Красота и мода

9 най-добри мъжки плетени колани в най-новите стилове

Pin
Send
Share
Send


Мъжки колани са ежедневното изискване на мъжете. Мъжете дори избират да носят собствен пояс за избор, който подхожда на техния имидж и да създават своя собствена личност. Хората често избират най-простото качество и блясък и дълготрайност на коланите, след като отидат за закупуване на нов колан. Опитвали ли сте някога оплетен колан за привеждане на четка на нов панталон над вашата личност с нов колоритен вид? Опитайте се да дадете напълно нов облик с проста разлика в промяната в вида на колан, който носите редовно.

Мъжки кожени колани:

Плетеният колан ще остави вашата личност зашеметяваща пред вашите колеги и приятели. Тук погледнете в 9-те най-нови плетени колана за мъже в различни дизайни.

1. Плетен латинов мъжки кожен плетен колан:

Известните латигови кожени колани са избор на много младежи. Кафявият сплетен колан изглежда драстичен на кръста. Моделът на плитката е толкова красиво паниран, че образува кух профил в центъра и плисета на краищата.

2. Трицветен оплетен колан:

Трицветният сплетен колан за мъже изглежда фънки и готин за време за разходка с велосипед. Точната цветова комбинация и дизайнът на плисето образуват фин тип възел, който прилича на змия. Красивите плетени кожени колани изглеждат невероятно на торбести панталони или на дъното на товара.

3. Плетен многоцветен колан:

Червено-черната и бялата трицветна оплетена лента изглежда блестяща за хладен поглед на пич. Цветовата комбинация е перфектно направена заедно за хладен поглед, който изглежда перфектно с джинси, или разкъсани дънки или къси панталони. Такива колани могат да се разтеглят, което придава прост вид и пълно значение на плисетата.

4. Мъжка кожена талия с плетена колана:

Завързани кожени кафяви колани с уникален стил на плетене на кожените презрамки изглеждат блестящо. Тънките и дебели ремъци от кожа, нагънати една в друга във фантастичен образец, излъчват едно парче. Кафявите сплетени колани изглеждат перфектни за хладен вид, съчетан с военни тоалети или костюми с цвят каки.

Виж повече: Колани за мъже

5. Два тона плетени тъкани колан:

Мъжки плетени колани изглеждат блестящи, когато се нагънат с трицветно червено синьо и бяло, изглеждат най-добре за стилен вид. Странната двойка панталони с напълно противоположните цветове, използвани в коланите, прави брилянтен чифт. В кафявото завършва с мека кожа комплименти целия дизайн.

6. Еластичен сплетен пояс:

Разтягащите колани обикновено са изборът на много мъже, тъй като фитнесът в разтегливите колани е перфектен. Черно оплетен колан за мъже със сивкава нишка в него изглежда възхитителен и достоен за нотка.

Виж повече: Пояси от плат

7. Бели кожени колани с плетен колан:

Белите колани са уникален избор на мъже с различно отношение към стила и модата. Мъжете с трезвен стил с аранжирана превръзка могат да изберат оплетен мъжки колан в бяло. Белият колан може да се носи с всякакъв цветен панталон и стил на риза и дори с блейзър за изявление.

8. Кафяв кожен кафяв мъжки колан:

Кафявите колани са най-често срещаният избор на мъже, но най-стилната и винаги зелена комбинация с дънки или други панталони. Кожените кожени колани в кафяви костюми са перфектни с дънкови дънки и карирани ризи. Тънкият сплетен колан определено ще остави впечатлението си за вашето облекло.

Виж повече: Мъжки колан за дънки

9. Плетен колан с връзки за връзката:

Мъжкият стил с плетени колани не са само направени от кожа, но някога сте си мислели за оплетени ремъци за мъже за мъже за шикозен страхотен вид. Да, различен дантелен сплетен колан страхотно виси над талията, обвързвайки високо товарните панталони във военен печат, давайки превъзходно въздействие върху личността.

Мъжете, които обикновено носят обикновени кожени колани или памучни колани в работата си, могат да донесат специален вид, облечен в оплетени колани, и да дадат искра на техния скучен рутинен живот. Носенето на оплетен колан със сигурност е забележимо. В комбинация с дънки и тениски с добри кавички сплетените колани и спортните обувки изглеждат брилянтни за скалист вид.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send