Татуировки

15-те най-добри дизайни и значения на татуировката

Pin
Send
Share
Send


Joker първоначално е синоним на клоун. Смешните червени носови символи, които са предназначени да накарат всички да се смеят. Но оттогава, докато сериалите на батманите излизаха като комикси и филми, думата „шегаджия“ внушава само един образ в съзнанието на всички, Хийт Леджър, който дава невероятно зашеметяващо изпълнение в тъмния рицар. Дори и да не виждате списанието, вие със сигурност ще видите шутника, врага на Батман. По този начин джокер татуировки спортни сцени от дуели между Батман и джокер. Някои иновативни варианти могат да бъдат внесени в тези проекти, но те са главно счетоводна книга или други джокери от комиксите и филмите на Батман.

Удивителни Джокер татуировки дизайни с снимки: t

Татуировките на джокера винаги са били осезаеми за хората наоколо. Различните видове татуировки помагат да се изразят чувствата или отношението, което човек носи в своя стил на живот. Тук са най-добрите джокер татуировка дизайни за мъже и жени, заедно със своите значения и изображения.

1. Татуиран дизайн на момиче с Джокер:

Тази тактика за жени е доста модерна и при мъжете. Тези видове татуировки шегаджии носят образа на това как всъщност е човекът. Можете да изберете вида на лицето, което желаете, т.е. смешно, тъжно, страшно, нечестиво, щастливо, забавно и т.н. Вместо да използвате ярки цветове, хладните цветове се използват силно с тъмни светлини. Момичешката татуировка с тъжен или страшен израз е много популярна през последните няколко години. Момичетата обикновено носят тази татуировка на крака, гърба, раменете и кръста.

2. Дизайн на татуировки Jester Joker:

Този вид татуировка на джокер лицето има дълга история. Те са известни като шегаджия. Те се носят от хора, които обичат да играят шеги и са пълни с забавление. Основната атракция на тази татуировка е кърпата с три звънчета и широката усмивка, която отваря устата от ушите до ушите. Затъмнените очи и зъбите, които надничат от широката уста с ярък бял цвят, придават на фината му завършеност.

Виж повече: Лятна татуировка за мъже

3. Joker Dragon Tattoo на цялото тяло:

Драконът е символ на сила и сила. Следователно, този смисъл на татуировка на джокер е сила, благородство и магия. Тази татуировка показва силата на лицето, носещо татуировката. Този колоритен джокер татуировка дизайн е много атрактивен за борците, бойците, армейците и т.н. Тази татуировка може да бъде направена и с тъмно черно мастило със сиви нюанси. Това може да бъде и символ на магически и духовни качества. Тези видове джокер татуировки са широко носени на гърба, долната част на гърба и гърдите, тъй като дава широка област.

4. Татуировка за смеещ се джокер лице за мъже:

Лицето на шега със страшен смях също е отличен избор. Можете да добавите цвят към този татуиран дизайн или да го накарате в обикновен стар черен цвят. Така или иначе изглежда добре. Основната същност на дизайна е в злото, което капе от смеха на шегаджия. Лицето на шегаджия също е вдъхновено от татуировката на черепа. Червеният цвят, използван за очите, го прави по-опасен в погледа. Зелената и червената комбинация от шапката добавят към него нечестивия поглед.

5. Татуировка с джокер карти на ръка:

Вместо лицето на джокера можете да направите своя дизайн с помощта на джокер карта. Можете да извадите нещастието на шегаджия, като направите джокера на вашата карта по-скоро агонизиран, отколкото весел. Този тип татуировка е вдъхновен от картите, т.е. пиковете. Тази татуировка най-добре подхожда на ръката, но се прави и на гърба, краката и долната част на гърба. Това е един от най-простите джокер татуировки завинаги за мъже, които обичат да играят карти.

Виж повече: Татуировка на Телец

6. Joker и Harley Quinn Tattoo:

Ако сте фен на любителя на Joker и Harley Quinn, можете да го получите като татуировка. Образът на шегаджия, прегърнал Харли Куин със сърца на заден план, е идеалният дизайн за това, което търсите. Въпреки злото, което джокерът представлява, този образ е хубав и в някои отношения също сладък!

7. Joker Phrase Tattoo на ракла:

Най-известната уловка фраза на шегаджия е "защо толкова сериозно?" Уникалният дизайн включва тази фраза с поставените й думи така, че тя съставлява лицето на шега. Дизайнът е толкова сложен, колкото звучи, така че се нуждаете от гений, за да го конструирате, но веднъж го е направил да изглежда и чете невероятно! Хората са длъжни да се обърнат и да погледнат отново към татуировката ви, преди да започнат своите похвали за него!

8. Образът на Жокера с града на Готъм зад него:

Тъй като комиксът отива, това е легендарният град Gotham, който джокерът избива и Батманът защитава. Така друг типичен джакър татуиран дизайн включва имиджа на шегаджия с град Готъм като фон. Може дори да добавите Bat-сигнала, за да получите пълния комикс.

9. Анимационен батман и джокер татуировка:

Можете да направите вашата татуировка смешна, а не сериозна! Направете по-скоро карикатурен, отколкото реалистичен батман и шегаджия. Дизайнът може дори да изглежда сладък! Тази татуировка се извършва от хората, които все още са привързани към карикатурите от детството. Тази татуировка най-вече привлича децата и се извършва и от някои европейски страни. Цветовете, използвани в татуировката, го правят по-привлекателен.

10. Татуировка на страшен клоунски убиец на гърба на мъжете:

Този тип джокер татуировка дизайн е тенденция сред любителите на татуировка тези дни. Този тип клоунски лица могат да бъдат бели или опасни. Очите и носът са изплашени с криви. Те могат също да носят ножове или да бъдат кървави и т.н. Когато се поставят тъмни сенки до лицето, шията и раменете, те дават чудесен ефект.

Виж повече: Паяк татуировка дизайни

11. Татуировка с джокер за усмивка на ръце:

Този дизайн включва изкривеното лице на шегаджия, който е врагът на Батман. Тази татуировка изглежда най-добре, когато е оцветена и въпреки че не е много обезсърчително, лицето на шега в татуировката не изглежда весело и весело. Тази форма на шегаджия е доста прилича. Цветовете, използвани в татуировката му придават уникален вид. Тази татуировка може да се направи на ръцете, гърба и крака.

12. Татуировка на Хийт Леджър Джокер на страната:

Сега лицето на Хийт Леджър е подпечатано на няколкостотин тела, така че този дизайн не е нещо уникално или ново. И все пак, всеки път, когато го погледнете, тя изпраща хладнокръвие. лицето на Хийт Леджър е спортно, с джокер-карта с изявения му джокер. Татуировката, която е напълно черна, добавя към очарованието.

13. Проста татуировка с племенни джокери:

Този вид идея за татуировка на джокер е вдъхновен от племенните татуировки. Тази татуировка на джокера дава едновременно щастливо и нечестиво чувство. Усмивката на джокера показва щастие, докато очите и челото като цяло носят нечестиви знаци. Тези символи са използвани преди от племенната каста, за да изразят чувствата си. Тази татуировка се извършва широко в тъмно черен цвят, тъй като най-добре дава своя ефект в този цвят. Тя се носи силно на гърба, раменете и краката предимно от мъже.

14. Татуировка за жени със смешно лице:

Този дизайн на татуировки с лицето на джокера е много модерен в наши дни. Всеки може да свърже този тип лицева татуировка с едно или друго чувство за себе си. Клоуните, които се виждат в такива татуировки, са най-вече Клоуни-скитници. Шалката за такива татуировки е важен знак. Очите на този тип татуировка на джокери са много изразителни. За да добавите още, очите могат да бъдат пълни със сълзи от сив оттенък. Цветовете, използвани в татуировката, го правят по-впечатляващ. Тези татуировки са силно пренасяни по гърба, раменете и гърдите.

15. Дизайнер на татуировките на Джокер Батман за ръкави:

Joter татуировки най-вече включват бойни сцени между Батман и шегаджия. Хората, които искат да установят превъзходството на Батман, отиват на сцени, където шутникът е поставен на мястото си, а други отиват там, където Батман, а не шегаджия, пада. Сцената, в която Батман удари шегаджия и той е ударен силно, принадлежи към първата категория.

Идеите за татуиране на джокер са широко възприети от хората в американските и европейските страни. Но, татуировката на дракон джокер дизайни са известни и в японската младеж. Изборът на изражението на лицето, цветовете и вида на клоуна, когато се прави правилно, може да направи иновативни дизайни, които ви подхождат според вашата текстура и цвят. Така че излезте и опитайте една от тактиките на джокера днес и изразете себе си.

Гледай видеото: DIY Night Routine Life Hacks! 30 DIY Hacks - DIY Makeup, Healthy Recipes & Room Decor (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send