Прически

Топ 9 на плетените прически

Pin
Send
Share
Send


Прически с плетена бретон са популярна тенденция в наши дни. С знаменитости, които го правят много по-популярни, тенденцията за оплетка на бретон заедно със странични плитки или въжени плитки стана много популярна. Трябва да имате средна до дълга бретон встрани, за да имате хубава коса.

Това може да ви даде напълно различен дизайн на косата, който можете да спортувате на вашите партита, както и за вашите балове. Тези погледи на косата често са едни от най-трудните за коса. Въпреки това, с няколко опита или помощни ръце, те стават доста лесни. Понякога можете просто да завъртите и завъртите плитките си и да ги закрепите на странични плитки или да изпълните плитки.

Прически с плетени коси:

Тук са избрани топ 9 плетени бретон прически, които можете да опитате, както добре.

1. Усукани подстригани в плетения стил:

Тук, без да се налага да оплетите страничната бретон, плитките са направени обикновено с помощта на космите на гърба, които ги отвеждат на една страна. Бретовете са просто усукани и подстригани в плитката с игли за коса и това създава по-лесна версия на прическа с плетена бретон. Можете да опитате това.

2. Дълги плетени взривове:

Ако имате умерено дълга коса и дълги бретон отстрани, можете да създадете странични плитки с бретон, както е показано на горната снимка. Донеси тези две плитки от двете страни и се присъедини към останалата част от косата. Създайте една плитка с цялата коса, за да завършите тази прическа. Тази плетена плитка е доста лесно да се направи, ако имате гъста коса и ако сте добри с плитки. Завършете плитката в хубава рибешка опашка и я обезопасете с ластик.

Виж повече: Стилове на плетене на коса

3. Обличам със странична кифла и водопад:

Ако искате странична плитка, както и странична кифла, за да отидете с нея, това може да бъде хубав стил за това. Можеш да докараш всичките си коса на една страна и да ги оплескаш. Вземете оплетката назад и я завъртете нагоре и превъртете, за да създадете кок. Закрепете с щифтове.

4. Плетени окови и къдрава коса:

Ако искате просто обрат в нормално изглеждащата коса, този къдрав стил може да бъде добър за вас. Опитайте това, след като завъртите косата си с малки къдрици. Това ще изисква от вас да има дълги бретон бретон, които са достатъчно дебели, за да направите плътна плътна плитка от него.

5. Оплетка на въжето:

Една обикновена тънка плитка от въже, която се движи през челото, направена от бретон от едната страна, може да бъде добър избор. Отново можете да оплетете косата на гърба и да го докарате до предната част, която завършва с рибешка опашка. Дръжте косата малко разхвърляна и малко разхлабена.

Виж повече: Африканска прическа за плетене

6. Дебел Едноличен плетен взрив:

Една едностранно сплетен бас прически може да бъде добър избор, ако имате умерено дълъг бретон без слоеве. Опитайте това заедно с други стилове и разгледайте разликата в стила.

7. Плътна плетена коса:

Пръстите могат да бъдат подстригани и плътно оплетени в стил афро стил на царевица като прическата по-горе. Искате ли да опитате това?

8. Разхлабени странично изплетени:

А много хлабав страна сплетен взрив може да бъде добре, когато искате да спортувате плетена взрив взрив, но имате тънък бретон или тънки фронтална коса. Разбъркайте всички косми на бретон в едната страна и направете плитката. Присъединете се към нея с останалата част от косата в свободен начин, за да завършите изгледа.

Виж повече: Прическите на холандската плитка

9. Плътна Пълна Водопадна Брейд:

Това е стегнат пълен главата плетена взрив взрив. Жената, която има дълго или диамантено лице, може да придобие огромен вид с тези плитки и бретон. Можете да опитате това за партита с подходяща рокля и да изненадате приятелите си.

Като различни прически е в днешно време тенденция, плетените бретон прически са сред тях. В тази статия ви дадохме топ плетени бас прически, за да направите справка и да ги пробваме поне веднъж, докато отиваме на партита и функции, за да бъдем различни.

Снимки Източник: Сток на затвора

Гледай видеото: Плитка водопад - Видео Урок (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send