цветове го прави по-привлекателен.

Виж повече: Картина Ранголи

8. Празничен стикер Rangoli Designs:

Празничните дизайни включват използването на живи цветове и по-традиционни форми и модели. Те обикновено са с кръгла форма. Използват се много спирали и бримки. Централно цвете с многоцветни венчелистчета се отличава с много от тези дизайни. Кръговете около цветето са изпълнени с различни дизайни. Понякога във външния кръг са подредени други форми.

9. Стикер с форма на звезди Rangoli Patterns:

Стикерите на ранголи са цифрови разпечатки. Така че можете да добавите красив фон към тези дизайни! Звездообразните модели имат централен кръг, който е декориран по същия начин, както другите дизайни и след това има остри венчелистчета, произлизащи от този кръг. Изглежда великолепно, особено с цифровизирания фон.

10. Чаран на Треньор Ранголи Плакат:

Чаран е санскритско име на чувството на лорд или богини, които са добре дошли на вратата, което означава, че богинята Лакшми влиза в дома по специалния повод на deepawali. Морската черупка също се смята за свещен символ, който означава лорд Вишну. А лотос е божествено място на богиня Лакшми в индуската религия. Рядко се среща толкова красива комбинация от морска черупка, чаран и лотос. Дизайнът на ранголи, който включва всичко това в един стикер и на вратата на къщата ще направи холистичен вход по време на фестивалното време и може да изглежда толкова божествено през цялата година.

11. Плакат за стикери за печатане от пауни за печат:

Пауни се считат за един от най-красивите птици. Колоритен и атрактивен по вид, паун винаги се брои в красотата на природата. Образът на пауна винаги е ценен в декорацията на къщата. Когато пач печат остъкляване стикер плакат Ранголи изображение е само на вратата стъпка на къщата, гостите със сигурност ще получите блясък в очите им, докато те влизат в къщата си.

12: Плакат за флорални стикери Rangoli:

Цветовият дизайн в дизайн на ранголи е един от най-любимите в празничното време. Цветните нюанси на цветята и красивият дизайн на цветята придават светлина на къщата. Такива проектирани раголи плакат може да се постави на анган или на вратата стъпка на входа. Хората също така предпочитат да поставят такъв раголи постер на входните стени, които изглеждат доста атрактивни дори от разстояние.

13: Плакат на Ранголи:

Дигитален дизайн на ранголи може да бъде избран за конкурентни рангли. Цифровият печат на плаката изглежда ослепителен дори от разстояние. Тъмните и пленителни цветове правят хората озадачени от дизайна. Когато има завършване на постера rangolis, тогава такъв цифров стикер може да спечели шанс да спечели.

14: Плакат Калаш Ранголи:

Калаш, на който е поставен кокосов орех на светите листа на дървото Асопалав, известен като дърво Ашока на английски, се счита за много божествено за чистотата на една къща или началото на нова работа. Дизайнът на рали на калаш се смята за много божествен в индуски празник; като такива хора избират такъв дизайн, за да направят постоянен раголи плакат на входа и дори в кухнята или в храма.

15: Плакат Площад Ранголи:

Ранголият плакат в квадратна форма със сигурност може да привлече много минувачи. Дигитален печат с ярки цветове и форми просвещава прага. Чаран, отпечатан на ъглите, и дия на рангли плаката са възхитителни.

Виж повече: Ранголи гранични дизайни

Стикерите за ранглони се считат за лесна възможност да направят дизайн за къщата. Входовете на индуски къщи винаги са украсени с раголи. Но ежедневно се правят раголи на прах, което е трудно да се направи, а също и трудно да се поддържат за по-дълъг период от време. В такава ситуация хората са донесли опция за дизайн на раголи плакат, за да украсят прага. Друга възможност да се запази раголи на входа е маслиново боядисани раголи, но това не е лесна задача, която може да се направи от всички. Така че един раголи плакат, който също е лесно достъпен в магазините, е най-добрият вариант. Някои хора смятат, че не могат да поставят хиндуистките идоли и божествените символи на пода; следователно те решават да поставят такива модели на входните стени, така че хората, които влизат в къщата, не стъпват на свети символи или образи на бог и богиня.

Дизайните на ранголи са най-добре разгледани за дългогодишната декорация на раголи на пода и стените, за да просвети красотата му за по-дълъг период.

Гледай видеото: The Federal Reserve: Biggest Scam In The History Of Mankind - Hidden Secrets of Money Ep 4 (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send