Красота и мода

9 най-добри дизайни на голф чадъри с изображения

Pin
Send
Share
Send


Елате дъждовен сезон и трябва да имате чадър. Това ви предпазва от тежкия дъжд и ви държи сухи. Чадърите, които можете да получите на пазара са от различни видове. Някои се използват и за слънчева светлина. Един такъв стил на чадър е голф чадър. Това е предназначено за голфъри да използват, когато останат на терена. Големият чадър е достатъчно широк, за да покрие и количката на играча на голф. Това ги предпазва от слънцето, както и от дъжда. Това е идеално за голф, тъй като поддържа играта.

Защитни и различни голф чадъри със снимки:

Има списък на топ 9 голф чадъри.

1. Уинджъмър чадър:

Windjammer, както подсказва името, се използва за защита на играча на голф чрез раздуване на ветрове, така че те да могат да се концентрират върху играта си. Също така е най-добрият голф чадър може да се купи за вятъра заглушаване? Тя е доста по-голяма в сравнение с другите. Най-добрият цвят може да бъде червеният чадър.

2. Черно бял отворен чадър:

Това е още един набор от чадър от вкуса на чадъри. Черно-белият цвят се използва за абсорбиране и освобождаване на видимите лъчи от слънцето, така че да се поддържа умерена температура наблизо. Това са големите голф чадър може да покрие повече пространство.

3. Jumbo Compact Umbrella:

Jumbo набор от чадъри е мъжки голф чадър, който е компактен повече в сравнение с други. В джъмбо, както подсказва името са по-големи по размер, който покрива голфър до голяма степен и по този начин осигуряване на по-голямо облекчение. Най-добрият избор може да бъде бял голф чадър.

4. Чадър за шапка:

Това е един от уникалните елементи, на които може да се противопостави. Чадърът е монтиран върху самата глава и върви навсякъде. Те могат да се считат за дамски голф чадър, тъй като те могат да го опитат да бъдат зависими от другите. Най-добрият избор може да бъде черен голф чадър.

5. Двупластов чадър:

Двойният пластов чадър е по-защитен от гледна точка на слънчева светлина. Двойният слой осигурява много по-голямо облекчение в сравнение с други чадъри. Те също се наричат ​​като ветроустойчив голф чадър. Най-добрият избор може да бъде син цвят на голф чадър.

6. Анти-UV чадър:

Това е многоцелевият чадър, който също може да предпази човек от вредните ултравиолетови лъчи. Чадърът има един малък чадър, монтиран от горната страна, който се занимава с вредни лъчи, а останалото остава същото. Най-добрият избор може да бъде сребърен чадър за голф.

7. Auto Fiber Umbrella:

Auto fiber чадър отново е един от най-добрите чадъри, използвани от голфъри. Концентрацията трябва да бъде само в играта. Влакнестият чадър поглъща инфрачервените лъчи от слънчевата светлина и предпазва кожата от повреда. Също така е сгъваем чадър за голф.

8. Чадър за дъжд:

Проклетите чадъри за дъжд бяха най-добрият голф чадър 2016, който се занимава с защита на голфа от директен дъжд. Проливащият се дъждовен чадър е доста голям, за да защити голфъра дори от една капка дъжд. Най-добрият избор може да бъде черният цвят на голф чадър.

9. Фирмен чадър за голф:

Когато става въпрос за брандирани, никой не може да ги победи по отношение на качеството и спецификациите. Въпреки, че те са доста скъпи, но всъщност тяхното подобрение в качеството отклонява всичко. Може да има много такива спецификации, които да бъдат забелязани. Най-добрият избор е червен цвят за голф.

Целта на голф чадъра е да защити голфъра от пряка слънчева светлина и дъжд, за да ги накара да се концентрират върху играта си. Чадърите обикновено са необходими през лятото и дъждовния сезон. Най-добрият избор може да бъде маркови чадъри за голф, но за да бъде доста евтино, тогава автомобилните влакна, проливат дъжд и ветроходците могат да бъдат закупени като сезонни цени.

Гледай видеото: 1000+ Common Arabic Words with Pronunciation (Ноември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send