Прически

Топ 9 сватбени прически с чушки

Pin
Send
Share
Send


Сватбените прически с бретон са най-добрите. Те са прости и изискани и изглеждат добре на почти всички видове коса. Сватбени прически с бретон изглежда невероятно с къдрици, вълни, аксесоари и т.н. Наскоро те са придобили огромно признание и в момента са носени от някои от най-добрите класа знаменитости в света.

1. Плетен слънце:

Braided Sun е една от най-красивите сватбени прически. Тук предната част на косата действа като ресни, а останалата част остава сплетена нагоре. Тази приказна прическа може да бъде направена както средно дълга, така и дълга коса. Жени с дълги и овални лица ще излъчат този вид.

2. Коничка:

Това не е обикновен конска опашка. Тук косата има ресни на предната част и останалите останки завързани като опашка. Изглежда смела и е подходяща за всички форми на лицето. Колкото по-дълга е косата, толкова по-красива ще бъде опашката.

3. Bouffants:

Тази реколта прическа идва с великолепни бретон в предната част и позволява на останалата част от косата да остане сплетен. Дългите до средно дълга коса могат да бъдат оформени по този начин. Тя ще ви изобрази игрива природа и ще събере внимание.

4. Цветна корона:

Тази кралска сватбена прическа е шоу-стопер. В тази прическа косата създава ресни в предната част, а останалата част от нея е вързана правилно и прикрепена с цветна корона (може да се използва и изкуствено цвете или прикачени файлове). Средната по размер коса се препоръчва от стилистите, тъй като косата трябва да изглежда просто и не много дълго.

Виж повече: Слоени прически с пръски

5. Ръкавици:

Тази класическа сватбена прическа е един на един милион. Той идва с модерен updo и предна ресни. Тя ще определи вас и косата ви. Косата е много добре текстурирана и изглежда естествена. Модерните булки обичат тази прическа и използват реализират своите собствени проекти, за да го направят малко по-привлекателен.

6. Свиване на кошера:

Това е старомодна прическа и прилича на кошер. Жените през 60-те години са приспособявали косата си по този начин. Стилистите с модерното си докосване са извадили една от най-невероятните сватбени прически. Косата има красива и деликатна ресни в предната част, поставена над челото, което е основната атракция на тази прическа.

Виж повече: Боб прическа с бръчки

7. Рисунка на опашка:

Рибата на опашката е страхотна прическа, която изглежда още по-добре, ако се прави на дълга коса. Установява се сложна ресни, която се люлее над челото. Краят на косата е завързан, за да образува перфектната рибешка опашка. Гладка коса се препоръчва за този вид, ще има много проблеми с гъста коса.

8. Нисък кок с дрехи и опашки:

Тази прическа има повече от един updo и уникален конска опашка. По-голямата част от косата придобива формата на кок, но остава ниска. Тук косата е пригодена да изглежда като ленти за глава. Ако косата е прикрепена с подходящи аксесоари, тя ще изглежда страхотно.

Виж повече: Прическа за предните бръчици

9. Потопено гърба:

Обратният конски опашка е сладка и очарователна прическа. Предната част на косата се люлее до нивото на веждите. На гърба, косата е издухана и почистена ефикасно, за да образува перфектния конски опашки без излишни обрати.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Зеленчуци който не яде + 10 песничек. Компилация 20 минути. Детски песнички. С текст (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send