Татуировки

Топ 15 сладки и малки уши татуировки със снимки

Pin
Send
Share
Send


Татуировките на ухото са малки и уникални, за татуировка дизайн няма да получите голяма площ площ в този тип ухо татуировка модел. Татуировките, които се поставят близо, както и около ухото, също са ограничени от пространството. Потенциалните резултати са неоценими, така че този вид ушни татуировки са задължителни за изследванията и разходите. Поради размера на зоната на ухото, от съществено значение е да се гарантира, че използвате вашите пари за по-голяма употреба.

Татуировката на ухото е едно от нещата, които могат да изразят чувствата ви, макар и да са болезнени, но и чувствителни. Вътре и отвън на ухото може да има различни стилове татуировка на ушите. Има много известни личности, които са направили тази татуировка на ушите. Татуировката на ушите изглежда малка и сладка.

Най-добри и стилни малки татуировки за уши за жени и мъже:

Нека да намерим тук с показани сладки и малки ушни татуировки, които ще ви учудят.

1. Задната татуировка на котката на ухото:

Това е прекрасна татуировка за ухо на котката зад ухото. Много привлекателна малка котка е нарисувана с черно мастило, което гледа нагоре. Изглежда, че тази котка гледа косите на тази дама. Черната татуировка върху светла кожа изглежда невероятна.

2. Перо модел на ухо татуировка: t

Това е цветна малка татуировка от ухо на перо. Налице е син цвят фино перо е изготвен зад ухото. Това синьо перо зад ухото изглежда привлекателно и превъзходно. Всяка част от перото е разкошна.

3. Малка татуировка със слонова боя:

Тази татуировка зад ухото е с отворен слон. Един сладък малък слон е боядисан зад ухото. Единственият черен контур е направен, за да придаде форма на слон. Тя дава привлекателен вид на ухото и този слон изглежда скъп за всички.

4. Татуировка на вътрешното ухо на черепа:

В татуировките на ухото има лице на черепа. Това лице на черепа означава знак за опасност. Това е трудно и болезнено да има татуировки в ухото. Има едно малко лице на черепа и под него има две пръчки, които се пресичат един с друг.

5. Музикална нота Символична татуировка:

Тази татуировка на вътрешното ухо има няколко музикални ноти. Този знак се използва главно за западни ноти. Мъж, претърпял тази татуировка, трябва да е влюбен в музиката. Има цяла поредица от музикални ноти, вградени в ухото, за да се направи Elaborate.

6. Дизайн на крило на ангел зад татуировката на ухото:

Този човек има половин крило на ангел зад ухото. Тази малка татуировка на ухото е голяма и крилото е свързано със стрела надолу. Това очарователно крило на ангела дава очарователен външен вид и изглежда очарователно.

7. Малко цвете Редовно татуировка на ухото:

Това е сензационна татуировка на ухото с листа и тръни. Малък цветен дизайн е привлечен зад ухото, което изглежда примамливо. Една точна форма на венчелистче е дадена на тази татуировка и това може да бъде привлекателно за любим човек.

8. 3D ефект върху татуировката на гърба на ухото:

Това е 3D ефект малка татуировка на ухото под ухото. Това е опасно насекомо и изглежда, че оригиналното насекомо е поставено под ухото. На лицето и краката на това насекомо се дава реален ефект. На шията се появяват нюансите на краката.

9. Татуировка на ухото от пауни:

Тази малка татуировка в ухото описва благоприятен перо от паун. Паунови пера се смятат за късмет и много хора я държат в книгите си или у дома, за да донесат положителни вибрации. Татуировката на ушния наклон дава добри извивки.

10. Звезден символ зад татуировката на ухото ви:

Налице е линия от малка и голяма звезда татуировка зад ухото. Големи звезди са отворени и малки звезди са пълни с мастило. Серията от звезди зад ухото изглежда очарователна и завладяваща. Тези звезди могат да добавят магия в живота ви.

11. Love Birds двойка специална татуировка за уши:

Това е романтична татуировка от обикновени птици. Две прекрасни любовни птици седят на дърво и тази татуировка може да бъде избор на любовник. Татуирането на любовни птици върху чувствената част на тялото на една дама може да върне изгубения чар в отношенията ви.

12. Черна триъгълници Символична татуировка на ухото:

Този човек е претърпял триъгълна татуировка на ухото. Цялото ухо е изпълнено с неравни размери на триъгълни конструкции. Татуировката е направена с плътно черно мастило и поради тази татуировка цялото ухо става подчертано.

13. Звезда с татуировка с диамантен шаблон:

Тази дама е направила малка татуировка на ухото вътре и извън ухото. Един диамант е вдигнат в ухото и две малки звезди са нарисувани извън ухото. Тази татуировка с комбинация от диаманти и звезди изглежда деликатна и приканва изискани коментари.

14. Безумно творческа татуировка:

Един художник е добавил изключително ниво на творчество, за да направи тази татуировка на ухото. Дизайнът на превключвателя е изготвен с ON и OFF написани. Зрителите могат да мислят, че мозъкът на този човек се управлява от този ключ.

15. Татуировка за изгрев слънце:

Тя е сладка вътрешна татуировка върху ухото, изобразяваща изгряването на Слънцето. Слънцето се издига и разпространява своите лъчи по целия свят, което е значението на тази татуирана картина. Изгревът на слънцето винаги разпространява положителна енергия в атмосферата.

Можете да получите миниатюрни татуировки от ухо от един от тези дизайни и да доставите вашата очарователна личност. От различни дизайни като цвете, котка, перо и т.н. би било трудно за вас да изберете този. Въпреки че има и много други дизайни. Докато избирате всеки дизайн за ухото си, тогава трябва да проверите качеството на цвета, защото понякога ще се сблъскате с някакъв проблем с обриви на кожата, така че бъдете внимателни при избора на дизайнер на татуировки. Отидете с някакъв временен дизайн и се наслаждавайте на татуировката на ухото до момента, когато се размаже. Вие ще получите добри коментари в ухото татуировка дизайн; опитайте някакъв уникален дизайн, който ще покаже Вашия елегантен стил.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: Ерата на Измамата Алхимията и издигането образа на Звяра AGE OF DECEIT 2 Alchemy (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send