Красота и мода

25 Най-новите момичета за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Всеки път, когато има някакви традиционни събития или религиозни функции, първото облекло на роклята, което идва в нашия ум, е комплектът purama. Ние незабавно проверяваме най-добрия Punjabi kurta пижама, който ще бъде подходящ за случая. Това облекло е най-удобното и подходящо за всички възрасти - било то мъж или жена. Налице е разнообразие от стил kurta пижама Пенджабски, който можете да избирате.

Съдържание:

Модерна и стилна панджабска пижама с изображения:

Ето няколко велики и елегантни стила, както и стилове за обичайно ежедневно носене на стил Punjabi kurta пижама, от който да избирате.

Най-добрата пенджабска курта пижама за мъже и момчета:

1. Бяла курта пижама:

Това е една от най-предпочитаните пенджабски курти пижами за мъжете, особено за националните функции, а именно - Деня на независимостта и Деня на републиката. Тази бяла курта има чиканкари с бяла нишка. Тя е с къса кръгла каишка от стил Неру, която се спуска в къса опаковка с бели бутони. Той е богат и елегантен комплект.

2. Комплект пижама "Maroon Brocade Kurta":

Ето един прекрасен пижамски комплект за мъже, който е дизайнерско сватбено облекло. Материалът на куртата е богат копринен брокат от Банараси с бродерия от черна копринена нишка. Той има къса стояща яка, последвана от дръжка с черни копчета. Куртата има пълни ръкави. Пижамата е проста. За един елегантен поглед просто го екипирайте с черни мохари, които имат златна граница.

3. Пакистански стил:

Нека да разгледаме този бял стил на purama pajama. Той има пакистанско докосване до него. Изработен от 100% висококачествен памук, той е много удобен и издръжлив. Това е ежедневно облекло с пижама в стил панталон с един джоб. Куртата е типичен пенджабски стил с два горни джоба и един страничен джоб. Тя е наполовина ръкав и има обикновена яка за риза и къса запечатана раница.

4. Стил на знаменитост курта пижама:

Ето една фантастична сива копринена пижама с дълъг ръкав. Ръкавите могат да се сгънат на лактите или малко над лактите. Куртата има дължина до над коляното и има страничен джоб. За този стил на пенджабски цветове purama purama можете да изберете всеки - независимо дали е тъмен нюанс или лек нюанс. Всеки цвят или плат може да бъде избран за този стил. Можете да имате памук за ежедневно облекло или коприна за сватби и други поводи. Тя има пижама със стил салвара.

5. Бяла и синя курта пижама за момче:

Модата е тенденция и за децата. Това е сладък ансамбъл за деца. Бяла и синя пенджабска курта пижама за момчета има пиджама в стил дхоти и покривка. Куртата има пълен ръкав и яка от Неру. Той има прекрасна бродерия в предната част. Дръжката е с пълна дължина и има красива синя тръбна работа. Работата по тръбопроводите и бродерията са акцентите на облеклото.

6. Панджабска пижама Курта със синя яке от стил „Анграка“:

Стилната куртка пижама със сако панджабски стил е изработена от памучен копринен материал. Куртата и пижамата са от бежов цвят, а сакото е със син цвят. Основната атрактивна част на това облекло е чудесно украсеното яке, което е от стил анкраха. Тази рокля е етническо облекло за малки момчета и деца и подходяща за сватби.

7. Твърда черна курта пижама:

Това е един нов стил пенджабска курта пижама за мъже. Това Punjabi kurta пижама е направено от 100% памук и годни за случайни, както и празнични поводи. Има дълги ръкави и обикновен кръгъл врат. Удивителната черта на тази черна курта е, че закопчаната планка е отстрани, вместо обикновения преден стил. Друга забележителна характеристика е бялата лепенка, която е прикрепена диагонално към края.

8. Червената пенджабска курта пижама Шервани:

Тук е фантастично око улов sherwani, че е абсолютно очарователен и перфектен за вашата сватба. Това sherwani е червено с тежка златна нишка ръчна бродерия работа навсякъде и е много сложен. Има дълъг ръкав и китайска яка. Пижамата е churidar стил. Съвпадение на мохариса добавя към величието на облеклото и вие ще получите кой поглед от булката.

9. Бяла курта пижама със сиво яке:

Това е костюм, подходящ за политици и национални събития. Това е бяла памучна курта пижама, която има тънка сива подплата за маншетите и дръжката. Куртата има китайска яка и е напълно закопчана отпред. Якето е вълнено с един горен джоб от ляво и два джоба надолу. Тя е без ръкави и има китайска яка с прекрасни кръгли кърпички отпред.

10. Синя пижама Курта и пурпурно яке от брока:

Нека сега погледнем ослепителната синя пенджабска курта пижама с екзотично лилаво яке. Куртата и пижамата са изработени от висококачествен изкуствен копринен материал, който придава много богат вид. Якето е от брокатна коприна и върху него са бродирани красиви мангови мотиви. Бродерията е с пурпурен конец, който придава двойна цветова тоналност на сакото.

11. Кръвно-червената пенджабска курта пижама:

Тук е нов стил за мъже от Punjabi kurta pajama. Тя има изящен и етнически вид. Тъканта е много удобна, тъй като е от памук. Куртата е зашита до тънък поглед и има дълги ръкави. Той има много уникален и класически стил на врата и се отваря отстрани с прости, но прекрасни тъмночервени бутони. Така че се облечете, за да убиете с кестенявата курта пижама.

12. Стил на качулка Курта пижама:

Това е много модерен и тенденциозен курта пижама. Куртата е черен от копринен материал, докато пижамата е churidar стилове от памучна коприна в бял цвят. Тъканта е събрана в стил на качулка и плисетата са зашити встрани, като по този начин изглеждат падащи. Вратът е китайски, простиращ се в планка, която е засилена с бутони.

13. Оранжева коприна Курта пижама за деца:

Нека синът ти да излъчи шоуто с този пикантен комплект с оранжева копринена памучна коприна. Има прекрасно яке без ръкави, което е украсено с прекрасни мотиви на брокат и украсено със златни бутони. Има един джоб на квадрат. Пижамата е чудидар с много събирания под края на куртата.

Най-добрата пенджабска пижама за дами и момичета:

14. Военноморска Синя Курта с Палацо:

Тази тъмносиня курта с палацос е и ежедневно облекло и офис облекло. Куртата има ръкави до лактите и крайът е извит. Има странични прорези, които започват от талията. Яката е стил на риза с къса кука и раница. Носете тази рокля в офиса и със сигурност ще накарате всички колеги да станат зелени с ревност.

15. Синя и жълта курта пижама:

Тук е типична пенджабска курта пижама за жени. Разполага със съвременен дизайн и салвара в стил Patiala. Куртата е къса и права, с красива бродерия на иго и хемил. Ръкавите са 3/4, а шията е китайска яка с V-образно деколте. Куртата и пижамата са от памучен материал, докато драперията или дупатата е от шифон.

16. Бяла курта и дхоти пижама с дълга коти:

Това е красива бяла курта пижама, която е изискано облекло за случаи като Eid, Engagements, Receptions и партита. Сатената курта е с къса дължина и е бродирана близо до врата. Шията е проста и кръгла. Якето е дълго и отворено с дълги ръкави. Има златна дантела и бродерия на рамото и белезниците. Пижамата е обикновена и с дхоти стил.

17. Праскова оцветена Пенджабска курта пижама:

Тук е страхотна праскова с цвят Пенджабска курта пижама. Куртата е къса, заоблена и без ръкави. Върху шията и долната линия има бродерия с черен конец. Салварата е пълна патиала с бродерия. Дупатата е черна с сатенена граница с цвят на праскова.

18. Оранжева и пауна синя курта пижама:

Тук е дизайнерско парче пижама от Punjabi kurta за жени. В salwar и dupatta са с оранжев цвят, докато куртата е пауново синьо. Дизайнът на kurta е нов и модерен. Тя има V-образна линия, врата с лодка, която се потапя във V-образна форма и дълги ръкави с оранжева маншета. Дупатата и куртата са силно бродирани. Това е очите улов на екип за ангажираност, сватби и приеми.

19. Черна коприна от брокада:

Облечете своя ангел в тази прекрасна черна тъкана от брока от коприна пенджабска курта пижама. Облицовъчният материал е изкуствен креп, който е мек върху кожата. Куртата е без ръкави. Той също така има прекрасна апликация и каменни работи, които го украсяват. Пижамата е от бежово изкуствен копринен материал, а дупатата е от мрежа в бежов цвят.

20. Бежово изкуство Коприна Курта Пижама:

Пригответе се да нарисувате червения град с тази прекрасна златисто бяла пенджабска курта пижама с прекрасна червена dupatta. Куртата разполага с проста шия с дълги ръкави. Има обемна бродерия, която е обсипана с пайети на куртата. Висококачествената копринена нишка се използва за бродерия на врата и границата.

21. Пурпурна пенджабска курта пижама:

Сега можете да палубата на вашето бебе момиче с красива лилаво Punjabi kurta пижама. Куртата е модерна, тъй като е оформена като спагети. В salwar е зашеметяващ парче с печат Jaipuri. Това са примамливи рокли за рождени дни, Navratri - garba танци, училищни изпълнения и др.

22. Жълта и розова пижама Курта за малки момичета:

Вашият Ангел трябва да изглежда страхотно като вас за всяка функция. Така че тук е сладка пенджабска курта пижама за вашето кукла, за да подпали пода. Куртата е обикновена жълта с прекрасна розова граница с жълто-зелен мотив. Салуарът и дупатата са от един и същ печат. Дупатата е от шифонен материал и граничи със същия модел като куртата.

23. Maroon Wedding Kurta Пижама Коти Комплект:

Сега можете да се гмуркате за специалния повод с тъмно кафява пижама Kurta от специален кадифен материал. Тя е силно бродирана и украсена с камъни, перли, кундан и различни други материали. Главата е красиво бродирана с прекрасни деликатни дизайни. Куртата е пълна с ръкави, но бродирана на половината път.

24. Стил от тъмнорозов курта пижама:

Това е прекрасно облекло за случаи като Eid, Engagements, сватби, приеми или религиозни функции. Роклята е изработена от супер мек сатенен материал и дупатата е изработена от богат шифон. Има тежка работа с бродериите на dupatta, както и пижамата. Пижамата е от стил пакеза, където на дъното е изгорена, за да изглежда като пола.

25. Розова Курта Патяла пижама:

Вашият сладък ъгъл със сигурност ще получи много прекрасни комплименти, когато тя носи това облекло. Роклята е розова и има мандаринова яка с отвор за ключове. Има три бутона - жълто, зелено и розово под дупката. Ръкавите на късата курта са 3/4 с прекрасна цветна карирана граница, която също граничи с хемила. Тази изключително удобна рокля е изработена от памучен плат. Облеклото е идеално за партита, семейни функции, тържества и др.

Пенджабската курта пижама е най-често срещаният избор от мъже и жени, тъй като е много удобна за носене и лесно се движи. Днес се появяват различни стилове и модели с нови моделни модели. Пенджабски курта пижама онлайн пазаруване в лудост като, модни стилове първо се появяват онлайн и след това излизат за продажба в магазините.

Гледай видеото: VESELIN MARINOV - 35 GODINI NA SCENA Веселин Маринов - 35 години на сцена, концерт 2016 (Юли 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send