Красота и мода

9 Прости и най-нови дизайни на булчински огърлици

Pin
Send
Share
Send


По отношение на сватбени украшения, дамите обикновено не спестяват никакви разходи, за да постигнат този безупречен вид. Докато ние изгаряме чрез хиляди при наблюдението на този безупречен блестящ бръснач, аксесоар или идеалния пръстен от скъпоценни камъни, може да се изненадате как могат да бъдат отлични скъпоценни камъни. За една малка част от цената, можете да завършите откриване на част от най-добрите сватбени бижута план на пазара за вашия огромен ден.

Традиционни и красиви огърлици за булката:

Ето 9 плаващи части от огърлица за дама на часа в камъни, злато и диаманти, за да направят и да се почувствате страхотно на вашия огромен ден.

1. Златно колие за сватба:

Този сложно изработен брилянтен чокър е впечатляващ пример за Сватбена златна бижутерия. Античният план подчертава орнаментирана с ценни камъни пайсели. Комплектът допълнително придружава няколко координиращи брилянтни шипове, вмъкнати с ценни камъни.

2. Диамантено и златно колие за булката:

Този прекрасен комплект от аксесоари за злато ще ви отведе до област, където симетрията е наложителна. Скъпоценните камъни неправилно закопчават тази 22K лента за врата. Това е едно златно накити, оформени така, че то придружава няколко координиращи шипове.

3. Обикновена огърлица от сребро с рубини и диаманти:

Това ослепително златно бижу, изработено от 18K Gold, е украсено със сума от 234 скъпоценни камъка! Червен рубин оформя вътрешната част на висулката, а по-малките рубини са аксесоар при нормални междинни условия.

4. Океанско синьо перлено огърлица за булката:

Този океански сив перлен комплект за врата, с полки работа изглежда и се чувства като много необходимо опресняване. Работата на Polki се реализира в Раджастан на много стотици години назад. Това е система за правене на раджастански накити с необрязани диаманти. Към този прекрасен аксесоар се присъединяват ослепителни обковани с перли.

Виж повече: Колие от бяло злато

5. Сватбени бижута за имитация на Джели Работа с булчински огърлица:

Тези зашеметяващи сватбени орнаменти за олицетворение са практически всички скъпоценни камъни, които бихте изисквали. Подчертавайки древното изкуство на затворническата работа, този комплект прави изключително интелигентно използване на непредсказуеми филиграни, за да постигне блестящо завършен и творчески елемент. Той придружава координиращ родословен комплект, дълга лента за врата и maang tikka и haath phool.

6. Бижута от антични булчински златни огърлици:

В момента, когато се взима поглед от снимки на дами от миналото, не можем да устоим на възможността да се учудим на основния клас на техните скъпоценни камъни. Тази богата антична сватбена украса на сватбата ни помага да си спомним предишния период. Злато покритие и осеян с зелени и розови камъни, и перли, този брак олицетворение украшения набор може да ви накара да изглежда като Jodha Bai на вашия огромен ден!

Вижте още: Колие с име

7. Колие Кундан Пейсли Руби за булката:

Тази богата кунданска работа е открояваща се сред най-безупречните, които сме видели. Рубинът е фокусна точка на всички съображения, а още повече се подчертава от идеалната работа с кундан и перлени украшения.

8. Сваровски комплект за бижута Сваровски:

Този прекрасен орнамент за олицетворение на брак не би бил странен в нито една християнска сватба. Изработена от оцветяване на слонова кост перлени точки и представяне Swarovski скъпоценни камъни, тази огърлица ще направи всяка дама на час блещука на слънце. Комплектът също придружава няколко перлени шипове

Виж повече: Колие Черно

9. Комплект бижута от сребърни булчински огърлици

Този комплект бижута е днес и изтънчен. Изработена от BIS Hallmarked сребро, този аксесоар съчетава скъпоценни камъни от пайсли, като негов централен елемент. Ботаническите планове в дясната половина и филигранните очертания на една страна работят в състояние на хармония, за да изглеждат като цяло ослепителни.

Така че това е натрупване на сватбени украшения набори украшения. Така че всички дами, които го четат, трябва да имат някаква мисъл във връзка с това, което ще наподобяват вашите сватбени камъни. Имайте предвид, независимо от това, което скъпоценни камъни, които носите, това е вашите удивителни усмивки, които ще ви накарат да изглеждате изумителни на вашия огромен ден!

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Our Miss Brooks: Conklin the Bachelor Christmas Gift Mix-up Writes About a Hobo Hobbies (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send