Красота и мода

Как да знаем, когато обичате Него или Него

Pin
Send
Share
Send


Няма признаци, които да показват дали той или тя е във вас и обратно. Вярваш или не, за разлика от приказките в сребърния екран, любовта просто се случва и с всичко това се преплита. Така че да ви кажа точно, ако той или тя е за вас, ще фалшифицира вашите очаквания.

Тъжно е още вярно, има много хора по света, които ви обещават незабавни песнопения, магии и мантри, за да привлечете някого, моля ви, бъдете ясни и далеч от тях. Свободната воля е това, в което не можете да се намесите, което означава, че любовта, когато трябва да се случи с някого, ще се случи в точното време и на място, а като хора ние не можем да принудим някого да ни обича. Ето няколко съвета как да знаете кога го обичате.

Голям въпрос:

Вие не сте били запознанства с вашата половинка за дълго, всичко е просто започна и вие сте объркани, ако е твърде рано да го наричат ​​LOVE !!

Е, поздравления за осъзнаването, че си мил и можеш да намериш любов, но нека стане реална. Да бъдеш в такова чувство или емоция е голяма работа. Добавете към това и факта, че сега сте влюбени или попадат в неговите ръце, най-голямата сделка от всички. Не принуждавайте себе си да мислите за тази любов !! Обещайте си повече време, за да проумеете всичко.

Без магия:

Това се случва магически без магия, съвсем оксиморонно твърдение, нали? Но така се случва любовта на най-доброто от всички двойки по света. Трябва да има огромно уважение, грижа и комфорт за двама, за да бъдат в „любов“ или в „връзка“. Копнежът да бъдеш с тях и похотта трябва да премине с дължимата грижа, защото те не са стъпките за намиране на истинска любов. Трябва да познавате него или нея, вътре и навън, което е начинът, по който бихте ги обичали, независимо от миналото или броя на недостатъците, които имат.

Отвъд генетиката и генериката:

Връзката между една душа, една душа, е отвъд генетиката и генериката. Научавате повече за мястото на работа, мястото на пребиваване, ежедневието и т.н. Има сайтове за запознанства, които могат да предоставят повече съвети за същото, тестовете за самооценка също са добри, но не са сигурни или библията на любовта.

Попитайте себе си:

1. Кой обича да излиза с най-много приятели или семейство?
2. Как най-добре да харчи пари от лотарията, ако спечели?
3. Нейните любими песни, книги или филми са?
4. Най-запомнящият се момент от живота му е?
5. Колко добре си спомняш харесванията и нехаресванията, датата на раждане и т.н.?
Бъдете честни, когато отговаряте на въпросите по-горе. Ако отговорите са положителни и изяснени от вас, за да е истина, може би тогава наистина сте готови да направите ход на тези три магически думи.

Съвети и предупреждения:

  • Не разгласявайте негативните си емоции към следващия полов секс
  • Не бъдете опиянени и говорете каша, не е романтично или забавно да го правите.
  • Бъдете оригинални и не подправяйте величието.
  • Нарежете кърпата до границата, която можете
  • Не мислете прекалено много за това дали е точното време или не

Просто бъди кой си:

Водете дневник с вас; запомни дните, когато той или тя са били с теб. Какво забелязахте за тях, което ги правеше щастливи, тъжни, разочаровани или ядосани? Работете по тези линии и наблюдавайте как идва отговорът на знанието кога да изкарате трите магически думи.

Само да опознаете по-добре половинката и себе си, ще можете ли да знаете кога да предложите.

Виж повече: Как да се справим с любовта с двама души

Снимки Източник: Сток на затвора

Гледай видеото: Несподелена любов!! (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send