Прически

Топ 8 индийски парти прически

Pin
Send
Share
Send


Докато бързате и се разхождате из къщата, търсейки подходящия мач за диамантените диаманти, знаете, че вече сте закъсняли за гала-партито, на което имате право да присъствате, но все пак да сте индийски някак си ви пречи да присъствате на парти без намек за екстравагантност за предефиниране на вашата култура. Индианците винаги са най-буйни, когато става въпрос за парти, където често ни виждате облечени в най-добрите спортни и еднакво привлекателна прическа. Сега, докато бягате късно, ето някои от бързите прически за парти, които ще ви оставят без дъх.

Силата на плитките:

Никога не сте знаели, че плитките са толкова мощни преди това, когато просто добавяне на плитка може да промени цял поглед за вечерта. Това е страхотен поглед, особено за младите рицари. За тези, които вярват в разкриващата се коса, те могат да добавят поглед към косата си просто като добавят една или две плитки и да я допълнят със сладко малко украшение.

Pin Up:

Класическият пин е един от най-продължителните прически, но в края на вечерта, когато видите крайните резултати, определено ще се почувствате достоен за изразходваното време. Погледът започва с чиста четка за гърба или с разхлабени предни ключалки. Преди това, подложени на малко къдрене на коса за допълнителен ефект и сега индивидуално навивайте нишките, които ги закрепват като перфектна прическа.

Едностепенна линия:

Този външен вид се нарича най-вече контурът с контур, който е лесен за изработка и също е вид на тенденция. За да подправите ежедневното ни пони, днес съберете косата си в основата и след като понито е направено, създайте линия над вратовръзката и преминете понито през него. Това е време ефективна прическа може да бъде голяма последна минута страна поглед.

Изгледът на тритожките:

Това е просто още една вариация на прическата, спомената преди това. Там беше само една линия и тук модифицирахме прическата, като добавихме още два слоя. Петлите са тук по-стеснени и напрегнати, което й придава чист и здрав вид. Въпреки това, без значение колко строг изглежда, това може да бъде абсолютен стартов пакет за партита.

Виж повече: Прическа за рокля

The Simpleton:

Простотата е най-добрият начин да отидете, когато искате да отидете за по-нисък ключ. Екстравагантността може да не е чаша чай, а за дамите, които презират малко прекалено много, ето бързо решение. Разделете предните ключалки от двете страни на лицето си и ги закрепете чак до задната част на главата. Тогава може да се използва украшение, за да се създаде усърдие в облика.

Класическият френски:

Под класически френски, имаме предвид една от тези класически френски плитки, която е една от основните прически в този вид. За да получим този поглед, започваме с обикновена френска плитка, която започва от короната чак до гърба. Сега събери косата в края и го вържи в мека кок.

Виж повече: Обикновено парти за прически

Плетената коса:

Плетените кифлички са доста забавни и вълнуващи за спорта. За да започнете този поглед, свържете косата си с високо пони. Обикновено, за да добавите обем на кок, можете да добавите някои коса. Сега започнете, като привържете косата си в плитка. Веднъж направете обвивка около плитката във форма на хляб и ще бъдете готови.

Виж повече: Прически за събития

The Hippie Band:

Хипитовите плитки крещят от простота и въпреки това изглеждат толкова примамливи, че ще обръщате главите си, докато вървите по пътеката. Просто започнете да преплитате ключалките от короната докрай и след това ги увийте на другата страна.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Гледай видеото: Две бързи и лесни прически за пусната коса (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send