Красота и мода

Как да направим корема пиърсинг?

Pin
Send
Share
Send


Коремът пиърсинг наскоро предприе широка люлка към изключително модерен и моден изявление. Върнете се назад пет години и пиърсингът на корема не беше толкова голяма мода, но с течение на времето тя се превърна в много необходимо модно изявление сред момичетата и жените. Пиърсингът на корема е доста болезнен, но дава на момичето индивидуалност, която я отличава от останалите. Не само, че корема пиърсинг болезнено, но също така отнема време, за да се лекува, не е като пиърсинг на ухото, което отнема само седмица или две, за да се излекува, корема пиърсинг се нуждае най-малко един месец, когато може да се лекува правилно. Има някои правила, които трябва да се следват, за да се постигне перфектен пиърсинг на корема, без да се причинява каквато и да е инфекция.

По-долу са споменати най-добрите методи за пиърсинг на корема: -

Инструменти:

Преди да започнете, трябва да имате всичките си инструменти за извършване на този процес ефективно готови, така че да не пропуснете нищо в процеса. Инструментите са от жизненоважно значение в процеса на корема. Поддържайте готови скоби, бижута, игла, ръкавици, които са били дезинфекцирани и някакъв обезболяващ гръб, така че болката да намалее.

Чисти ръце:

Дезинфекцирайте ръцете си, като ги измиете с антибактериален сапун, така че да не получите инфекция от докосване на прясно прободения корем с ръцете си. Почистването на ръцете ви ще ви позволи да се чувствате по-безопасни, когато пронизвате корема си.

Виж повече: Пиърсинг на ушите

Изчистване на стомаха:

Използвайте дезинфектант, за да почистите целия стомах, включително пъпа, който ще пробиете. Почистването на целия стомах спира разпръскването на бактерии върху пъпа, когато е пробит.

Инструменти за почистване:

Дезинфекцирайте инструментите, които ще използвате, трябва да използвате алкохол или дезинфектант. Тези инструменти трябва да се отърват от всички микроби, така че да няма причина за инфекция при използване на инструментите за пробиване на пъпа.

Виж повече: Пиърсинг в пиърсинг на езика и трагуса

Маркиране на мястото:

Маркирането на мястото, където ще пробиете с маркер, е от жизненоважно значение в процеса на корема. Маркирайте мястото точно в средата и погледнете огледалото за потвърждение или попитайте второ лице за потвърждение, ако е необходимо, или ако сте объркани.

Стягащ:

Затегнете кожата сега с дезинфекцирана скоба точно в средата на пъпа, където вече сте маркирали с маркер. Затягането на кожата ви дава по-добро задържане, докато поставяте иглата. Използвайте обезболяващ крем, за да намалите болката и да започнете процеса.

пиърсинг:

Сега пробийте пъпа, но внимавайте да не удряте вена, ако промените местоположението, защото удрянето на вена ще причини прекомерно кървене. Пробийте отдолу нагоре и точно в областта, която сте маркирали, за да постигнете правилен корем.

мърдам:

След като иглата излезе отгоре, тя се размърда бавно и внимателно, за да отвориш дупката малко. Напълно нормално е да виждате малко кръв, докато пронизвате кожата си, мърдането ще позволи на дупката да остане отворена.

Бижута:

Поставете дезинфекцираните бижута в дупката и сте готови, почистете мястото и оставете да изсъхне за известно време, след което продължете с деня си. Не забравяйте да почиствате всеки ден мястото за един месец до пълното му заздравяване, което ви дава постоянен пиърсинг на корема.

Гледай видеото: STORYTIME: ПИЪРСИНГ И КАК ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ОБЪРКА (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send